• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δέρματα - πρώτες ύλες

Αποτελέσματα για

Δέρματα - πρώτες ύλες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. DAVID OEHLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DAVID OEHLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρμα βελούδινης υφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δερματα, Δέρματα αγελάδας, και προβιές. Έχει έδρα σε Marbach, Γερμανία.

  2. RICHTER-LEDER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RICHTER-LEDER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα για την επίπλωση. Έχει έδρα σε Auenwald, Γερμανία.

  3. LOGIPACK GERO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LOGIPACK GERO GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρμα μοσχαριού. Έχει έδρα σε Plochingen, Γερμανία.

  4. ALMASSBERG INTERHANDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALMASSBERG INTERHANDEL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απομιμήσεις δερμάτων. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  5. LEDER HILLMANN OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LEDER HILLMANN OHG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα για την επίπλωση. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PFLANTZ LEDER E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία PFLANTZ LEDER E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιχρωμιωμένα δέρματα. Έχει έδρα σε Ditzingen, Γερμανία.

  2. A. TRABINGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία A. TRABINGER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολυθρόνες και καθιστικά, Χαρτικά και είδη γραφείου, Δέρματα και γούνες, Απομιμήσεις δερμάτων, Πολυθρόνες και καθιστικά, Χαρτικά και είδη γραφείου, Δέρματα και γούνες, και Απομιμήσεις δερμάτων. Έχει έδρα σε Leimen, Γερμανία.

  3. UNICO-LEDERWERKSTATT INH. JAKOB MEFFERT

    Γερμανία

    Η εταιρεία UNICO-LEDERWERKSTATT INH. JAKOB MEFFERT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα και γούνες, Δέρματα για την βιομηχανία ενδυμάτων, Δερμάτινα είδη πολυτελείας, Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, Δέρματα και γούνες, Δέρματα για την βιομηχανία ενδυμάτων, Δερμάτινα είδη πολυτελείας, και Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες. Έχει έδρα σε Gschwend, Γερμανία.

  4. LEHMANN LEDERAGENTUR VOLKER LEHMANN

    Γερμανία

    Η εταιρεία LEHMANN LEDERAGENTUR VOLKER LEHMANN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολυθρόνες και καθιστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα και γούνες, Δέρματα για την επίπλωση, Δερμάτινα είδη πολυτελείας, Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, Δέρματα και γούνες, Δέρματα για την επίπλωση, Δερμάτινα είδη πολυτελείας, και Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες. Έχει έδρα σε Herrenberg, Γερμανία.

  5. ADOLF AMMANN FABRIKATION VON LEDERBEKLEIDUNG INH. STEFAN BLUM EK

    Γερμανία

    Η εταιρεία ADOLF AMMANN FABRIKATION VON LEDERBEKLEIDUNG INH. STEFAN BLUM EK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα και γούνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα για την βιομηχανία ενδυμάτων, Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, Παπούτσια, Ανδρικά ενδύματα, Δέρματα για την βιομηχανία ενδυμάτων, Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, Παπούτσια, και Ανδρικά ενδύματα. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  1. STÄTTER - LEDER HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STÄTTER - LEDER HANDELSGESELLSCHAFT MBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα για υποδήματα. Έχει έδρα σε Backnang, Γερμανία.

  2. E. A. MATTES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία E. A. MATTES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτικά και είδη γραφείου, Δέρματα και γούνες, Επιχρωμιωμένα δέρματα, Γούνες, Χαρτικά και είδη γραφείου, Δέρματα και γούνες, Επιχρωμιωμένα δέρματα, και Γούνες. Έχει έδρα σε Mühlheim, Γερμανία.

  1. JULIUS LIES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JULIUS LIES GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολυθρόνες και καθιστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα και γούνες, Δέρματα για την βιομηχανία ενδυμάτων, Εισαγωγές-εξαγωγές δερμάτινων ειδών, Αξεσουάρ ένδυσης, Δέρματα και γούνες, Δέρματα για την βιομηχανία ενδυμάτων, Εισαγωγές-εξαγωγές δερμάτινων ειδών, και Αξεσουάρ ένδυσης. Έχει έδρα σε Weinheim, Γερμανία.

  2. HERO HESSE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERO HESSE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα και γούνες, Δέρματα για την επίπλωση, Δερμάτινα είδη πολυτελείας, Δερμάτινα πορτοφόλια για κέρματα, Δέρματα και γούνες, Δέρματα για την επίπλωση, Δερμάτινα είδη πολυτελείας, και Δερμάτινα πορτοφόλια για κέρματα. Έχει έδρα σε Althengstett, Γερμανία.

  3. CUT LEDER-SERVICE WALTER GECK

    Γερμανία

    Η εταιρεία CUT LEDER-SERVICE WALTER GECK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα και γούνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα για την επίπλωση, Δερμάτινα είδη πολυτελείας, Δερμάτινα πορτοφόλια για κέρματα, Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, Δέρματα για την επίπλωση, Δερμάτινα είδη πολυτελείας, Δερμάτινα πορτοφόλια για κέρματα, και Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες. Έχει έδρα σε Bietigheim-Bissingen, Γερμανία.

