• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σωληνες

Αποτελέσματα για

Σωληνες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΔιανομέας
  1. BADISCHE BAUTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BADISCHE BAUTECHNIK GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπετονιέρες, Αντλίες σκυροδέματος, σωληνες, Μπετονιέρες, Αντλίες σκυροδέματος, και Αξεσουάρ καθαρισμού για αντλίες σκυροδέματος. Έχει έδρα σε Willstätt (eckartsweier), Γερμανία.

  2. VERBINDUNGSTECHNIK STEINHILBER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VERBINDUNGSTECHNIK STEINHILBER GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική διάταξη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικοί σωλήνες, υδραυλικοι κυλινδροι, υδραυλικοι συμπλεκτες, Υδραυλικοί βιδωτοί σύνδεσμοι, υδραυλικά φίλτρα, δακτύλιοι σύσφιξης σωλήνων, Βιδωτές συνδέσεις σωλήνων, και μετρολογια. Έχει έδρα σε Langenbrettach, Γερμανία.

  3. CIC - KLAUS CZERWONKA

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως πάροχος υπηρεσιών και προμηθευτής σε στενή συνεργασία με τον πελάτη παρέχουμε ένα ολοκληρωμένη και αποδοτικό φάσμα υπηρεσιών. Στους επιχειρηματικούς μας τομείς λειτουργούμε ως σημείο διασύνδεσης μεταξύ των απαιτήσεων της αγοράς και των δυνατοτήτων σύγχρονων μεθόδων παραγωγής. Παροχή συμβουλών, ενοικίαση, εμπόριο ή και εξ ιδίων παραγωγή – στόχος μας είναι να σάς παρέχουμε τη βέλτιστη λύση για τα εξατομικευμένα ζητήματά σας. Στο πλαίσιο αυτό βασιζόμαστε σε απαράβατες αρχές, όπως η συνεργασία, η αμεροληψία, η ευθύτητα και η ειλικρίνεια, η επιμέλεια και η ασφάλεια, η προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και η ήπια χρήση των πόρων. Επίσης έχουμε επίγνωση της κοινωνικής μας ευθύνης και δραστηριοποιούμαστε, ιδίως σε τοπικό επίπεδο, για την τέχνη, τον πολιτισμό και την κοινότητα. Εμπνευστείτε από το ευρύ φάσμα κυλίνδρων πεπιεσμένου αέρα - διπλής ενέργειας, απλής ενέργειας και τυποποιημένοι κύλινδροι. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει επίσης τηλεσκοπικούς κυλίνδρους και γραμμικούς κυλίνδρους χωρίς βάκτρο. Χρειάζεστε ειδικές λύσεις; Διαθέτουμε επίσης ηλεκτρομαγνητικούς κυλίνδρους, τηλεσκοπικούς κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα και κυλίνδρους με ασφάλεια συστροφής. Είτε πρόκειται για κυλίνδρους έργου, κυλίνδρους μηχανισμών διάτρησης, ειδικούς κυλίνδρους ανοξείδωτου χάλυβα ή δίδυμους κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα – σ' εμάς θα βρείτε την κατάλληλη λύση. Στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της κατασκευής μηχανημάτων ή της ιατρικής τεχνολογίας είμαστε στο πλευρό σας ως εξειδικευμένη επιχείρηση διαχείρισης έργων. Με εξειδίκευση και εμπειρία σάς παρέχουμε υποστήριξη για τη διαχείριση έναρξης, τη διασφάλιση ποιότητας και τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού.

  4. TITANEX GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TITANEX GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από τιτάνιο. Έχει έδρα σε Gunningen, Γερμανία.

  5. SCHOLZ EDELSTAHL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία Scholz Edelstahl GmbH, μια θυγατρική επιχείρηση της Scholz AG, έχει αναδειχθεί σε συνώνυμο του υψηλής ποιότητας χάλυβα από την ίδρυσή της το έτος 1991. Η επιχείρησή μας κατέχει κορυφαία θέση στην αγορά στον τομέα του εφοδιασμού της σιδηρουργίας, επιχειρήσεων κατασκευής μηχανημάτων και τρίτων προμηθευτών. Οι πελάτες μας σε ολόκληρη την Ευρώπη αποκομίζουν οφέλη από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και την υποδειγματική τεχνική υποστήριξη των πρώτης τάξεως προϊόντων μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DRYTHERM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DRYTHERM GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες υπέρυθρων. Έχει έδρα σε Stutensee-Karlsruhe, Γερμανία.

