• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γενικης χρησης

Αποτελέσματα για

Γενικης χρησης

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. IRUS-SYSTEM

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το σύστημα Irus ενώνει. Η πολυδιάστατη γκάμα των προϊόντων της Irus-System καλύπτει όλες σχεδόν τις επιθυμίες. Σύνδεσμοι πλακών, σύνδεσμοι υαλοπινάκων, προφίλ αλουμινίου „Flexi-Long“ για διαχωριστικά τοιχώματα ενημερώσεων ή κινητά διαχωριστικά τοιχώματα, το κατασκευαστικό σύστημα εκθέσεων „Flexi-Quick“ ή απλώς διάφορες προθήκες υλοποιούνται με απόλυτη ακρίβεια με βάση τις επιθυμίες του πελάτη. Τα πάντα μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους. Πολλές δυνατότητες με λίγα εξαρτήματα. Το πρόγραμμα παρελκομένων των διαφόρων τομέων είναι προσαρμοσμένο απόλυτα στη ζήτηση. Τα πλεονεκτήματά σας με τα προϊόντα Irus - μεγάλη διάρκεια ζωής - εξαιρετική ευελιξία - απλός χειρισμός - μικρό βάρος και μικρός όγκος μεταφοράς - γενική και πολυδιάστατη χρήση

  2. ANDRITZ KAISER GMBH

    Γερμανία

    Επιχείρηση μηχανολογίας και παραγωγής αυτόματων μηχανημάτων διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης συμπεριλαμβανομένων περιφερικών εγκαταστάσεων, καθώς και επιχείρηση σέρβις αυτόματων μηχανημάτων διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης. Η επωνυμία μας σημαίνει άριστη ποιότητα στα συστήματα πλαστικής παραμόρφωσης. Εκτός από τα βασικά μηχανήματα διαθέτουμε προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή - από αμιγείς πρέσες έως ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής με εγκατάσταση ταινίας και σύστημα αυτοματισμού. Η δομοστοιχειωτή κατασκευή διασφαλίζει γενικές δυνατότητες χρήσης με εκτενή τυποποίηση των κύριων συγκροτημάτων. Η δική μας ομάδα Engineering προσαρμόζει επίσης κάθε εγκατάσταση με βέλτιστο τρόπο στις τοπικές συνθήκες. Τα προϊόντα μας: ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής πρεσαριστών εξαρτημάτων και εξαρτημάτων πλαστικής παραμόρφωσης, εγκαταστάσεις κοπής ακατέργαστων τεμαχίων και πλακετών, συμβατικά μηχανήματα διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης KAISER 630-25.000 kN, σερβοπρέσες KAISER 1000-25.000 kN, πρέσες γρήγορης διέλευσης 630-4000 kN, συστήματα μεταφοράς 2D και 3D με γραμμικούς μηχανισμούς κίνησης, μηχανήματα προώθησης κυλίνδρων KWV, υπεραυτόματα συστήματα αλλαγής εργαλείων.

  3. UNITRO-FLEISCHMANN STÖRMELDESYSTEME INH. JÜRGEN FLEISCHMANN

    Γερμανία

    Είμαστε μα επιχείρηση βιομηχανικών ηλεκτρονικών συστημάτων γενικής χρήσης που ιδρύθηκε το 1971 και συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών στον τομέα της τεχνολογίας σηματοδότησης βλαβών. Με το σύνθημα «the power to control» αναπτύσσουμε και παράγουμε συστήματα σηματοδότησης βλαβών ειδικά για μονάδες παραγωγής ενέργειας, καθώς και για το βιομηχανικό και το δημοτικό τομέα. Τα δικά μας συστήματα σηματοδότησης βλαβών έχουν εξελιχθεί σε περισσότερα από 45 χρόνια από την απλή συσκευή σηματοδότησης βλαβών σε κυβερνοφυσικά συστήματα IKT. Με τις πολυλειτουργικές τους ιδιότητες, αυτά τα συστήματα χρησιμοποιούνται με επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο. Άλλα έξυπνα συστήματα Condition and Facility Monitoring για χρήση σε σενάρια Industrie 4.0 για την επιτήρηση τεχνικών συστημάτων παραγωγής και παροχής, με απομακρυσμένο συναγερμό και απομακρυσμένη συντήρηση. Ένας άλλος τομέας είναι τα στοιχεία διαύλου LON για τον αυτοματισμό κτιρίων και βιομηχανικών μονάδων με ολοκλήρωση συστημάτων και ειδικοί σχεδιασμοί με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Αναπτύσσουμε συστήματα για τον έλεγχο και την επιτήρηση διατάξεων ασφάλισης θυρών θαλάμων ελεγχόμενης ατμόσφαιρας.

