• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανικοι ελεγχοι

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικοι ελεγχοι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ZIMMER GMBH DAEMPFUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Zimmer GmbH Daempfungssysteme είναι ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες ανάπτυξης και προμηθευτές της βιομηχανίας επίπλων και ισχυρός συνεργάτης συστημάτων στον τομέα των συστημάτων απόσβεσης και μηχανισμών κλεισίματος. Στο πελατολόγιό μας περιλαμβάνονται όλοι σχεδόν οι μεγάλοι κατασκευαστές μεντεσέδων και επίπλων. Εκτός αυτού παράγουμε εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία. Για όλα σχεδόν τα κινητά μέρη της καθημερινότητας, η ZIMMER διαθέτει λύσεις με τις οποίες βελτιώνεται η άνεση του χειρισμού. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, η Zimmer θέτει διαρκώς νέα πρότυπα στην ανάπτυξη και στη μαζική παραγωγή συστημάτων απόσβεσης. Περισσότεροι από 120 συνεργάτες. Περισσότερε από 110 εκατομμύρια πωλήσεων αποσβεστήρων και συστημάτων απόσβεσης ανά έτος. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ανάπτυξη συστημάτων. Προσαρμογή και εκ νέου σχεδίαση αποσβεστήρων ή ολοκληρωμένων συστημάτων με αυτόματα συστήματα κλεισίματος. Προσομοίωση και δοκιμές όλων των απαιτήσεων των πελατών. Ολοκληρωμένη διεκπεραίωσης έργου/υλοποίηση από το αίτημα έως τη μαζική χρήση (all in one). 100% δοκιμή και διασφάλιση της ποιότητας παράδοσης σειρών. Μακροχρόνια εμπειρία στη μαζική παραγωγή. Εσωτερική ανάπτυξη και κατασκευή των εγκαταστάσεων παραγωγής. Δοκιμή απόδοσης 100%. Έλεγχος 100% των σημαντικών γεωμετρικών χαρακτηριστικών με βιομηχανική επεξεργασία εικόνας. Στατιστικός έλεγχος διαδικασιών

  2. METALLUX AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Metallux AG είναι ένας διεθνώς δραστηριοποιούμενος σχεδιαστής και κατασκευαστής αισθητήρων τεχνολογίας στοιβάδας μεγάλου πάχους. Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων εκτείνεται από αισθητήρες πίεσης, διαδρομής και γωνιών έως αντιστάσεις και βιομηχανικούς μοχλούς Joystick για τον έλεγχο οχημάτων και μηχανημάτων. Καινοτομικά προϊόντα και προσαρμοσμένες στις προδιαγραφές του πελάτη λύσεις – Made in Germany: αυτός είναι ένας συνδυασμός στον οποίο βασίζονται επώνυμοι πελάτες από τους τομείς της κατασκευής οχημάτων, της ιατρικής τεχνολογίας, της τεχνολογίας ενέργειας και περιβάλλοντος, της τεχνολογίας μεταφοράς και ανύψωσης και της κατασκευής μηχανημάτων εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια. Το φάσμα των υπηρεσιών μας: Αντιστάσεις: Ολοκληρωμένη γκάμα αντιστάσεων υψηλής τάσης και ισχύος. Αντιστάσεις ισχύος τεχνολογίας στοιβάδας μεγάλου πάχους ή ως συρμάτινη αντίσταση. Μοχλοί Joystick: Μοχλοί Joystick αντίχειρα, δακτύλων και χειρός για τον έλεγχο μηχανισμών κίνησης και λειτουργιών οχημάτων, οικοδομικών μηχανημάτων και σκαφών, στους τομείς της τεχνολογίας μεταφοράς και της ιατρικής τεχνολογίας και για χρήση σε ασύρματα τηλεχειριστήρια. Αισθητήρες πίεσης: Από κυψέλες μέτρησης πίεσης σε κεραμικά υλικά και ανοξείδωτο χάλυβα έως πομπούς πίεσης. Αισθητήρες διαδρομής και γωνιών: Αισθητήρες μεμβράνης, ποτενσιόμετρα και στοιχεία ποτενσιομέτρων για τον προσδιορισμό θέσης σε μηχανισμούς κίνησης, εγκαταστάσεις και μηχανήματα. Προμηθεύουμε πολλούς κλάδους και διαθέτουμε ολοκληρωμένη τεχνογνωσία εφαρμογών. Ευχαρίστως αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις βάσει εξατομικευμένης και προσωπικής παροχής συμβουλών. Τα προϊόντα παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία: Από ποσότητες δείγματος έως μεγάλες σειρές πολλών εκατοντάδων χιλιάδων τεμαχίων.

