• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δεξαμενή

Αποτελέσματα για

Δεξαμενή

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. THIELMANN UCON GMBH

    Γερμανία

    Μια μάρκα για την εκπλήρωση όλων των προσδοκιών σας. Η αφοσίωσή μας και οι συνεχείς προσπάθειές μας για την προσφορά της καλύτερης ποιότητας κοντέινερ και των σχετικών υπηρεσιών, έχουν κερδίσει εδώ και πολλά χρόνια εξαιρετική φήμη από διάφορους πελάτες μας. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι μάρκες μας UCON, WEW, THIELMANN, COMET και PORTINOX καλύπτουν σήμερα το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς κοντέινερ και καταλαμβάνουν ηγετική θέση σε πολλά τμήματα της βιομηχανίας. Ωστόσο, η πείρα μάς δίδαξε ότι πρέπει να συγχρονιζόμαστε με τους καιρούς και να προσαρμοζόμαστε με ευελιξία και ευρεία σκέψη σε αλλαγές της αγοράς. Για το λόγο αυτό και στην προσπάθειά μας να εκπληρώνουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τις διάφορες επιχειρήσεις κάτω από μία μάρκα: την THIELMANN. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και τις δυνάμεις μας κάτω από μία στέγη, προσφέρουμε στους πελάτες μας την ευρύτερη εξειδικευμένη γνώση που υπάρχει στον τομέα των κοντέινερ.

  2. A. BOLZ APPARATEBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κατασκευή δοχείων από ανοξείδωτο χάλυβα - Ποιότητα και καινοτομία από το Allgäu! Ο όμιλος Bolz-EDEL κατασκευάζει και παράγει δοχεία ανοξείδωτου χάλυβα άριστης ποιότητας. Είμαστε ο συνεργάτης σας όταν χρειάζεστε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των δοχείων επεξεργασίας και αποθήκευσης. Οι καινοτομικοί σχεδιασμοί με τρισδιάστατη κατασκευή, οι υπερσύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής, η διαχείριση ποιότητας με αδιάλειπτη τεκμηρίωση δοχείων, καθώς και το εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό εγγυώνται την ποιότητα και την αξιοπιστία. Οι δικές σας τεχνικές απαιτήσεις μεταποίησης υλοποιούνται με συνέπεια από πεπειραμένους μηχανικούς του κλάδου– από φαρμακευτικά δοχεία απόθεσης χωρητικότητας 10 λίτρων, κυλινδρικές κωνικές δεξαμενές ζύμωσης για ζυθοποιίες έως τη μεγάλη δεξαμενή χωρητικότητας 2 εκατομμυρίων λίτρων που κατασκευάζεται επιτόπου στο εργοτάξιο είναι εφικτά όλα τα μεγέθη και όλες οι ποιότητες. Οι διεθνώς γνωστές μάρκες Bolz Apparatebau και EDEL Tank διακρίνονται εδώ και πολλές δεκαετίες για την ποιότητα και την καινοτομία από το Allgäu !

  3. HERMANN BANTLEON GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε η Hermann Bantleon GmbH. Ο ειδικός στα λιπαντικά από την Ουλμ. Μια μεσαίου μεγέθους επιχείρηση με περίπου 250 υπαλλήλους. Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας επί τόπου και δημιουργούμε εξατομικευμένες ιδέες. Η προσφορά μας καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα επεξεργασίας της μεταλλουργικής βιομηχανίας: από την κατεργασία του τεμαχίου επεξεργασίας έως τον καθαρισμό και τη συσκευασία. Στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, υποστηρίζουμε κατασκευαστές εξοπλισμού και μηχανημάτων ήδη από τη φάση σχεδιασμού. Η βιωσιμότητα είναι ο στόχος της επιχείρησής μας. Για τον λόγο αυτό κάνουμε τη δική μας έρευνα και αναπτύσσουμε προϊόντα μακράς διάρκειας. Επιπλέον, συμμετέχουμε σε διάφορα έργα όπως η διατήρηση των μελισσών ή η αποζημίωση του CO2 μέσω της αναδάσωσης. Στο FORUM της BANTLEON, οι εργαζόμενοι, οι πελάτες και οι εμπορικοί εταίροι μας μπορούν να αποκτούν νέες γνώσεις. Αναλαμβάνουμε κοινωνική και κοινωνιακή ευθύνη. Για παράδειγμα, υποστηρίζουμε κοινωνικά ιδρύματα και εκδηλώσεις στον τομέα της υγείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

