• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γαλβανισμος

Αποτελέσματα για

Γαλβανισμος

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. PROBAS.PLATING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η καινοτομικότητα και η ακρίβεια είναι τα πλεονεκτήματά μας. Ως νέα επιχείρηση παράγουμε εξελιγμένα προϊόντα γαλβανισμού για τη διεθνή αγορά. Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για επιστρώσεις πολύτιμων μετάλλων από εξαρτήματα ελάχιστου μεγέθους ως απαιτητικά γεωμετρικά εξαρτήματα μεγάλων επιφανειών στο διακοσμητικό και στον τεχνικό τομέα. Με την ομάδα μας που υποστηρίζει το διευθύνοντα σύμβουλο Daniel Proba, ο οποίος προέρχεται από μια παραδοσιακή εταιρεία γαλβανισμού της νότιας Γερμανίας, εκπληρώνουμε τις εξατομικευμένες απαιτήσεις σας με υπερσύγχρονες διαδικασίες επεξεργασίας και τεχνικά συστήματα. Οι εγκαταστάσεις 5.800 τ.μ. της εταιρείας μας βρίσκονται στο Böbingen του Rems, μια τοποθεσία στη νότια Γερμανία με βέλτιστη υποδομή μέσα στην υγιή φύση. Εκεί παράγουμε σε χώρους παραγωγής 1.400 τ.μ., σε μια από τις μεγαλύτερες υπεραυτόματες εγκαταστάσεις γαλβανισμού για επιστρώσεις πολύτιμων μετάλλων σε σκελετούς στην Ευρώπη, εντελώς διαφορετικές επιστρώσεις χρυσού και ορείχαλκου, με μεγέθη προϊόντων έως 16 μέτρων απόλυτα προσαρμοσμένες στα δικά σας έργα.

  2. AUERSWALD PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Από το 1996 παράγουμε προϊόντα από μέταλλο και πλαστικό για τη βιομηχανία και τις κατασκευές. Το 1999 αναπτύχθηκε το κορυφαίο ως προς την ποιότητα και κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα επαφών υψηλής τάσης της εταιρείας μας για τη βιομηχανία γαλβανισμού. Για την ασφαλή, χωρίς κόπο και ορθολογική εργασία σε μηχανήματα CNC, ο Uwe Auerswald ανέπτυξε ένα καινοτομικό υδραυλικό σύστημα σύσφιξης που αντικαθιστά τη συμβατική μηχανική μέγγενη! Η πρώτη προτεραιότητα της Auerswald Präzisionstechnik είναι η ικανοποίηση των πελατών μας. Αυτοί είναι σημαντικοί για εμάς. Οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται στο ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια όταν πρόκειται για την επιχείρησή τους. Είμαστε υπερήφανοι που εργαζόμαστε για λογαριασμό των πελατών μας! Επιδιώκουμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας και να τους εντυπωσιάζουμε με τις επιδόσεις μας. Εδώ και δεκαετίες, η καινοτομική ανάπτυξη προϊόντων της εταιρείας μας βασίζεται σε μια ομάδα ατόμων που προβλέπουν, η οποία προγραμματίζει από την ιδέα, την κατασκευή πρωτοτύπων έως τη μαζική παραγωγή, σχεδιάζει και αναπτύσσει τεχνολογικά σύγχρονα προϊόντα και στο πλαίσιο αυτό δίδει έμφαση στην παραμικρή λεπτομέρεια για την τελειότητα. Σάς παρέχουμε εξατομικευμένες κατασκευαστικές λύσεις, ακόμη και για σύνθετες απαιτήσεις. Auerswald σημαίνει ποιότητα. Αυτό δεν το γνωρίζουν μόνο η πολυάριθμοι σταθεροί πελάτες μας. Καινοτομία αλλά και σταθερές αξίες. Καινοτομία και ταπεινότητα ταυτόχρονα. Αυτός είναι ο συνδυασμός που μάς διακρίνει.

  3. HATTLER & SOHN GMBH METALLVEREDLUNG

    Γερμανία

    Στις επόμενες σελίδες θέλουμε να σάς παρουσιάσουμε ποιοι είμαστε, πώς λειτουργούμε και τι είναι ακόμη ενδιαφέρον να γνωρίζετε για εμάς. Η εταιρεία HATTLER & Sohn GmbH, στο εξής αναφερόμενη ως HATTLER, ασχολείται κατά κύριο λόγο με την επιβελτίωση μεταλλικών επιφανειών. Χρησιμοποιούνται ιδίως γαλβανοτεχνικές μέθοδοι, αλλά και άλλες, συχνά εξειδικευμένες διαδικασίες. Οι επιφάνειες αποτελούν το μεγάλο μας πάθος. Διεκπεραιώνουμε τις παραγγελίες των πελατών στο εργοστάσιό μας στο Villingen-Schwenningen εδώ και 90 χρόνια. Σε μια τέτοια εποχή βρίσκεται κανείς συνεχώς αντιμέτωπος με εντελώς διαφορετικές προκλήσεις. Η αντιμετώπισή τους απαιτεί προσπάθεια, αλλά παρέχει ταυτόχρονα ικανοποίηση και χαρά. Για το λόγο αυτό χαιρόμαστε και για τη μελλοντική ανάθεση απαιτητικών παραγγελιών στον τομέα των επιφανειών.