  3. DÜRR NDT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η DÜRR NDT διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιοποίησης για τον τομέα ZfP: Δικτυωμένα, ψηφιακά ακτινοσκοπικά συστήματα συνδεδεμένα με καινοτομικό λογισμικό. Αυτά περιλαμβάνουν σαρωτές ακτινοσκοπικών πλακών υψηλής ανάλυσης (CR) και επίπεδους ανιχνευτές (DDA), λογισμικό για την καταγραφή και την ανάλυση εικόνων, συμβατά με τα πρότυπα ψηφιακά εργαλεία αρχειοθέτησης και την ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης ροής εργασιών και αναφορών ZfP DRIVE NDT. Τα καινοτομικά συστήματα της DÜRR NDT είναι πάντοτε υπερσύγχρονα και θέτουν συνεχώς νέα πρότυπα όσον αφορά στην ανάλυση, στη χρηστικότητα και στη μακρά διάρκεια ζωής. Όπως πάντοτε, ο μοναδικός κατασκευαστής CR με πιστοποιημένη κατά BAM βασική τοπική ανάλυση 30 μm σε ολόκληρο τον κόσμο! Σε σχεδόν 20 χρόνια, τα συστήματα ελέγχου ακτίνων Χ της DÜRR NDT έχουν εδραιωθεί σε πολυάριθμες βιομηχανικές εφαρμογές, κινητές και σταθερές και χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 80 χώρες.

  4. RH ENGINEERING GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως εξειδικευμένη επιχείρηση επεξεργασίας εικόνας με άνω των 20 ετών εμπειρία αναπτύσσουμε αυτόματα οπτικά συστήματα ελέγχου με βάση ένα από τα καλύτερα προϊόντα λογισμικού στον τομέα της βιομηχανικής επεξεργασίας εικόνας. Με την τεχνογνωσία και τις πλέον επίκαιρες τεχνολογίες μπορούμε να καλύπτουμε ανά πάσα στιγμή τις απαιτήσεις της σύγχρονης διασφάλισης και διαχείρισης της ποιότητας. Οι λύσεις μας καθιστούν δυνατή την πλήρως αυτόματη κάλυψη όλων των τομέων του οπτικού ελέγχου ποιότητας, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ελέγχους παρουσίας, επιφανειών, πληρότητας, κωδικών και χρωμάτων, τη μέτρηση, την καθοδήγηση ρομπότ ή κάθε άλλο τύπο οπτικού ελέγχου ποιότητας. Ο διαδραστικός „point and click“ προγραμματισμός χωρίς πληκτρολόγηση πηγαίου κώδικα καθιστά δυνατή τη γρήγορη και απλή δημιουργία εξατομικευμένων προγραμμάτων ελέγχου. Οι πολυάριθμες επεκτάσεις λογισμικού PlugIn της εταιρείας μας, κυρίως στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης για την ανίχνευση αντικειμένων, την ανίχνευση ανωμαλιών και την εξαγωγής ακμών, εξελίσσουν τις δυνατότητες του ελέγχου ποιότητας σε νέο επίπεδο. Έτσι εγγυόμαστε τη γρήγορη επιτυχία με ταυτόχρονα χαμηλό κόστος. Οι λύσεις μας παρέχουν ένα μέγιστο βαθμό ασφάλειας ποιότητας στον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής. Στο πλαίσιο αυτό σάς βοηθούμε να διαμορφώνετε αποδοτικότερα τις διαδικασίες σας και να βελτιώνετε μακροπρόθεσμα την ποιότητα των προϊόντων σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και εξατομικευμένες συμβουλές – θα χαρούμε να βρούμε από κοινού καινοτομικές λύσεις για την επιχείρησή σας!

