• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα

Αποτελέσματα για

Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΔιανομέας
  1. SCHOLZ EDELSTAHL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία Scholz Edelstahl GmbH, μια θυγατρική επιχείρηση της Scholz AG, έχει αναδειχθεί σε συνώνυμο του υψηλής ποιότητας χάλυβα από την ίδρυσή της το έτος 1991. Η επιχείρησή μας κατέχει κορυφαία θέση στην αγορά στον τομέα του εφοδιασμού της σιδηρουργίας, επιχειρήσεων κατασκευής μηχανημάτων και τρίτων προμηθευτών. Οι πελάτες μας σε ολόκληρη την Ευρώπη αποκομίζουν οφέλη από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και την υποδειγματική τεχνική υποστήριξη των πρώτης τάξεως προϊόντων μας.

  2. BENTELER DISTRIBUTION DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BENTELER DISTRIBUTION DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, και Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  3. UWE DÖLLE ROHR- UND STAHLHANDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία UWE DÖLLE ROHR- UND STAHLHANDEL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, και Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

  4. SAWADE EDELSTAHLROHRE & EDELSTAHLROHRBOGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAWADE EDELSTAHLROHRE & EDELSTAHLROHRBOGEN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, Χάλυβες, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει έδρα σε Gottmadingen, Γερμανία.

  5. FRS FEINROHRSERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRS FEINROHRSERVICE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, Χάλυβες, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει έδρα σε Aichtal, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KONEX INTERNATIONAL INH. WOLFGANG KONZ E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία KONEX INTERNATIONAL INH. WOLFGANG KONZ E.K., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικά - για την οικοδομή, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Klettgau, Γερμανία.