• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δερμα

Αποτελέσματα για

Δερμα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. MAIER-UNITAS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τέλεια κοπή με μηχανικά μαχαίρια MAIER. Εδώ και περισσότερα από 95 χρόνια παράγουμε μαχαίρια και λάμες αποκλειστικά από υψηλής ποιότητας και υψηλής κραματοποίησης ταχυχάλυβα. Έτσι διασφαλίζουμε ότι τα μηχανικά μαχαίρια θα διατηρούν για μεγάλο διάστημα την αιχμηρή ακμή τους επιτυγχάνοντας άψογο αποτέλεσμα κοπής. Η άριστη ποιότητα χάλυβα δεν σάς παρέχει φυσικά πλεονεκτήματα, εάν η σκλήρυνση και η διαδικασία επαναφοράς δεν είναι προσαρμοσμένες απόλυτα σε αυτήν την ποιότητα χάλυβα. Η εμπειρία δεκαετιών διασφαλίζει επίσης στην Maier-Unitas σε συνεργασία με τους εταίρους μας άριστα αποτελέσματα. Παρέχουμε σε ενδιαφερόμενους συμβουλές ανά πάσα στιγμή για τη διαμόρφωση της γεωμετρίας κοπής και την επιλογή του υλικού. Με βάση τη δική μας εμπειρία δεκαετιών στην παραγωγή μηχανικών μαχαιριών έχουμε αναλύσει σε συνεργασία με πολλούς πελάτες (και επιτόπου) την εφαρμογή κοπής και έχουμε βελτιώσει τα διαθέσιμα μαχαίρια. Έτσι μπορεί να καταρτιστεί από κοινού η βέλτιστη διαμόρφωση των μηχανικών μαχαιριών.

  2. DAVID OEHLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DAVID OEHLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρμα βελούδινης υφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δερματα, Δέρματα αγελάδας, και προβιές. Έχει έδρα σε Marbach, Γερμανία.

  3. LOGIPACK GERO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LOGIPACK GERO GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρμα μοσχαριού. Έχει έδρα σε Plochingen, Γερμανία.

  4. HOUSSINI SURFACE DECOR

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOUSSINI SURFACE DECOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά φίλμ και φύλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιχρισμενο συνθετικο δερμα, διακοσμητικοι πινακες για εσωτερικους χωρους, και διακοσμητικες μεμβρανες. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. LEDERTECH DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LEDERTECH DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα - αντικείμενα τεχνικής και ιατρικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα και γούνες, Δέρματα και γούνες, και είδη γραφείου από ανακυκλωμένο δέρμα. Έχει έδρα σε Bopfingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ENDRISS & SCHAUFFLER GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ENDRISS & SCHAUFFLER GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρμα μοσχαριού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα και γούνες, και Δέρματα και γούνες. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  2. J.H. ZIEGLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η J.H. Ziegler είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για βελονοειδή μη υφαντά υλικά, σύνθετα αφρώδη μη υφαντά υλικά, υλικά Nonwoven πολυστρωματικής δομής και λαμιναρισμένων υλικών για πολυάριθμα πεδία εφαρμογής: ως υψηλής απόδοσης ηχομονωτικά υλικά στο εσωτερικό και στο εξωτερικό αυτοκινήτων, ως υλικό στρωματοποίησης για λαμινάρισμα δερμάτων ή ως υλικό καπιτονέ για καθίσματα αυτοκινήτων και καθιστικά έπιπλα, για την ηχομόνωση και τη θερμομόνωση κτιρίων και αντικειμένων, άλλα πεδία εφαρμογής είναι τα υλικά Composite και οι λειαντικοί δίσκοι. Επί του παρόντος παράγουμε με συνολικά 390 συνεργάτες στη Γερμανία, στην Ουγγαρία και στην Κίνα. Εκτός από συνθετικές ίνες, όπως PET και PP χρησιμοποιούνται επίσης τεχνικές ίνες, όπως γυαλί και οξειδωμένο πολυακρυλονιτρίλιο. Ανάλογα με τις απαιτήσεις, τα μη υφαντά υλικά Ziegler είναι υδρόφοβα, ελαιόφοβα, δύσφλεκτα και μονωτικά. Μπορούν να στρωματοποιηθούν με αφρώδες υλικό, δέρμα, πανί, μη υφασμένο ύφασμα ή μεμβράνη και πολλά άλλα υλικά. Διαθέτουμε πιστοποίηση IATF 16949, ISO 9001, ISO 14001, OEKO TEX Standard 100.

  3. FRANK BÜRSTEN GMBH

    Γερμανία

    Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που από το 1942 παράγει βούρτσες με έδρα το Schönau στο Μέλανα Δρυμό. Το κύριο στάδιο της παραγωγής μας αποτελεί η τοποθέτηση φυσικής τρίχας, αλογότριχας ή συνθετικής τρίχας στο σώμα της βούρτσας. Η σημαντικότερη σειρά παραγωγής μας είναι οι βούρτσες για την περιποίηση υποδημάτων. Παράγουμε βούρτσες στίλβωσης, επάλειψης και καθαρισμού, καθώς και βούρτσες για δέρμα σουέτ. Επίσης παράγουμε βούρτσες μασάζ, διαφημιστικές βούρτσες (π.χ., βούρτσες για κράνη, σετ καθαρισμού υποδημάτων, …)