  4. LIPP GMBH BEHÄLTER UND SYSTEMLÖSUNGEN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    LIPP GmbH - ΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΤΕΡΕΑ, ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΙΑ ΥΛΙΚΑ. Η LIPP GmbH στο Tannhausen είναι μια εξειδικευμένη επιχείρηση για την κατασκευή δοχείων με εμπειρία άνω των 60 ετών. Διαθέτουμε υψηλής ποιότητας δοχεία και λύσεις συστήματος από χάλυβα για τη βιομηχανία, τις δημοτικές υπηρεσίες και τη γεωργία. Ο μοναδικός τρόπος κατασκευής της εταιρείας μας στο σύστημα LIPP® εξασφαλίζει άριστη ποιότητα. Επικεντρωνόμαστε στη μακρά διάρκεια ζωής, στην ευελιξία και στην δυνατότητα εξατομικευμένης προσαρμογής υλοποιώντας το έργο σας, από τα επιμέρους δοχεία έως την ετοιμοπαράδοτη εγκατάσταση. Για τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο υλοποιούμε τα παρακάτω προϊόντα: δοχεία υγρών, βιοαντιδραστήρες, εγκαταστάσεις βιοαερίου, συσσωρευτές ενδιάμεσης αποθήκευσης και συσσωρευτές πόσιμου νερού. Από την πρώτη αρχή δίδεται έμφαση στην επιτυχία του συνολικού αποτελέσματος. Χρησιμοποιούνται κατάλληλα υλικά κατασκευής και υψηλής ποιότητας παρελκόμενα για την τήρηση των εκάστοτε ειδικών απαιτήσεων του προς αποθήκευση περιεχομένου. Με περισσότερα από 200 διπλώματα ευρεσιτεχνίας έχουμε ήδη υλοποιήσει περισσότερα από 30.000 έργα παγκοσμίως.

