• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα

Αποτελέσματα για

Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΔιανομέας
  1. SCHOLZ EDELSTAHL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία Scholz Edelstahl GmbH, μια θυγατρική επιχείρηση της Scholz AG, έχει αναδειχθεί σε συνώνυμο του υψηλής ποιότητας χάλυβα από την ίδρυσή της το έτος 1991. Η επιχείρησή μας κατέχει κορυφαία θέση στην αγορά στον τομέα του εφοδιασμού της σιδηρουργίας, επιχειρήσεων κατασκευής μηχανημάτων και τρίτων προμηθευτών. Οι πελάτες μας σε ολόκληρη την Ευρώπη αποκομίζουν οφέλη από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και την υποδειγματική τεχνική υποστήριξη των πρώτης τάξεως προϊόντων μας.

  2. KRETZSCHMANN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KRETZSCHMANN GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα, Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα, και Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει έδρα σε Birkenfeld, Γερμανία.

  3. OTEFAL DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OTEFAL DEUTSCHLAND GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο, και Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Walzbachtal, Γερμανία.