• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εξοπλισμός επίπλων για ξενοδοχεία

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμός επίπλων για ξενοδοχεία

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΔιανομέας
  1. MERCIMONIUM GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MERCIMONIUM GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Weinheim, Γερμανία.

  2. SAPPER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAPPER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, Οικιακά έπιπλα, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, Οικιακά έπιπλα, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  3. GKS GROSSKÜCHEN KONSTANZER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GKS GROSSKÜCHEN KONSTANZER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  4. PM - MAUCERI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PM - MAUCERI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Ötigheim, Γερμανία.

  5. ZLT ZENGIN LADENBAU-TEAM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZLT ZENGIN LADENBAU-TEAM GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, και Εξοπλισμοί Καταστημάτων. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. WERKSVERTRETUNGEN LERCH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WERKSVERTRETUNGEN LERCH GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.