  5. CIC - KLAUS CZERWONKA

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως πάροχος υπηρεσιών και προμηθευτής σε στενή συνεργασία με τον πελάτη παρέχουμε ένα ολοκληρωμένη και αποδοτικό φάσμα υπηρεσιών. Στους επιχειρηματικούς μας τομείς λειτουργούμε ως σημείο διασύνδεσης μεταξύ των απαιτήσεων της αγοράς και των δυνατοτήτων σύγχρονων μεθόδων παραγωγής. Παροχή συμβουλών, ενοικίαση, εμπόριο ή και εξ ιδίων παραγωγή – στόχος μας είναι να σάς παρέχουμε τη βέλτιστη λύση για τα εξατομικευμένα ζητήματά σας. Στο πλαίσιο αυτό βασιζόμαστε σε απαράβατες αρχές, όπως η συνεργασία, η αμεροληψία, η ευθύτητα και η ειλικρίνεια, η επιμέλεια και η ασφάλεια, η προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και η ήπια χρήση των πόρων. Επίσης έχουμε επίγνωση της κοινωνικής μας ευθύνης και δραστηριοποιούμαστε, ιδίως σε τοπικό επίπεδο, για την τέχνη, τον πολιτισμό και την κοινότητα. Εμπνευστείτε από το ευρύ φάσμα κυλίνδρων πεπιεσμένου αέρα - διπλής ενέργειας, απλής ενέργειας και τυποποιημένοι κύλινδροι. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει επίσης τηλεσκοπικούς κυλίνδρους και γραμμικούς κυλίνδρους χωρίς βάκτρο. Χρειάζεστε ειδικές λύσεις; Διαθέτουμε επίσης ηλεκτρομαγνητικούς κυλίνδρους, τηλεσκοπικούς κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα και κυλίνδρους με ασφάλεια συστροφής. Είτε πρόκειται για κυλίνδρους έργου, κυλίνδρους μηχανισμών διάτρησης, ειδικούς κυλίνδρους ανοξείδωτου χάλυβα ή δίδυμους κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα – σ' εμάς θα βρείτε την κατάλληλη λύση. Στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της κατασκευής μηχανημάτων ή της ιατρικής τεχνολογίας είμαστε στο πλευρό σας ως εξειδικευμένη επιχείρηση διαχείρισης έργων. Με εξειδίκευση και εμπειρία σάς παρέχουμε υποστήριξη για τη διαχείριση έναρξης, τη διασφάλιση ποιότητας και τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. RIXIUS AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Rixius AG είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής & προμηθευτής συσκευασιών από γυαλί, πλαστικό & λευκοσίδηρο στη Γερμανία. Εδώ θα βρείτε γυάλινες φιάλες, πλαστικές φιάλες, κουτιά και πολλά άλλα. Οι φιάλες, τα κάνιστρα και οι κάδοι συμπληρώνονται σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη με κατάλληλα παρελκόμενα, όπως καπάκια, πώματα, ψεκαστήρες, αντλίες, διανομείς κλπ. Στις εγκαταστάσεις μας έχουμε τη δυνατότητα εκτύπωσης και τοποθέτησης εξατομικευμένων ετικετών σε φιάλες και κάνιστρα. Ως κατασκευαστής και εμπορικός εταίρος μπορούμε να παράγουμε χάρη στη μεγάλη γνώση της αγοράς προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και τιμής για τον πελάτη.

  2. HC HESSENTALER CONTAINER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HC HESSENTALER CONTAINER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δεξαμενές πλαστικές. Έχει έδρα σε Schwäbisch Hall-Hessental, Γερμανία.

  3. CLASS REGENWASSERTANKS & ZUBEHÖR

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CLASS REGENWASSERTANKS & ZUBEHÖR, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές δεξαμενές. Έχει έδρα σε Berghülen, Γερμανία.

  4. MARTIN WALTER ULTRASCHALLTECHNIK AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MARTIN WALTER ULTRASCHALLTECHNIK AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σηπτικές δεξαμενές, εργασίες. Έχει έδρα σε Straubenhardt, Γερμανία.

  5. INDUSTRIEWARTUNG SÜD KURZ GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INDUSTRIEWARTUNG SÜD KURZ GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός δεξαμενών και βυτίων. Έχει έδρα σε Dormettingen, Γερμανία.

  1. ASPECT QUALITY GMBH PRÜFLABOR

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ASPECT QUALITY GMBH PRÜFLABOR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψυκτικές δεξαμενές. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  2. SLT SYSTEMTECHNIK LADUNGSTRÄGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SLT SYSTEMTECHNIK LADUNGSTRÄGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δεξαμενές αποθήκευσης. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  1. WEIDNER REINIGUNGSSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Κτιριακές εγκαταστάσεις, περιφερικά συστήματα, ποιότητα προσωπικού και πολυδιάστατο εύρος στο δικό σας πεδίο εφαρμογής. «Τα πάντα» είναι πάντοτε δυνατά. Ωστόσο, τα σωστά επιλεγμένα προϊόντα από τον καθαρισμό του δαπέδου έως τον καθαρισμό υψηλής πίεσης οδηγούν με τη δική μας εμπειρία πολύ συχνά σε λύσεις που προσεγγίζουν το «απόλυτο». Αξιοποιήστε την εμπειρία μας στον τομέα της κατασκευής συστημάτων υψηλής πίεσης. Ο εξατομικευμένος σχεδιασμός και η εξειδικευμένη υποστήριξή μας διασφαλίζουν την ασφάλεια του έργου σας. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ένα σύστημα καθαρισμού δεξαμενών, ένα σύστημα καθαρισμού εσωτερικού δοχείων ή ένα σύστημα πλύσης κάτω πλευράς αμαξώματος. Τα δικά μας συστήματα υψηλής πίεσης σύμφωνα με τις προδιαγραφές των πελατών είναι σε συνεχή χρήση σε ολόκληρο τον κόσμο.

