• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανικος ηλεκτρικος εξοπλισμος

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικος ηλεκτρικος εξοπλισμος

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. FRIEDRICH WÜRTH PRODUKTIONS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Αποκομίζετε οφέλη από την άνω των 65 ετών εμπειρία. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1950 από τον Friedrich Würth με επιχειρηματικό σκοπό την παραγωγή και την επισκευή θερμαντικών στοιχείων οικιακών συσκευών, βιομηχανικών εφαρμογών, καθώς και ιατρικής και εργαστηριακής τεχνολογίας. Μέχρι σήμερα, οι απόγονοί του ακολουθούν πιστά τους επιχειρηματικούς στόχους που αυτός είχε θέσει. Ο εγγονός του, ο Steffen Wolf εξακολουθεί σήμερα να διευθύνει την επιχείρηση στο πνεύμα τις ιδρυτικής ιδέας. Αποκομίζετε οφέλη από τα πλεονεκτήματα που παρέχει η τοποθεσία της μονάδας μας. Η έδρα της Friedrich Würth Produktions GmbH είναι το Empfingen. Η μονάδα παραγωγής των προϊόντων Würth βρίσκεται στην Τσεχία. Η εταιρεία WoTech ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων Würth. Στις παρακάτω σελίδες σας παρουσιάζουμε τη γκάμα των προϊόντων μας που εκτός από ηλεκτρικά θερμαντικά στοιχεία για διάφορα πεδία εφαρμογής και κεραμικές θερμαντικές πλάκες περιλαμβάνει επίσης την παραγωγή ολοκληρωμένων συσκευών και στοιχείων συστήματος.

  2. INFRAROTHEIZUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία INFRAROTHEIZUNGEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικοί λαμπτήρες και σωλήνες, Μεγάλες οικιακές συσκευές, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικοί λαμπτήρες και σωλήνες, και Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει έδρα σε Bad Saulgau, Γερμανία.

  3. IRTECO

    Γερμανία

    Η εταιρεία IRTECO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικοί λαμπτήρες και σωλήνες, Μεγάλες οικιακές συσκευές, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικοί λαμπτήρες και σωλήνες, και Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  4. SOLOTHERM VERTRIEBSORGANISATION

    Γερμανία

    Η εταιρεία SOLOTHERM VERTRIEBSORGANISATION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικοί λαμπτήρες και σωλήνες, Μεγάλες οικιακές συσκευές, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικοί λαμπτήρες και σωλήνες, και Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει έδρα σε Burladingen, Γερμανία.

  5. HILLESHEIM GMBH

    Γερμανία

    Έχουμε εξειδικευτεί στην ανάπτυξη και στην παραγωγή εύκαμπτων, ηλεκτρικών σωλήνων θέρμανσης για βοηθητικών συστημάτων θέρμανσης. Εάν ψάχνετε την καλύτερη από τεχνική και οικονομική άποψη λύση για αυτούς του σκοπούς, τότε θα πρέπει να απευθυνθείτε σε εμάς. Σε στενή συνεργασία παρέχουμε στους πελάτες μας συμβουλές και αναπτύσσουμε καινοτομικά συστήματα θέρμανσης και ειδικές εφαρμογές. Βασικό εφόδιο αποτελούν περισσότερα από 35 χρόνια πρακτικής εμπειρίας και χιλιάδες ήδη καθιερωμένων λύσεων προβλημάτων, μια τεχνογνωσία από την οποία μπορείτε να αποκομίσετε οφέλη. Με περισσότερους από 40 συνεργάτες, το δικό μας τμήμα κατασκευής και σέρβις, χώρους παραγωγής και αποθήκης 3.000 τ.μ. παρουσιάζουμε τακτικά λύσεις που προηγούνται κατά πολύ του λεγόμενου «σύγχρονου επιπέδου της τεχνολογίας» στον τομέα μας. Η ποιότητα, η αξιοπιστία και η γρήγορη προμήθεια εξαρτημάτων είναι για εμάς εξίσου αυτονόητα στοιχεία, όπως και η πιστοποίηση κατά το πρότυπο DIN ISO 9001.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TAVRIDA ELECTRIC

    Γερμανία

    Η εταιρεία TAVRIDA ELECTRIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικός εξοπλισμός, Ηλεκτρική ενέργεια - διανομή, Ηλεκτρικός εξοπλισμός, Ηλεκτρική ενέργεια - διανομή, Ασφάλεια κυκλώματος, και ηλεκτρικες συσκευες. Έχει έδρα σε Tettnang, Γερμανία.

  2. NICOARA WÄRME-KÄLTE-KLIMATECHNIK DIPL. ING. (FH) LUCIAN NICOARA

    Γερμανία

    Η εταιρεία NICOARA WÄRME-KÄLTE-KLIMATECHNIK DIPL. ING. (FH) LUCIAN NICOARA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Νερό - παραγωγή και διανομή, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  3. GEORG SCHMIEDER GMBH & CO.

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEORG SCHMIEDER GMBH & CO., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, και Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. OSRAM SYLVANIA - PSG

    Γερμανία

    Η εταιρεία OSRAM SYLVANIA - PSG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  5. KLEIN GMBH + CO. KG

    Γερμανία

  1. KAUFMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KAUFMANN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Leinfelden-Echterdingen, Γερμανία.

  2. GASTROTEC PARTNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία GASTROTEC PARTNER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζυθοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες, Ζυθοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, και Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες. Έχει έδρα σε Oberkirch, Γερμανία.

  1. GEBRÜDER BÖCKER PUTENBRÜTEREI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEBRÜDER BÖCKER PUTENBRÜTEREI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εναλλάκτες θερμότητας, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εναλλάκτες θερμότητας, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, και Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Wallhausen, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικος ηλεκτρικος εξοπλισμος

Αριθμός αποτελεσμάτων.

13 Επιχειρήσεις