• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γενικες επισκευες μηχανηματων

Αποτελέσματα για

Γενικες επισκευες μηχανηματων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. INDUSTRIE-KONTOR GMBH

    Γερμανία

    Η Industrie-Kontor είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης για τη βιομηχανία σωλήνων και κουτιών με ολοκληρωμένο τμήμα ανταλλακτικών και τεχνικές υπηρεσίες ανάπτυξης και διοικητικής μέριμνας. Στη Δυτική Ευρώπη αντιπροσωπεύουμε μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας και τα προϊόντα και τα μηχανήματά τους για τη βιομηχανία μεταποίησης στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης (Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών, ΚΑΚ). Ως πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών εξυπηρέτησης με εμπειρία άνω των 40 ετών στην παγκόσμια αγορά επικεντρωνόμαστε σε σαφείς προσφορές αξίας και μετρήσιμα πλεονεκτήματα για τους πελάτες μας. Με έδρα το Malsch της Γερμανίας διατηρούμε θυγατρικές εταιρείες στη Μόσχα, Ρωσία και στο Κίεβο, Ουκρανία. Οι άνω των 190 πελατών μας βρίσκονται σε ολόκληρο τον κόσμο, σε περισσότερες από 40 χώρες. Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών.

  2. GSN SCHLEIFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GSN SCHLEIFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επανόρθωση - εργαλειομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γενικες επισκευες μηχανηματων, και μηχανηματα για το τροχισμα του γυαλιου. Έχει έδρα σε Stödtlen, Γερμανία.

  3. EDEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε κατασκευαστής κέντρων επεξεργασίας από τη Γερμανία για την επεξεργασία φρέζας και τόρνου-φρέζας 5 αξόνων χάλυβα, αλουμινίου, ανθρακοϊνών/GFK, Inconel για τους παρακάτω κλάδους: - Κατασκευή εργαλείων και καλουπιών - Αμυντική βιομηχανία - Αεροπορική και διαστημική βιομηχανία - Αυτοκινητοβιομηχανία - Γενική κατασκευή μηχανημάτων. Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών στον τομέα των κεφαλαιουχικών αγαθών και στους διάφορους κλάδους της βιομηχανίας, η EDEL Werkzeugmaschinen GmbH είναι σε θέση να παρέχει προσαρμοσμένες και προσανατολισμένες στον πελάτη λύσεις. Η διεύρυνση του προγράμματος προϊόντων συνεχίζεται με συνέπεια και προσανατολισμό στην αγορά από την ίδρυση της εταιρείας μας και μετά. Επιδιώκουμε πάντοτε το στόχο, τα μηχανήματά μας να διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά για τη μάρκα και τον τομέα που γνωρίζουν, εκτιμούν και περιμένουν οι πελάτες μας.