  2. CEMO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CEMO GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δεξαμενές αποθήκευσης. Έχει έδρα σε Weinstadt, Γερμανία.

  3. CTS CLIMA TEMPERATUR SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CTS CLIMA TEMPERATUR SYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψυκτικές δεξαμενές. Έχει έδρα σε Hechingen, Γερμανία.

  4. KVT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KVT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, ανοξείδωτες δεξαμενές, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, και Πιεστήρια οίνου πεπιεσμένου αέρος. Έχει έδρα σε Kirchzarten, Γερμανία.

  5. MSE MOBILE SCHLAMMENTWÄSSERUNGS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MSE MOBILE SCHLAMMENTWÄSSERUNGS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σηπτικές δεξαμενές, εργασίες. Έχει έδρα σε Karlsbad, Γερμανία.

  6. SIAB SÜDWESTDEUTSCHE INDUSTRIE- UND ANLAGENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SIAB SÜDWESTDEUTSCHE INDUSTRIE- UND ANLAGENBAU GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιπυρηνικά καταφύγια - κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιχωματώσεις - έργα, Αναστήλωση και ανακαίνιση κτιρίων, Καθαρισμός δεξαμενών και βυτίων, Επιχωματώσεις - έργα, Αναστήλωση και ανακαίνιση κτιρίων, και Καθαρισμός δεξαμενών και βυτίων. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  7. CLICKBOX® E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία CLICKBOX® E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη εμαγιέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά βαρέλια και πιθάρια, Δεξαμενές αποθήκευσης, Πλαστικές συσκευασίες, Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, Μεταλλικά βαρέλια και πιθάρια, Δεξαμενές αποθήκευσης, Πλαστικές συσκευασίες, και Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει έδρα σε Nürtingen, Γερμανία.

  8. SCHLATTERER TANKANLAGENBAU - NL ENERGIETECHNIK SÜDWEST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHLATTERER TANKANLAGENBAU - NL ENERGIETECHNIK SÜDWEST GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Καθαρισμός - υπηρεσίες, Καθαρισμός δεξαμενών και βυτίων, Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Καθαρισμός - υπηρεσίες, και Καθαρισμός δεξαμενών και βυτίων. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  1. JEHLE TECHNIK TANK & SERVICE GÖPPINGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία JEHLE TECHNIK TANK & SERVICE GÖPPINGEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός δεξαμενών και βυτίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καθαρισμος δεξαμενων, και διαχωριστες. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  2. MÜLLER GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MÜLLER GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη ανοξειδωτων δεξαμενων, και κατασκευάζονται αποθήκες γάλακτος. Έχει έδρα σε Gernsbach, Γερμανία.

  3. SHW STORAGE & HANDLING SOLUTIONS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SHW STORAGE & HANDLING SOLUTIONS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δεξαμενές αποθήκευσης, Γεωργικά σιλό, Δεξαμενές αποθήκευσης, και Γεωργικά σιλό. Έχει έδρα σε Hüttlingen, Γερμανία.

  4. STELLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία STELLER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθαρισμός - υπηρεσίες, Καθαρισμός δεξαμενών και βυτίων, Καθαρισμός - υπηρεσίες, και Καθαρισμός δεξαμενών και βυτίων. Έχει έδρα σε Keltern, Γερμανία.

