• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διαμορφωσεις μεταλλων

Αποτελέσματα για

Διαμορφωσεις μεταλλων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. PETER PRINZING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Peter Prinzing GmbH είναι μια μικρομεσαία, οικογενειακά διευθυνόμενη επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων με μακρά παράδοση και ρίζες την περιοχή Schwäbische Alb. Η σημερινή στρατηγικά ευνοϊκή θέση της επιχείρησης στο κέντρο της Ευρώπης, στη διασταύρωση δύο σημαντικών αυτοκινητοδρόμων που συνδέουν το Βορρά με το Νότο και την Ανατολή με τη Δύση, είναι η τέλεια περίπτωση για τη διάθεση προϊόντων σε όλα τα μέρη του κόσμου. Ως οικογενειακή επιχείρηση με επίγνωση της παράδοσης είμαστε σήμερα στη τέταρτη γενιά υπό τη διεύθυνση της οικογένειας Prinzing. Ήδη πριν από περισσότερα από 100 χρόνια επεξεργαζόμαστε μέταλλο σε ένα μικρό σιδηρουργείο στο Urspring. Από αυτό εξελίχθηκε με επιχείρηση με δύο βασικούς επιχειρηματικούς τομείς: μηχανήματα επεξεργασίας ελασμάτων και συστήματα καθαρισμού στάβλων. Όσο διαφορετικοί και αν είναι οι επιχειρηματικοί τομείς, έχουν ένα κοινό στοιχείο: η Peter Prinzing GmbH μπορεί να θεωρείται ως κορυφαία επιχείρηση και στους δύο τομείς.

  2. HS UMFORMTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η HS Umformtechnik GmbH είναι μια μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση που αναπτύσσεται συνεχώς από την ίδρυσή της το 1997. Τηρούμε τις υποσχέσεις μας. Στην έδρα της εταιρείας μας στο Grünsfeld-Paimar παράγουμε σε χώρους περίπου 12.000 τ.μ. της επιχείρησης με περίπου 50 δραστήριους συνεργάτες και υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής ποιότητας καμπύλους σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμους σωλήνων, συγκροτήματα συνδέσμων, ρύγχη αναρρόφησης, εξαρτήματα διακλάδωσης και διάβασης, καθώς και ειδικά εξαρτήματα – με εξειδικευμένο, γρήγορο τρόπο και κατά περίπτωση σύμφωνα με τις εξατομικευμένες επιθυμίες του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό δεν αναζητούμε μόνο αποτελεσματικές λύσεις προβλημάτων και κορυφαία προϊόντα για τους πελάτες μας, αλλά και μια καλή σχέση τιμής-απόδοσης. Εκτός αυτού στους χώρους παραγωγής & αποθήκευσης περίπου 5.000 τ.μ. της εταιρείας μας διαθέτουμε απόθεμα καμπύλων σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμων σωλήνων και σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα όλων των διαδεδομένων διαστάσεων σε μόνιμη βάση. Για τους πελάτες μας αυτό συνεπάγεται, εκτός από τη σταθερά υψηλή ποιότητα και μικρές προθεσμίες παράδοσης.

  3. BEDRUNKA+HIRTH GERÄTEBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξοπλισμού επιχειρήσεων και συστημάτων χώρου εργασίας. Στους τομείς της επεξεργασίας μετάλλων υπάρχει ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων τεχνικών παραγωγής. Παράγουμε ερμάρια με συρτάρια, πάγκους εργασίας, συστήματα αποθήκευσης CNC και τράπεζες εργασίας ρυθμιζόμενου ύψους. Το εκπαιδευμένο προσωπικό, ένα δημιουργικό τμήμα σχεδιασμού με υπερσύγχρονα τρισδιάστατα συστήματα, η άριστη τεχνογνωσία στην εργονομική και οικονομικά αποδοτική διαμόρφωση του χώρου εργασίας, καθώς και η άριστη κατάρτιση των συνεργατών μας διασφαλίζουν την υποστήριξη των τελικών πελατών σας. Τα δομοστοιχειωτά συστήματα χώρου εργασίας της Bedrunka+Hirth παρέχουν τις ιδανικές προϋποθέσεις για την ευχάριστη και αποδοτική εργασία – διαμορφωμένα με γνώμονα την εργονομία με επικέντρωση στον άνθρωπο και στην τεχνολογία. Η Bedrunka+Hirth εφαρμόζει για τη διαμόρφωση του χώρου εργασίας νέα στοιχεία από τον τομέα της εργονομίας προκειμένου να διασφαλίζει την ασφαλή, απρόσκοπτη εκτέλεση της εργασίας και να βελτιστοποιεί το καθημερινό περιβάλλον εργασίας των εργαζομένων.

  4. FELSS GROUP GMBH

    Γερμανία

    Ο όμιλος Felss παράγει με την εμπορική ονομασία Felss Shortcut Technologies για διάφορους κλάδους, όπως, π.χ., την αυτοκινητοβιομηχανία, μηχανήματα επεξεργασίας μετάλλου καθώς και εξαρτήματα. Από τεχνική άποψη, στο επίκεντρο βρίσκονται μέθοδοι πλαστικής παραμόρφωσης εν ψυχρώ, περιστροφική σύσφιξη, αξονική διαμόρφωση, κάμψη, αυτόματη περισιδήρωση και τελική επεξεργασία. Ο όμιλος Felss είναι ένας όμιλος επιχειρήσεων που δραστηριοποιείται παγκοσμίως με έδρα το Königsbach-Stein. Εκτός από τις δύο επιπλέον εγκαταστάσεις μας στο Bretten-Gölshausen και το Nesselwang στη Γερμανία, η επιχείρηση διατηρεί επίσης εγκαταστάσεις στο Wujiang (Κίνα), το New Berlin (ΗΠΑ) και το Triengen (Ελβετία). Το 2014 ο κύκλος εργασιών ανήλθε στα περ. 100 εκατ. ευρώ. Η Felss απασχολεί παγκοσμίως περισσότερους από 580 συνεργάτες, 350 εκ των οποίων στη Γερμανία.

  5. AQUATEC INFORM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία aquatec inform GmbH είναι προμηθευτής στον τομέα της επεξεργασίας πλαστικών και μετάλλων. Παράγουμε βάσει σχεδίων του πελάτη και συνεπώς ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες και στις τροποποιήσεις των εντολέων μας με μέγιστη ευελιξία. Τεχνολογία μετάλλου: με μεγάλη εμπειρία και καταρτισμένους συνεργάτες παράγουμε για τους πελάτες μας εξατομικευμένες λύσεις από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο. Οι δυνατότητες παραγωγής τους τμήματος μετάλλων της εταιρείας μας είναι: - Συγκόλληση - Τόρνος - Φρεζάρισμα - Λοξοτομή - Λέιζερ - Χάραξη - Χημική χάραξη και ηλεκτρική στίλβωση. Τεχνολογία πλαστικών: Οι δραστήριοι συνεργάτες μας επεξεργάζονται και κατεργάζονται βασικά υλικά, όπως PP, PE, PVC και PVDF, καθώς και υψηλής ποιότητας και πιο σύνθετα υλικά, όπως ECTFE και PFA. Οι δυνατότητες παραγωγής τους τμήματος πλαστικών της εταιρείας μας είναι: - Συγκόλληση - Φρεζάρισμα - Τόρνος - Φρεζάρισμα 5 αξόνων - Βαθιά κοίλανση - Κάμψη - Διαμόρφωση σωλήνων - Κατόπτριση