  2. SMARTLIGHT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SMARTLIGHT GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί λαμπτήρες και σωλήνες. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. LED & SIGN - STOBINSKI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LED & SIGN - STOBINSKI GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτεινοί σωλήνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός, Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ, Ηλεκτρικοί λαμπτήρες και σωλήνες, Ανενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τυπωμένα κυκλώματα, Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός, Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ, Ηλεκτρικοί λαμπτήρες και σωλήνες, και Ανενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τυπωμένα κυκλώματα. Έχει έδρα σε Weil Im Schönbuch, Γερμανία.

  4. HOCHBACH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOCHBACH GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεροζόλ - συσκευασίες για, μπιτονια, κιβωτια αλουμινιου, Αεροζόλ - συσκευασίες για, και πλαστικοι σωληνες. Έχει έδρα σε Leinfelden-Echterdingen, Γερμανία.

  5. FRANK STARK

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRANK STARK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ, Ηλεκτρικοί λαμπτήρες και σωλήνες, Μεγάλες οικιακές συσκευές, Οικιακές συσκευές μικρές, Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ, Ηλεκτρικοί λαμπτήρες και σωλήνες, Μεγάλες οικιακές συσκευές, και Οικιακές συσκευές μικρές. Έχει έδρα σε Nürtingen, Γερμανία.

  1. BENTELER DISTRIBUTION DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BENTELER DISTRIBUTION DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, και Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  2. UWE DÖLLE ROHR- UND STAHLHANDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία UWE DÖLLE ROHR- UND STAHLHANDEL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, και Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

  1. SAROS DESIGN SPANNDECKEN VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAROS DESIGN SPANNDECKEN VERTRIEBS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαιοχρωματιστές, Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός, Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ, Ηλεκτρικοί λαμπτήρες και σωλήνες, Ελαιοχρωματιστές, Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός, Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ, και Ηλεκτρικοί λαμπτήρες και σωλήνες. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  2. K. VON AHN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία K. VON AHN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εναλλάκτες θερμότητας, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εναλλάκτες θερμότητας, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Wald, Γερμανία.

  3. KNOBLAUCH & SCHAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KNOBLAUCH & SCHAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Gemmrigheim, Γερμανία.

  4. SCHNEIDER GMBH - SCHRUMPF- UND VERBINDUNGSTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHNEIDER GMBH - SCHRUMPF- UND VERBINDUNGSTECHNIK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, και Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Empfingen, Γερμανία.

  5. SONIFLEX

    Γερμανία

    Η εταιρεία SONIFLEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, και Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις. Έχει έδρα σε Biberach, Γερμανία.

  6. ULTRALEN FILM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ULTRALEN FILM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά φίλμ και φύλλα, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Weil Am Rhein, Γερμανία.

  7. HSR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HSR GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, και Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  8. JAKOB KUNSTSTOFF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JAKOB KUNSTSTOFF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Satteldorf, Γερμανία.

  1. D. HABLER FOLIEN - IND.-BEDARF - VERP.-MASCHINEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία D. HABLER FOLIEN - IND.-BEDARF - VERP.-MASCHINEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις, Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, και Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  2. SCHMIDT & BARTL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHMIDT & BARTL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  3. FOLIT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FOLIT GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Sinsheim, Γερμανία.

  4. POLATEK SL-LAMINIERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία POLATEK SL-LAMINIERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Eningen, Γερμανία.

  5. SAWADE EDELSTAHLROHRE & EDELSTAHLROHRBOGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAWADE EDELSTAHLROHRE & EDELSTAHLROHRBOGEN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, Χάλυβες, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει έδρα σε Gottmadingen, Γερμανία.

  6. AKON GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AKON GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Ακροφύσια από σιδηρούχα μέταλλα, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Ακροφύσια από σιδηρούχα μέταλλα, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Westhausen, Γερμανία.

  7. CHRISTIAN KNÜLL

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHRISTIAN KNÜLL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Höpfingen, Γερμανία.

  8. KUNSTSTOFFTECHNIK WEISSER

    Γερμανία

    Η εταιρεία KUNSTSTOFFTECHNIK WEISSER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Eschbronn, Γερμανία.

  9. CARBONTEC ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CARBONTEC ENGINEERING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Rottenburg, Γερμανία.

  10. PROFILPLAST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROFILPLAST GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Geisingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σωληνες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

83 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