• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γεωργια και δασοκομια - μηχανηματα και εξαρτηματα

Αποτελέσματα για

Γεωργια και δασοκομια - μηχανηματα και εξαρτηματα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. GÜTTLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Güttler GmbH ιδρύθηκε το 1981 από τους Fritz και Hans Güttler. Με τα γεωργικά της μηχανήματα, η Güttler θέτει πρότυπα εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια. Αρχικά για την προετοιμασία του σπορείου και εδώ και 20 χρόνια και για την επαγγελματική περιποίηση χώρων πρασίνου. Στόχοι μας είναι η προστασία του εδάφους, τα μέτρα αντιμετώπισης της εξάτμισης και της διάβρωσης, καθώς και η αποφυγή ανάπτυξης ανθεκτικότητες στα ζιζανιοκτόνα. Η επεξεργασία με τα μηχανήματά μας συνεπάγεται τη βέλτιστη περιποίηση για περισσότερη και καλύτερη ζωοτροφή από την ιδιόκτητη χορτολιβαδική έκταση, για πιο υγιή ζώα και συνεπώς μεγαλύτερη επιτυχία στο στάβλο. Διαθέτουμε μηχανήματα με πλάτος εργασίας από 1, 50 m έως 15, 60 m. Πρόκειται για προϊόντα ανώτερης κατηγορίας σχεδιασμένα για μακρά διάρκεια ζωής. Έχουν διακριθεί εδώ και πολλά χρόνια και σε μεγάλες επιχειρήσεις. Το κλειδί για τη γεωργική επιτυχία!

  2. KÄRCHER MUNICIPAL GMBH

    Γερμανία

    Οι δραστηριότητές μας διέπονται από μια σαφή αποστολή: την παραγωγή και την παγκόσμια διάθεση πολυλειτουργικών συστημικών οχημάτων για απαιτητικές αποστολές. Για το σκοπό αυτό επικεντρωνόμαστε με συνέπεια σε ότι έχει κάνει την επιχείρηση μεγάλη: υψηλή ποιότητα, εργατικότητα και τεχνική τελειότητα με αισθητό προβάδισμα καινοτομίας όσον αφορά στις μεθόδους, στα προϊόντα και στις υπηρεσίες. Για να διασφαλίσουμε αυτό το προβάδισμα επενδύουμε διαρκώς στην έρευνα και στην ανάπτυξη, καθώς και στην τεχνογνωσία των συνεργατών μας. Από το 2008, η Holder είναι και πάλι σε γερμανικά χέρια. Τρεις επιτυχημένες επιχειρήσεις από τη Βάδη-Βυρτεμβέργη έχουν οδηγήσει και πάλι την εταιρεία στην προηγούμενη επιτυχή της πορεία. Η Max Holder GmbH έχει επικεντρωθεί σε ό, τι κάνει την επιχείρηση μεγάλη: υψηλή ποιότητα, σουηβική εργατικότητα και καινοτομικές ιδέες. Τα οχήματα παράγονται όπως και προηγουμένως στο Metzingen της Σουηβίας. Η προσήλωση στις εγκαταστάσεις παραγωγής της Γερμανίας αποτελεί στοιχείο της εταιρικής μας φιλοσοφίας και υπόσχεση προς τους πελάτες μας.

  3. ZÜRN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZÜRN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Schöntal, Γερμανία.

  4. KOPP NUTZFAHRZEUGE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KOPP NUTZFAHRZEUGE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα μεταχειρισμένα, Τροχόσπιτα - οχήματα, ανταλλακτικά και εξαρτήματα, Αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα μεταχειρισμένα, και Τροχόσπιτα - οχήματα, ανταλλακτικά και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. MASCHINENRING ALB-OBERSCHWABEN E.V.

    Γερμανία

    Η εταιρεία MASCHINENRING ALB-OBERSCHWABEN E.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ostrach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EQUISA REITSPORT INH. JENS JOOS

    Γερμανία

    Η εταιρεία EQUISA REITSPORT INH. JENS JOOS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Αθλητικά είδη, Ιππασία - είδη, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Αθλητικά είδη, και Ιππασία - είδη. Έχει έδρα σε Alfdorf, Γερμανία.

