• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επεξεργασία μετάλλων

Αποτελέσματα για

Επεξεργασία μετάλλων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΔιανομέας
  1. SCHOCK GROUP

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHOCK GROUP, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτροχιές - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιδηρόδρομοι για συρτάρια, ειδικά μορφοποιημένα, Επεξεργασία μετάλλων, κατασκευη καλουπιων, κατασκευη σκευων, και Σιδηρόδρομοι για συρτάρια. Έχει έδρα σε Urbach, Γερμανία.

  2. ARNO FUCHS GMBH

    Γερμανία

    Από την ίδρυση της εταιρείας μας από τον Arno Fuchs το 1950, συζητούμε με τους πελάτες μας. Αρχικά επρόκειτο για μονωτικά υλικά για ηλεκτροκινητήρες και μετασχηματιστές. Σήμερα ενημερώνουμε τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο στον τομέα της συναρμολόγησης καλωδίων. Ειδικά για μικρές και μέσες σειρές, είμαστε ο συνεργάτης για λύσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Η συνεργασία με περισσότερους από 40 κατασκευαστές αποτελεί τη βάση για την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική υποστήριξη πελατών. Αξίωσή μας είναι να σάς παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές, υψηλής ποιότητας μηχανήματα και εξαιρετικό σέρβις. Εμπιστευθείτε μας και δοκιμάστε μας. Τα προϊόντα μας: μηχανήματα απογύμνωσης και πρεσαριστής σύνδεσης ακροδεκτών, μηχανήματα απογύμνωσης για καλώδια, μηχανήματα κοπής καθορισμένου μήκους, για καλώδια μηχανήματα κοπής καθορισμένου μήκους, εργαλεία απογύμνωσης μονώσεων, εργαλεία πρεσαριστής σύνδεσης ακροδεκτών, μηχανές απογύμνωσης καλωδίων, μηχανήματα κοπής καθορισμένου μήκους για σύρμα, ειδικά μηχανήματα για τη βιομηχανία καλωδίων, μαχαίρια μηχανών κοπής καλωδίων

  3. MICRO + HEGA SURFACES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICRO + HEGA SURFACES GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Freiberg Am Neckar, Γερμανία.

  4. KNOTH METALLWAREN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KNOTH METALLWAREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Maulbronn, Γερμανία.

  5. FERROTHERM LÖTTECHNIK ROSWITHA LUEG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FERROTHERM LÖTTECHNIK ROSWITHA LUEG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Birkenfeld, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NITRIERTECHNIK OBERSCHWABEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NITRIERTECHNIK OBERSCHWABEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Herbertingen, Γερμανία.

  2. VAKUUM-HÄRTETECHNIK SCHWER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VAKUUM-HÄRTETECHNIK SCHWER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Tuningen, Γερμανία.

  3. PRO ION PLASMANITRIER TECHNOLOGIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRO ION PLASMANITRIER TECHNOLOGIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, και Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Fronreute, Γερμανία.

  4. H + K SURFACE TECHNOLOGY

    Γερμανία

    Η εταιρεία H + K SURFACE TECHNOLOGY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Aldingen, Γερμανία.

  5. KÖNN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÖNN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί βιομηχανικοί κλίβανοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, κλιβανοι θερμικης επεξεργασιας μεταλλων, βιομηχανικοι κλιβανοι, και Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Ketsch, Γερμανία.

  1. OERLIKON BALZERS COATING GERMANY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OERLIKON BALZERS COATING GERMANY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Schopfheim, Γερμανία.

  2. HMH HÄRTEREI MÄRZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία HMH HÄRTEREI MÄRZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Horb, Γερμανία.

  1. SCHURR GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHURR GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Wiernsheim, Γερμανία.

  2. GRODKE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRODKE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, και Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. HTG HÄRTEREI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HTG HÄRTEREI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Uhingen, Γερμανία.

  4. DOTECH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DOTECH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, και βιομηχανικοι κλιβανοι. Έχει έδρα σε Sternenfels, Γερμανία.

  5. HAERTETECHNIK LINK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAERTETECHNIK LINK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Frickenhausen, Γερμανία.

  6. PIRRACCHIO HÄRTEREI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PIRRACCHIO HÄRTEREI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Metzingen, Γερμανία.

  7. REUTTER GMBH INDUKTIONSHÄRTEREI

    Γερμανία

    Η εταιρεία REUTTER GMBH INDUKTIONSHÄRTEREI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επαγωγικη σκληρυνση. Έχει έδρα σε Wernau, Γερμανία.

  8. EIFELER SÜD-COATING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EIFELER SÜD-COATING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, και Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  1. HÄRTEREI REESE BRACKENHEIM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HÄRTEREI REESE BRACKENHEIM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Brackenheim, Γερμανία.

  2. VTN FRITZ DÜSSELDORF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VTN FRITZ DÜSSELDORF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  3. BODYCOTE WÄRMEBEHANDLUNG GMBH - EBERSBACH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BODYCOTE WÄRMEBEHANDLUNG GMBH - EBERSBACH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, και Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Ebersbach, Γερμανία.

  4. IQM OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IQM OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Mietingen, Γερμανία.

  5. KCN SYSTEMS BESCHICHTUNGSTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία KCN SYSTEMS BESCHICHTUNGSTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, και Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Holzmaden, Γερμανία.

  6. C. JENTNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία C. JENTNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  7. EUCREA KONTAKTE SP. Z O.O.

    Γερμανία

    Η εταιρεία EUCREA KONTAKTE SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση. Έχει έδρα σε Sternenfels, Γερμανία.

  8. PELZER

    Γερμανία

    Η εταιρεία PELZER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κασσίτερος- κράματα, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Εργαλεία φορητά, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κασσίτερος- κράματα, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Εργαλεία φορητά, και Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης. Έχει έδρα σε Königsbach-Stein, Γερμανία.

  9. SAFED INDUSTRIEÖFEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAFED INDUSTRIEÖFEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  10. APC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία APC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Neuenburg, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επεξεργασία μετάλλων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

438 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