  4. MICRO + HEGA SURFACES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICRO + HEGA SURFACES GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Freiberg Am Neckar, Γερμανία.

  5. ZINQ MANNHEIM GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZINQ MANNHEIM GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DOT - DOSTER OBERFLÄCHENTECHNIK INH. SVEN DOSTER

    Γερμανία

    Η εταιρεία DOT - DOSTER OBERFLÄCHENTECHNIK INH. SVEN DOSTER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, και Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει έδρα σε Dettingen, Γερμανία.

  2. F. ZIEGELBAUER

    Γερμανία

    Η εταιρεία F. ZIEGELBAUER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, και Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει έδρα σε Löchgau, Γερμανία.

  3. GEORGOULIS GMBH OBERFLÄCHENTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEORGOULIS GMBH OBERFLÄCHENTECHNIK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών. Έχει έδρα σε Rottenburg, Γερμανία.

  4. HEINZ HUBER GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINZ HUBER GMBH + CO KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Βερνίκωμα χάλυβα και μετάλλων, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Βερνίκωμα χάλυβα και μετάλλων, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Blaubeurenblaubeuren-Gerhausen, Γερμανία.

  5. MACK STRAHLTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία MACK STRAHLTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, και Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει έδρα σε Langenau, Γερμανία.

  1. WT-DIRECT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WT-DIRECT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Βερνίκωμα χάλυβα και μετάλλων, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Βερνίκωμα χάλυβα και μετάλλων, και Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει έδρα σε Urbach, Γερμανία.

  2. MULTICOLOR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MULTICOLOR GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Lauffen, Γερμανία.

  1. H-O-T SERVICECENTER ALBERSHAUSEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία H-O-T SERVICECENTER ALBERSHAUSEN GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Albershausen, Γερμανία.

  2. HENTSCHEL HARTELOXAL GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HENTSCHEL HARTELOXAL GMBH + CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

  3. CROFT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CROFT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Steinheim, Γερμανία.

  4. ALEXANDER HERMANN

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALEXANDER HERMANN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Simonswald, Γερμανία.

  5. JOOS METALLVEREDELUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOOS METALLVEREDELUNG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, και Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει έδρα σε Lorch, Γερμανία.

  6. INBO OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία INBO OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Massenbachhausen, Γερμανία.

  7. SCHELLER OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHELLER OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  8. STRAHLCENTER VENETIS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STRAHLCENTER VENETIS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, και Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

  1. WEBER OFB OBERFLÄCHENBEARBEITUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEBER OFB OBERFLÄCHENBEARBEITUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Bretten, Γερμανία.

  2. TS TRIBOSYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TS TRIBOSYSTEMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών. Έχει έδρα σε Weingarten, Γερμανία.

  3. RUDOLF STORZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RUDOLF STORZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, και Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Emmingen-Liptingen, Γερμανία.

  4. GMV GUMMI METALL VERBINDUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GMV GUMMI METALL VERBINDUNGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Βερνίκωμα χάλυβα και μετάλλων, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Βερνίκωμα χάλυβα και μετάλλων, και Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει έδρα σε Bühl, Γερμανία.

  5. ENSUTEC ENGINEERING INH. THOMAS MAYER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ENSUTEC ENGINEERING INH. THOMAS MAYER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών. Έχει έδρα σε Altheim, Γερμανία.

  6. ESCA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ESCA GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Urbach, Γερμανία.

  7. AMATORE

    Γερμανία

    Η εταιρεία AMATORE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, και Εργαλειομηχανές κοπής. Έχει έδρα σε Birkenfeld, Γερμανία.

  8. CS OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία CS OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  9. DUROCHROM - BOGATZKI

    Γερμανία

    Η εταιρεία DUROCHROM - BOGATZKI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες με πρόσμειξη χρωμίου, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Χάλυβες με πρόσμειξη χρωμίου, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει έδρα σε Oberndorf, Γερμανία.

  10. PLASMA TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PLASMA TECHNOLOGY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Herrenberg, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γαλβανισμος

Αριθμός αποτελεσμάτων.

88 Επιχειρήσεις