  4. HPM TECHNOLOGIE GMBH

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 70 χρόνια, η επωνυμία HPM Technologie είναι γνωστή για την κατασκευή υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων στον τομέα της ψεκαστικής επίστρωσης ελάχιστων ποσοτήτων, της στάγδην επίστρωσης και των λιπαντικών. Χάρη στη δομοστοιχειωτή κατασκευή, τα γενική χρήσης συστήματά μας μπορούν να προσαρμόζονται εξατομικευμένα σε κάθε εφαρμογή - για τη στοχευμένη επίστρωση οποιουδήποτε υγρού σε επιφάνειες ή τρισδιάστατα σώματα. Η HPM Technologie GmbH είναι σήμερα παρούσα οπουδήποτε χρησιμοποιούνται υγρά σε ελάχιστες ποσότητες.

  5. MAT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η MAT σχεδιάζει, αναπτύσσει και παράγει εμφυτεύματα για τα ειδικά συστήματα εμφυτευμάτων που αναπτύσσουν οι πελάτες τις. Παράγουμε ορθοπεδικά εμφυτεύματα που χρησιμοποιούνται κυρίως σε συστήματα εμφυτευμάτων γονάτου και ισχίου και διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα τραυματικών και οδοντιατρικών εμφυτευμάτων. Η MAT παράγει χειρουργικά εργαλεία γενικής χρήσης. Η καινοτομική και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ενημερώνεται διαρκώς και διευρύνεται συμβαδίζοντας με την εξέλιξη της τεχνολογίας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από 55 χρόνια αναπτύσσουμε και παράγουμε μηχανήματα ελέγχου στο Riedlingen της Άνω Σουηβίας. Ένα από τα πλεονεκτήματά μας είναι η κατασκευή και η παραγωγή υψηλής ποιότητας ειδικών μηχανημάτων ελέγχου με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του πελάτη. Από το πιο μικρό μηχάνημα με δύναμη λίγων Newton έως το μηχάνημα ελέγχου με συμπίεση 10000 kN βάρους άνω των τριάντα τόνων, η ομάδα των πεπειραμένων μηχανικών και τεχνικών μας είναι σε θέση να υλοποιεί ακόμη και τις πλέον απαιτητικές κατασκευές. Χάρη στη στενή επαφή με τα κορυφαία ινστιτούτα και πανεπιστήμια βρισκόμαστε πάντοτε στο πλέον επίκαιρο επίπεδο της τεχνολογίας ελέγχου. Η συμμετοχή μας στο γερμανικό σύνδεσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και εγκαταστάσεων (VDMA), ειδικός τομέας μηχανημάτων ελέγχου συνεπάγεται για εσάς την εγγύηση για καινοτομικές τεχνολογίες, εξαιρετική ποιότητα και αξιόπιστο σέρβις. Ένα ξεχωριστό τμήμα ασχολείται με την ανάπτυξη και την προσαρμογή των ηλεκτρονικών δομοστοιχείων στα δικά μας μηχανήματα ελέγχου. Στο πλαίσιο αυτό επικεντρωνόμαστε στο σχεδιασμό έργων και στην ανάπτυξη με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η παραγωγή του υλισμικού πραγματοποιείται από μια θυγατρική επιχείρηση στην Ελβετία.

  2. AS AGE GMBH DIE BEHÄLTERBÖRSE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Αγορά, πώληση, ανταλλαγή και εμπορία δοχείων και άλλων φορέων φορτίων με απλό τρόπο και σε προσιτές τιμές. Και όλα αυτά χωρίς προβλήματα, αξιόπιστα, σε προσιτές τιμές και με εξειδικευμένη υποστήριξη. Καλώς ορίσατε στον κόσμο του χρηματιστηρίου δοχείων! Δεν σάς παρέχουμε μόνο τη δυνατότητα αγοράς και πώλησης δοχείων σε προσιτές τιμές, αλλά και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για ό, τι αφορά στη διαχείριση δοχείων. Έχετε εφαρμογές στους θεματικούς τομείς: - Στρατηγική αγορά δοχείων - Ανταλλαγή δοχείων που δεν χρειάζεστε πλέον με τα απαιτούμενα δοχεία; - Συμβουλές για τη συλλογή και τη βελτιστοποίηση της χρήσης συλλογών δοχείων; - Αναζήτηση συνεργατών για τον καθαρισμό, την επιθεώρηση και την επισκευή φορέων φορτίων; Κανένα πρόβλημα! Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά/μέσω Email/προσωπικά και θα σάς βοηθήσουμε ευχαρίστως. https: //behaelterboerse.de/kontakt/

  3. LEHNER MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LEHNER MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εργαλεια γεωργικης χρησης. Έχει έδρα σε Westerstetten, Γερμανία.