• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σπορος

Αποτελέσματα για

Σπορος

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΔιανομέας
  1. FAAS + HEMBERGER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FAAS + HEMBERGER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, και Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Stutensee, Γερμανία.

  2. VITA ANIMA ARNO SCHLEGEL & GERO NÖSKE GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία VITA ANIMA ARNO SCHLEGEL & GERO NÖSKE GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Αλεύρι και σιμιγδάλι, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Αλεύρι και σιμιγδάλι. Έχει έδρα σε Remchingen, Γερμανία.

  3. KRÖBER MINERALÖL + LANDESPRODUKTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KRÖBER MINERALÖL + LANDESPRODUKTE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, και Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Steinen, Γερμανία.

  4. SAMENHAUS MÜLLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAMENHAUS MÜLLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Δένδρα μπονσάι, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, και Δένδρα μπονσάι. Έχει έδρα σε Keltern, Γερμανία.

  5. BREISGAU BACKMITTEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BREISGAU BACKMITTEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PLUSBAUM SAMEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PLUSBAUM SAMEN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, και Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Nagold, Γερμανία.

  2. BETZ-MAIER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BETZ-MAIER GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στερεά καύσιμα, Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Στερεά καύσιμα, Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, και Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Burladingen, Γερμανία.

  3. STÖRRMÜHLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STÖRRMÜHLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Αυγά, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Αυγά, και Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Knittlingen, Γερμανία.

  4. MATTHIAS UHLIG UND UWE MERGEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία MATTHIAS UHLIG UND UWE MERGEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Kernen, Γερμανία.

  5. GEROLD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEROLD GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει έδρα σε Wiesloch, Γερμανία.

  1. TIERSHOP4000

    Γερμανία

    Η εταιρεία TIERSHOP4000, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, και Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

  2. R. BUBECK & SOHN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία R. BUBECK & SOHN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Αλεύρι και σιμιγδάλι, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Αλεύρι και σιμιγδάλι, και Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Gemmingen, Γερμανία.

  1. BADEN-PELLET INH. THILO KREUZHOFEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία BADEN-PELLET INH. THILO KREUZHOFEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, και Νερό - παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Staufen, Γερμανία.

  2. NATURFÜLLSTOFFE GIENGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NATURFÜLLSTOFFE GIENGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Giengen, Γερμανία.

  3. R&S PFLANZENÖLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία R&S PFLANZENÖLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Marbach Am Neckar, Γερμανία.

  4. ALTDORFER MÜHLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALTDORFER MÜHLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα αποξηραμένα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα αποξηραμένα. Έχει έδρα σε Altdorf, Γερμανία.

  5. TEICH-AQUARIUM-SHOP

    Γερμανία

    Η εταιρεία TEICH-AQUARIUM-SHOP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Αλεύρι και σιμιγδάλι, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Αλεύρι και σιμιγδάλι. Έχει έδρα σε Mosbach, Γερμανία.

  6. AQUAKULTUR GENZEL & BLACK FOOD INH. KAI-UWE GENZEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία AQUAKULTUR GENZEL & BLACK FOOD INH. KAI-UWE GENZEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, και Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων. Έχει έδρα σε Freiberg, Γερμανία.

  7. CHP CARBOHYDRATE PIRNA GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHP CARBOHYDRATE PIRNA GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Άμυλο και τροφικά άμυλα, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Άμυλο και τροφικά άμυλα, και Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Rosenberg, Γερμανία.

  8. EQUIOLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία EQUIOLE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Αθλητικά είδη, Ιππασία - είδη, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Αθλητικά είδη, και Ιππασία - είδη. Έχει έδρα σε Waldstetten, Γερμανία.

  1. LOLQI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LOLQI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, και Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων. Έχει έδρα σε Kornwestheim, Γερμανία.

  2. AMLING GMBH & CO BRENNSTOFFHANDEL KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία AMLING GMBH & CO BRENNSTOFFHANDEL KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  3. BE BIOENERGIE SHOP GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BE BIOENERGIE SHOP GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης. Έχει έδρα σε Plankstadt, Γερμανία.

  4. B. & M. MÖHRKE GBR DER HEIMTIERSHOP RINDEROHR.DE

    Γερμανία

    Η εταιρεία B. & M. MÖHRKE GBR DER HEIMTIERSHOP RINDEROHR.DE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Κατοικίδια ζώα - είδη για, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, και Κατοικίδια ζώα - είδη για. Έχει έδρα σε Eppingen, Γερμανία.

  5. GARNELEN TOM

    Γερμανία

    Η εταιρεία GARNELEN TOM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Κατοικίδια ζώα - είδη για, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, και Κατοικίδια ζώα - είδη για. Έχει έδρα σε Altheim (alb), Γερμανία.

  6. KARL RIEGGER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL RIEGGER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  7. KARL MANGOLD

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL MANGOLD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Weinstadt, Γερμανία.

  8. ASKLEPIOS-SEEDS.DE

    Γερμανία

    Η εταιρεία ASKLEPIOS-SEEDS.DE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  9. METZLER´S FUTTERMÜHLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία METZLER´S FUTTERMÜHLE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, και Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Kraichtal, Γερμανία.

  10. MABANAFT DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MABANAFT DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, και Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν