• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καφετέριες και μπαρ - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Καφετέριες και μπαρ - μηχανήματα και εξοπλισμός

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΔιανομέας
  1. WERKSVERTRETUNGEN LERCH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WERKSVERTRETUNGEN LERCH GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  2. GKS GROSSKÜCHEN KONSTANZER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GKS GROSSKÜCHEN KONSTANZER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  3. EGEDIUS GRILLMANUFAKTUR

    Γερμανία

    Η εταιρεία EGEDIUS GRILLMANUFAKTUR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων. Έχει έδρα σε Stockach-Raltaslach, Γερμανία.

  4. GUSTO GASTRONOMIE GERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GUSTO GASTRONOMIE GERÄTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. PM - MAUCERI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PM - MAUCERI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Ötigheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. JOHANN TISCHER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOHANN TISCHER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Οικιακά έπιπλα, και Παιδικά έπιπλα. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  2. GF-CUTLERY GIOVANNI FILOMENA

    Γερμανία

    Η εταιρεία GF-CUTLERY GIOVANNI FILOMENA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  3. GARDELINO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GARDELINO GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων. Έχει έδρα σε Rheinstetten, Γερμανία.

  4. WAGNER GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία WAGNER GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Korntal-Münchingen, Γερμανία.

  5. DESIGNFEUER

    Γερμανία

    Η εταιρεία DESIGNFEUER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ξυλεία ακατέργαστη, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει έδρα σε Winnenden, Γερμανία.

  1. FEM FOOD EQUIPMENT MARKETING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FEM FOOD EQUIPMENT MARKETING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  2. ROLAND GÜNTHER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLAND GÜNTHER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Althütte, Γερμανία.

  1. MERCIMONIUM GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MERCIMONIUM GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Weinheim, Γερμανία.

  2. BBQ-PROFI UG HAFTUNGSBESCHRÄNKT

    Γερμανία

    Η εταιρεία BBQ-PROFI UG HAFTUNGSBESCHRÄNKT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. WELT-AUTOMATEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία WELT-AUTOMATEN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Hartheim, Γερμανία.

  4. GASTROUNO GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία GASTROUNO GBR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  5. MARINO HANDELSVERTRETUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARINO HANDELSVERTRETUNG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Οικιακά έπιπλα, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Οικιακά έπιπλα. Έχει έδρα σε Heubach, Γερμανία.

  6. BAUMEISTER-EHRENBERGER GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAUMEISTER-EHRENBERGER GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Rottweil, Γερμανία.

  7. ZISCH FRISCH GETRÄNKE E. RÜBELMANN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZISCH FRISCH GETRÄNKE E. RÜBELMANN GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπύρα (ζύθος). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Tuttlingen, Γερμανία.

  8. KIENLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KIENLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Meßstetten, Γερμανία.

  1. BOOS KELLNERMESSER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BOOS KELLNERMESSER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Leonberg, Γερμανία.

  2. BAUER-GASTRO-TECH JOACHIM BAUER

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAUER-GASTRO-TECH JOACHIM BAUER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Meßstetten, Γερμανία.

  3. HYGIENE SÜD

    Γερμανία

    Η εταιρεία HYGIENE SÜD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  4. KING KEBAP GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KING KEBAP GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Επαγγελματικές μηχανές καφέ. Έχει έδρα σε Murr, Γερμανία.

  5. GRILLWORLD E.K. INH. SIGRID CHRIST

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRILLWORLD E.K. INH. SIGRID CHRIST, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαχαρικά, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Ξυλεία ακατέργαστη, Μπαχαρικά, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει έδρα σε Urbach, Γερμανία.

  6. SAPPER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAPPER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, Οικιακά έπιπλα, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, Οικιακά έπιπλα, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  7. ALUGAS GUIDO HEFT

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALUGAS GUIDO HEFT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυσικό αέριο - παραγωγή και διανομή, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Τροχόσπιτα - οχήματα, ανταλλακτικά και εξαρτήματα, Φυσικό αέριο - παραγωγή και διανομή, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Τροχόσπιτα - οχήματα, ανταλλακτικά και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  8. AURELIAN GEORGE MILEA

    Γερμανία

    Η εταιρεία AURELIAN GEORGE MILEA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  9. COOLKOMBINAT WEINKÜHLSYSTEME

    Γερμανία

    Η εταιρεία COOLKOMBINAT WEINKÜHLSYSTEME, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Μεγάλες οικιακές συσκευές, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  10. RGK GROSSKÜCHEN HERSTELLUNGS-GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RGK GROSSKÜCHEN HERSTELLUNGS-GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Rottweil, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Καφετέριες και μπαρ - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

37 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Kατηγορια