• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γενικη επισκευη

Αποτελέσματα για

Γενικη επισκευη

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. PRESSTEC PRESSENTECHNOLOGIE GMBH

    Γερμανία

    Ως συνεργάτης των κορυφαίων στην παγκόσμια αγορά επιχειρήσεων από το Wolfsburg, το Zuffenhausen ή τη Στουτγάρδη ασχολούμαστε ως εξειδικευμένη στον τομέα της πλαστικής παραμόρφωσης επιχείρηση με πρέσες υψηλής τεχνολογίας, διατρητικές μηχανές και αυτόματες μηχανές σφυρηλασίας, καθώς και με συστήματα αυτοματισμού και τη συντήρηση πρεσών. Καινοτομία και ικανότητα – αυτά τα στοιχεία μάς διακρίνουν στον τομέα της κατασκευής πρεσών. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία μας στον εκ συγχρονισμό και στη γενική επισκευή των πρεσών διαφόρων κατασκευαστών και εταιρειών έχουμε εντοπίσει τα αδύναμα σημεία τους. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία μας στον εκ συγχρονισμό και στη γενική επισκευή των πρεσών διαφόρων κατασκευαστών και εταιρειών διαθέτουμε ολοκληρωμένες γνώσεις και γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφόρων μοντέλων και τύπων κατασκευής. Αυτήν τη γνώση κατορθώσαμε να ενσωματώσουμε στοχευμένα σε νέους σχεδιασμούς αναπτύσσοντας έτσι σειρές πρεσών που θα είναι σε θέση να ανταποκρίνονται στις συνεχείς νέες προκλήσεις και στο μέλλον. Αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε και παράγουμε αποδοτικές υδραυλικές πρέσες.

  2. INDUSTRIE-KONTOR GMBH

    Γερμανία

    Η Industrie-Kontor είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης για τη βιομηχανία σωλήνων και κουτιών με ολοκληρωμένο τμήμα ανταλλακτικών και τεχνικές υπηρεσίες ανάπτυξης και διοικητικής μέριμνας. Στη Δυτική Ευρώπη αντιπροσωπεύουμε μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας και τα προϊόντα και τα μηχανήματά τους για τη βιομηχανία μεταποίησης στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης (Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών, ΚΑΚ). Ως πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών εξυπηρέτησης με εμπειρία άνω των 40 ετών στην παγκόσμια αγορά επικεντρωνόμαστε σε σαφείς προσφορές αξίας και μετρήσιμα πλεονεκτήματα για τους πελάτες μας. Με έδρα το Malsch της Γερμανίας διατηρούμε θυγατρικές εταιρείες στη Μόσχα, Ρωσία και στο Κίεβο, Ουκρανία. Οι άνω των 190 πελατών μας βρίσκονται σε ολόκληρο τον κόσμο, σε περισσότερες από 40 χώρες. Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών.

  3. GEORGII KOBOLD GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Από το 1924, η εταιρεία GEORGII KOBOLD εξειδικεύεται στην ηλεκτρομηχανική τεχνολογία μετάδοσης κίνησης στην κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων. Η GEORGII KOBOLD απασχολεί 65 καταρτισμένους και δραστήριους συνεργάτες που εργάζονται ευχαρίστως για λογαριασμό σας. Στην GEORGII KOBOLD θα βρείτε κινητήρες ροπής, σερβοκινητήρες, γραναζωτούς σερβοκινητήρες και ηλεκτρονικά συστήματα κίνησης. Κινητήρες από ανοξείδωτο χάλυβα, καθώς και κινητήρες πέδης και τριφασικοί κινητήρες είναι στη διάθεσή σας.

  4. GSN SCHLEIFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GSN SCHLEIFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επανόρθωση - εργαλειομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γενικες επισκευες μηχανηματων, και μηχανηματα για το τροχισμα του γυαλιου. Έχει έδρα σε Stödtlen, Γερμανία.