  4. BIMA MASCHINENFABRIK GEBR. BIEDERMANN GMBH & CO.

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIMA MASCHINENFABRIK GEBR. BIEDERMANN GMBH & CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα και γούνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Δέρματα για υποδήματα, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, και Δέρματα για υποδήματα. Έχει έδρα σε Hechingen, Γερμανία.

  5. STRÖBER & CO. GMBH, SCHUHFABRIK STEINEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία STRÖBER & CO. GMBH, SCHUHFABRIK STEINEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα και γούνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα για την βιομηχανία ενδυμάτων, και Δέρματα για την βιομηχανία ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Steinen, Γερμανία.

  6. BONNIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BONNIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα για την βιομηχανία ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γούνινα παλτά, και Γούνινα παλτά. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  7. GVM LEATHERTEAM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GVM LEATHERTEAM GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα και γούνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεπτά δέρματα, και Λεπτά δέρματα. Έχει έδρα σε Bruchsal, Γερμανία.

  8. JCC LEDERMODEN VERTRIEBS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JCC LEDERMODEN VERTRIEBS-GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα και γούνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα για την βιομηχανία ενδυμάτων, και Δέρματα για την βιομηχανία ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Deizisau, Γερμανία.

  1. PETER WEBER LEDERGROßHANDEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PETER WEBER LEDERGROßHANDEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα για την βιομηχανία ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών, και Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών. Έχει έδρα σε Sulzbach, Γερμανία.

  2. ENDRISS & SCHAUFFLER GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ENDRISS & SCHAUFFLER GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρμα μοσχαριού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα και γούνες, και Δέρματα και γούνες. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  3. DAVID OEHLER GMBH + CO. KG

    Γερμανία

  4. LEDERFABRIK LOUIS SCHWEIZER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

  5. LEATHER-FASHION SARNA & CHAWLA GMBH

    Γερμανία

  6. W.J. KRAUSS GMBH

    Γερμανία

  7. BANTLIN GMBH

    Γερμανία

    Άνω των 140 ετών εμπειρία στην επεξεργασία βαρέων δερμάτων για τη βιομηχανία και την τεχνολογία. Τα προϊόντα μας διακρίνονται για τις παρακάτω παραμέτρους: - επιλεγμένες πρώτες ύλες ευρωπαϊκής προέλευσης - μικρές ανοχές παραγωγής - συνεργασία με το γερμανικό κέντρο Leder Kompetenzzentrum Reutlingen και την εταιρεία Leder Reinhardt GmbH - αυστηροί έλεγχοι παραγωγής - 100% «handmade in Germany». Στο πλαίσιο αυτό, εκτός από την ποιότητα, δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στη διάρκεια ζωής των προϊόντων μας, στην εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και στην ικανοποίηση των πελατών μας.

  8. EUMEPRO GMBH

    Γερμανία

    Εμείς, η EUMEPRO GmbH, έχουμε θέσει ως στόχο την παραγωγή ιατρικού εξοπλισμού προστασίας με βάση τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας στη Γερμανία. Παράγουμε με υπεραυτόματο τρόπο μάσκες FFP2, μάσκες FFP3 και ιατρικές μάσκες προσώπου στο Leingarten κοντά στο Heilbronn. Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα με βάση τον κανονισμό της ΕΕ 2016/425 και τους κανονισμούς EN 149: 2001 και EN 14683. Σε πλήρη απόδοση, οι εγκαταστάσεις μας παράγουν 700 εκατομμύρια τεμάχια χειρουργικές μάσκες και 300 εκατομμύρια μάσκες FFP2/FFP3 σε ετήσια βάση. Η παραγωγή μας βρίσκεται στη Βάδη-Βυρτεμβέργη. Οι πρώτες ύλες προέρχονται από τις εγκαταστάσεις της κορυφαίας στη Γερμανική αγορά εταιρείας και παράγονται στο Βερολίνο. Εξυπακούεται ότι όλες οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας προέρχονται επίσης από τις παγκοσμίως κορυφαίες γερμανικές εταιρείες κατασκευής μηχανημάτων. Με άλλα λόγια, τα πάντα «Pure Made in Germany». Διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτά βοηθούν ανθρώπους που βοηθούν ο ένας τον άλλο. Ανεξάρτητα από την εθνικότητα, το χρώμα του δέρματος, το φύλο, την ηλικία ή το θρήσκευμα. EUMEPRO – U protect me

  9. AZ ROHSTOFFE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Γερμανία

    Η εταιρεία AZ ROHSTOFFE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χρωστικες υλες, Χημικές πρώτες ύλες, πρωτες υλες για τη φαρμακοβιομηχανια, και χημικο προϊον. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Δέρματα - πρώτες ύλες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

29 Επιχειρήσεις