  5. ASW ANLAGENBAU, SCHLAMMUND WASSERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ASW ANLAGENBAU, SCHLAMMUND WASSERTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σηπτικές δεξαμενές, εργασίες, και Σηπτικές δεξαμενές, εργασίες. Έχει έδρα σε Karlsbad, Γερμανία.

  6. HERMANN SCHLATTERER TANKANLAGENBAU GMBH + CO KG

    Γερμανία

  7. P. LUTZ GMBH TANKSCHUTZ U. INDUSTRIEVERWERTUNG

    Γερμανία

  8. RASTATTER TANKREVISION L. GÄRTNER E.K.

    Γερμανία

  9. DSL AIR TECHNOLOGY GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για πάνω από 25 χρόνια, η μεσαίου μεγέθους επιχείρησή μας έχει αποκτήσει εγχώρια και διεθνή φήμη στον τομέα της τεχνολογίας φίλτρων αερισμού, της προστασίας του περιβάλλοντος εργασίας και του φυσικού περιβάλλοντος, χάρη στην οικολογικά και κοινωνικά προσανατολισμένη εταιρική φιλοσοφία της. Ο σχεδιασμός από "πόρτα σε πόρτα" της σειράς ηλεκτροφίλτρων μας είναι σήμα κατατεθέν των τεχνικά προηγμένων και εύκολα συντηρήσιμων συστημάτων φίλτρων παγκοσμίως. Παρακολουθώντας συνεχώς το σχεδιασμό και τις επιδόσεις των σύγχρονων εργαλειομηχανών και μέσω της εξέλιξής τους, συχνά σε συνεργασία με τους σχεδιαστές μηχανημάτων, προκύπτουν εδώ και πολλά χρόνια οι νέες σειρές ηλεκτροφίλτρων, προσαρμοσμένες κατά βάση στο σχεδιασμό των εργαλειομηχανών. Αυτό απαιτεί, συγχρόνως, εκ νέου σχεδιασμό του εξοπλισμού φίλτρου, ιδίως των δεξαμενών ιονιστή και συλλέκτη. Η DSL Air Technology είναι σήμερα ο πάροχος με τη μεγαλύτερη δυνατότητα προσαρμογής ηλεκτροφίλτρων στον κόσμο σε αυτόν τον τομέα.

  10. BOLZ PROCESS TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Αρχικά η BOLZ Process Technology GmbH προέκυψε από ένα εξειδικευμένο τμήμα της Alfred Bolz Apparatebau GmbH & Co KG που ιδρύθηκε το 1964, ενός κλασσικού κατασκευαστή λεβήτων και συσκευών με δεξαμενές αποθήκευσης, δοχεία πίεσης και επεξεργασίας, καθώς και μηχανήματα από ανοξείδωτο χάλυβα και ειδικά υλικά. Η ομάδα εστίασε από την αρχή στις τυπικές απαιτήσεις για την ανάμειξη και την ξήρανση στερεών και αποκτούσε όλο και περισσότερες γνώσεις προσανατολισμένες στις τεχνικές διαδικασίες. Τελικά κατέστη κορυφαίος διεθνώς κατασκευαστής συσκευών για διεργασίες για την ήπια ανάμιξη και ξήρανση στερεών στη χημεία και την λεπτή χημεία. Χάρη στη συνεχιζόμενη βελτιστοποίηση και στοχευμένη περαιτέρω ανάπτυξη των ειδικών μηχανημάτων, επιτεύχθηκε επίσης πρόσβαση στη λεπτή χημεία και στη φαρμακευτική, με τα απαιτητικά υλικά υποστρώματα, φαρμακευτικά προϊόντα και δραστικές ουσίες. Τα εξαρτήματα και οι εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας, κλειστού τύπου και ασφαλούς λειτουργίας εξελίχτηκαν γρήγορα στο αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα της BOLZ.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Δεξαμενή

Αριθμός αποτελεσμάτων.

30 Επιχειρήσεις