• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαλίκια

Αποτελέσματα για

Χαλίκια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΔιανομέας
  1. BBZ BALINGER BETONZENTRALE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BBZ BALINGER BETONZENTRALE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Τσιμέντο και προσμείξεις, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, Οδικές μεταφορές, Άμμος και χαλίκι, Τσιμέντο και προσμείξεις, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, και Οδικές μεταφορές. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  2. GEHRINGER LOGISTIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEHRINGER LOGISTIK GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Εργολάβοι δημοσίων έργων, Άμμος και χαλίκι, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, και Εργολάβοι δημοσίων έργων. Έχει έδρα σε Küssaberg, Γερμανία.

  3. ALFRED DÖRFLINGER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALFRED DÖRFLINGER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Malsburg-Marzell, Γερμανία.

  4. GUSTAV WAGER KIES-SAND- UND SCHOTTERWERKE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GUSTAV WAGER KIES-SAND- UND SCHOTTERWERKE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Άκαμπτα υλικά για κατασκευές, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ξυλεία ακατέργαστη, Άμμος και χαλίκι, Άκαμπτα υλικά για κατασκευές, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, και Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει έδρα σε Steinheim, Γερμανία.

  5. KIESWERK WAGENHART GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KIESWERK WAGENHART GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Bad Saulgau, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FRITZ BAUER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRITZ BAUER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Weinheim, Γερμανία.

  2. TOP MINERAL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TOP MINERAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Rheinau, Γερμανία.

  3. ELZTÄLER MINERAL GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELZTÄLER MINERAL GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Άκαμπτα υλικά για κατασκευές, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Άμμος και χαλίκι, Άκαμπτα υλικά για κατασκευές, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, και Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Biederbach, Γερμανία.

  4. EBRD GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία EBRD GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, και Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Bretten, Γερμανία.

  5. EKS EUGEN KÜHL & SÖHNE GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία EKS EUGEN KÜHL & SÖHNE GMBH & CO KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  1. NECKAR-SCHOTTER-UNION GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία NECKAR-SCHOTTER-UNION GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Sulz, Γερμανία.

  2. FRIEDRICH GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRIEDRICH GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος, Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος, Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, και Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  1. LUZ OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LUZ OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Άκαμπτα υλικά για κατασκευές, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ξυλεία ακατέργαστη, Άμμος και χαλίκι, Άκαμπτα υλικά για κατασκευές, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, και Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει έδρα σε Lorch, Γερμανία.

  2. OTT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία OTT GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Trochtelfingen, Γερμανία.

  3. BKG TRANSPORTBETON GMBH + CO. KG KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BKG TRANSPORTBETON GMBH + CO. KG KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Άμμος και χαλίκι, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει έδρα σε Iffezheim, Γερμανία.

  4. FUXRAD SYSTEMKUNSTSTOFFE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FUXRAD SYSTEMKUNSTSTOFFE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ρητίνες, Άμμος και χαλίκι, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Ρητίνες. Έχει έδρα σε Renningen, Γερμανία.

  5. ENTSORGUNGSFACHBETRIEB GERHARD SCHWARZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ENTSORGUNGSFACHBETRIEB GERHARD SCHWARZ GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, και Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Rutesheim, Γερμανία.

  6. TOP MINERAL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TOP MINERAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Breisach, Γερμανία.

  7. PAUL LINK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PAUL LINK GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Άκαμπτα υλικά για κατασκευές, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Άμμος και χαλίκι, Άκαμπτα υλικά για κατασκευές, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Korntal-Münchingen, Γερμανία.

  8. TRANSPORTBETONWERKE AITRACH-MEMMINGEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία TRANSPORTBETONWERKE AITRACH-MEMMINGEN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Άμμος και χαλίκι, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει έδρα σε Aitrach, Γερμανία.

  1. EHINGER BETON GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία EHINGER BETON GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Ehingen, Γερμανία.

  2. SCHOTTERVERTRIEB REUTLINGER ALB

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHOTTERVERTRIEB REUTLINGER ALB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Sonnenbühl, Γερμανία.

  3. KÜHNBACH KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÜHNBACH KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Achstetten, Γερμανία.

  4. SÄMANN STEIN- UND KIESWERKE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SÄMANN STEIN- UND KIESWERKE GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει έδρα σε Illingen, Γερμανία.

  5. KIESWERKE SCHRAY GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KIESWERKE SCHRAY GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Steißlingen, Γερμανία.

  6. ANDREAS STROBEL GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANDREAS STROBEL GMBH & CO KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  7. TAUBER-BETON GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία TAUBER-BETON GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Άμμος και χαλίκι, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει έδρα σε Lauda-Königshofen, Γερμανία.

  8. TRANSPORTBETONWERK SPAICHINGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TRANSPORTBETONWERK SPAICHINGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Spaichingen, Γερμανία.

  9. TBU TRANSPORT-BETON- UNION GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία TBU TRANSPORT-BETON- UNION GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Άμμος και χαλίκι, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει έδρα σε Bad Dürrheim, Γερμανία.

  10. S. PAHLKE GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία S. PAHLKE GBR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Άκαμπτα υλικά για κατασκευές, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ξυλεία ακατέργαστη, Άμμος και χαλίκι, Άκαμπτα υλικά για κατασκευές, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, και Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει έδρα σε Backnang, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαλίκια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

31 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