• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γιλέκα και ζακέτες

Αποτελέσματα για

Γιλέκα και ζακέτες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. STRICKMODEN BURKHARDT

    Γερμανία

    Η εταιρεία STRICKMODEN BURKHARDT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλσόν και κάλτσες, Πουκάμισα και μπλούζες, Μάλλινες μπλούζες και πουλόβερ, Γιλέκα και ζακέτες, Καλσόν και κάλτσες, Πουκάμισα και μπλούζες, Μάλλινες μπλούζες και πουλόβερ, και Γιλέκα και ζακέτες. Έχει έδρα σε Mehrstetten, Γερμανία.

  2. HÄNDEL + DILLER KNITTING COMPANY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HÄNDEL + DILLER KNITTING COMPANY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μάλλινες μπλούζες και πουλόβερ, Γιλέκα και ζακέτες, Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Μάλλινες μπλούζες και πουλόβερ, Γιλέκα και ζακέτες, Ανδρικά ενδύματα, και Γυναικεία ενδύματα. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  3. JAKOB MAIER

    Γερμανία

    Η εταιρεία JAKOB MAIER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μάλλινες μπλούζες και πουλόβερ, Γιλέκα και ζακέτες, Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Μάλλινες μπλούζες και πουλόβερ, Γιλέκα και ζακέτες, Ανδρικά ενδύματα, και Γυναικεία ενδύματα. Έχει έδρα σε Burladingen, Γερμανία.

  4. VALERIE PRINZ MODE + DESIGN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VALERIE PRINZ MODE + DESIGN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παπούτσια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φινίρισμα υφασμάτων, Μάλλινες μπλούζες και πουλόβερ, Γιλέκα και ζακέτες, Ανδρικά ενδύματα, Φινίρισμα υφασμάτων, Μάλλινες μπλούζες και πουλόβερ, Γιλέκα και ζακέτες, και Ανδρικά ενδύματα. Έχει έδρα σε Ditzingen, Γερμανία.

  5. WILLY STEINHILBER

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILLY STEINHILBER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εσώρουχα και ένδυση σπιτιού, Μάλλινες μπλούζες και πουλόβερ, Γιλέκα και ζακέτες, Ανδρικά ενδύματα, Εσώρουχα και ένδυση σπιτιού, Μάλλινες μπλούζες και πουλόβερ, Γιλέκα και ζακέτες, και Ανδρικά ενδύματα. Έχει έδρα σε Bodelshausen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. RÖDER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RÖDER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλόβερ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μάλλινες μπλούζες και πουλόβερ, Γιλέκα και ζακέτες, Μάλλινες μπλούζες και πουλόβερ, και Γιλέκα και ζακέτες. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  2. HOFMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOFMANN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάλλινες μπλούζες και πουλόβερ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γιλέκα και ζακέτες, και Γιλέκα και ζακέτες. Έχει έδρα σε Donzdorf, Γερμανία.

  3. BURKHARDT STRICKMODEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BURKHARDT STRICKMODEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γιλέκα και ζακέτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πουλόβερ, και Πουλόβερ. Έχει έδρα σε Mehrstetten, Γερμανία.

  4. REICO-WERK REINHARD & CO. STRICKWARENFABRIK OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία REICO-WERK REINHARD & CO. STRICKWARENFABRIK OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γιλέκα και ζακέτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μάλλινες μπλούζες και πουλόβερ, Πουλόβερ, Μάλλινες μπλούζες και πουλόβερ, και Πουλόβερ. Έχει έδρα σε Haigerloch, Γερμανία.

  5. PULLOVER-MELL STRICKWARENFABRIK INH. THOMAS MELL E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία PULLOVER-MELL STRICKWARENFABRIK INH. THOMAS MELL E.K., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γιλέκα και ζακέτες. Έχει έδρα σε Stutensee, Γερμανία.

  1. E. & H. CONZELMANN B. OCHSEN GMBH & CO KG

    Γερμανία

  2. STRICKWARENFABRIK BAUR GMBH

    Γερμανία

  1. GUT STRICKMODEN GMBH

    Γερμανία