  2. ZUCK FAHRZEUG- UND KAROSSERIEBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZUCK FAHRZEUG- UND KAROSSERIEBAU GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Ρυμούλκες, ανατρεπόμενες και μη, οχημάτων βιομηχανικής χρήσης, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, και Ρυμούλκες, ανατρεπόμενες και μη, οχημάτων βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Neckarbischofsheim, Γερμανία.

  3. REINER KÖHLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία REINER KÖHLER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, και Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Denkendorf, Γερμανία.

  4. JOSEF WIESENFARTH UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOSEF WIESENFARTH UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Blaustein, Γερμανία.

  5. AERITOOL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AERITOOL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, και Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Donaueschingen, Γερμανία.

  1. INNOVUM MANFRED SPALTENBERGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία INNOVUM MANFRED SPALTENBERGER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Αεριοποίηση, βιοενέργεια- εγκαταστάσεις, Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Αεριοποίηση, βιοενέργεια- εγκαταστάσεις, και Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια. Έχει έδρα σε Mundelsheim, Γερμανία.

  2. STAIB LANDTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAIB LANDTECHNIK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Weinstadt, Γερμανία.

  1. HARANT STAPLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HARANT STAPLER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, και Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  2. BODENSEE YACHTSERVICE VOSS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Γερμανία

    Η εταιρεία BODENSEE YACHTSERVICE VOSS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Οδικές μεταφορές, Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης, Πρακτορεία διεθνών μεταφορών, Αυτοκίνητα, Οδικές μεταφορές, Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης, και Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει έδρα σε Überlingen, Γερμανία.

  3. ZG RAIFFEISEN EG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZG RAIFFEISEN EG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Κιγκαλερία οικοδομών, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Φυτώρια και δασοκομία, Κιγκαλερία οικοδομών, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, και Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

  4. SCHMID VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHMID VERTRIEBS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Φυτώρια και δασοκομία, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, και Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Neuenstadt, Γερμανία.

  5. REIFF REIFEN UND AUTOTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία REIFF REIFEN UND AUTOTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, και Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Mössingen, Γερμανία.

  6. RTS-REIFEN TANKDIENST SANDHAUSEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RTS-REIFEN TANKDIENST SANDHAUSEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει έδρα σε Sandhausen, Γερμανία.

  7. REIFEN TREIBER KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία REIFEN TREIBER KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Αυτοκίνητα, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  8. FUOSS MOTORGERÄTE & FAHRZEUGTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FUOSS MOTORGERÄTE & FAHRZEUGTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  1. SWTEC STALL- & WEIDETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SWTEC STALL- & WEIDETECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Wald, Γερμανία.

  2. AUTOMAC-ZIEHER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AUTOMAC-ZIEHER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, και Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Biberach, Γερμανία.

  3. WAGNER GARTEN- UND KOMMUNALTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WAGNER GARTEN- UND KOMMUNALTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Gerlingen, Γερμανία.

  4. HANS-PETER WOLF

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS-PETER WOLF, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, και Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης. Έχει έδρα σε Neuenstein, Γερμανία.

  5. WERNER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WERNER GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Durbach, Γερμανία.

  6. WILHELM STAHL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILHELM STAHL GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Rot Am See, Γερμανία.

  7. HARALD KRAUSS

    Γερμανία

    Η εταιρεία HARALD KRAUSS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Auenwald, Γερμανία.

  8. AUTOHAUS WIMMER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AUTOHAUS WIMMER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Ρυμούλκες, ανατρεπόμενες και μη, οχημάτων βιομηχανικής χρήσης, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, και Ρυμούλκες, ανατρεπόμενες και μη, οχημάτων βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Bietigheim-Bissingen, Γερμανία.

  9. KNEBEL NUTZFAHRZEUGE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KNEBEL NUTZFAHRZEUGE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα μεταχειρισμένα, Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, και Οχήματα μεταχειρισμένα. Έχει έδρα σε Straubenhardt, Γερμανία.

  10. PRESONA DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRESONA DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Immenstaad, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γεωργια και δασοκομια - μηχανηματα και εξαρτηματα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

448 Επιχειρήσεις

Kατηγορια