  5. RINGER ZEITERFASSUNG GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RINGER ZEITERFASSUNG GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγράμματα πληροφορικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, Πληροφορική - λογισμικά, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, και Πληροφορική - λογισμικά. Έχει έδρα σε Biberach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FESTINA UHREN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FESTINA UHREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  2. OLIVER STROHHÄCKER

    Γερμανία

    Η εταιρεία OLIVER STROHHÄCKER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  3. PRO SALE VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRO SALE VERTRIEBS GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Ötisheim, Γερμανία.

  4. BEAR UHRBAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BEAR UHRBAND GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, Ελατήρια ωρολογοποιΐας, Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, και Ελατήρια ωρολογοποιΐας. Έχει έδρα σε Tauberbischofsheim, Γερμανία.

  5. ERNST TROJAN

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERNST TROJAN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρολογικές εργασίες, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, Πληροφορική - μικροϋπολογιστές, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, και Πληροφορική - μικροϋπολογιστές. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  1. DATA ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DATA ELEKTRONIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές, Πληροφορική - λογισμικά, Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές, Πληροφορική - λογισμικά, Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, και Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  2. IVS ZEIT + SICHERHEIT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IVS ZEIT + SICHERHEIT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - μικροϋπολογιστές, Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές, Πληροφορική - λογισμικά, Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Πληροφορική - μικροϋπολογιστές, Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές, Πληροφορική - λογισμικά, και Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

  1. TIME CONCEPT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TIME CONCEPT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  2. ERNST MITSCHELE UHREN UND SCHMUCK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERNST MITSCHELE UHREN UND SCHMUCK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  3. ERWIN SOEHNLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERWIN SOEHNLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Wimsheim, Γερμανία.

  4. B & F MANUFACTURE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία B & F MANUFACTURE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Γραφείο - αναλώσιμα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Γραφείο - αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

  5. KRONOS DEUTSCHLAND UHREN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KRONOS DEUTSCHLAND UHREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  6. IT-WERKE E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία IT-WERKE E.K., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - μικροϋπολογιστές, Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές, Πληροφορική - λογισμικά, Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Πληροφορική - μικροϋπολογιστές, Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές, Πληροφορική - λογισμικά, και Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

  7. SCHWARZKOPF UHREN UND SCHMUCK

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWARZKOPF UHREN UND SCHMUCK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Γραφείο - αναλώσιμα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Γραφείο - αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  8. HANHART 1882 GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANHART 1882 GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Gütenbach, Γερμανία.

  1. MAWA-SOLUTIONS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAWA-SOLUTIONS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - μικροϋπολογιστές, Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές, Πληροφορική - λογισμικά, Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Πληροφορική - μικροϋπολογιστές, Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές, Πληροφορική - λογισμικά, και Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων. Έχει έδρα σε Schömberg, Γερμανία.

  2. ACCENON SOFTWARE UND HARDWARE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ACCENON SOFTWARE UND HARDWARE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, Πληροφορική - μικροϋπολογιστές, Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, Πληροφορική - μικροϋπολογιστές, και Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές. Έχει έδρα σε Leingarten, Γερμανία.

  3. GERTRUD WELLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERTRUD WELLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  4. PHOENIX WORLD GROUP LTD.

    Γερμανία

    Η εταιρεία PHOENIX WORLD GROUP LTD., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, και Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης. Έχει έδρα σε Langenargen, Γερμανία.

  5. SOPROTEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SOPROTEC GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρολογικές εργασίες, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Πληροφορική - μικροϋπολογιστές, Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Πληροφορική - μικροϋπολογιστές, και Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές. Έχει έδρα σε Schönaich, Γερμανία.

  6. HOGA-DATA

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOGA-DATA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - μικροϋπολογιστές, Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές, Πληροφορική - λογισμικά, Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Πληροφορική - μικροϋπολογιστές, Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές, Πληροφορική - λογισμικά, και Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  7. KURT- EBERHARD KALB KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KURT- EBERHARD KALB KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  8. BEKA&BELL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BEKA&BELL GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Friolzheim, Γερμανία.

  9. RAFF GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RAFF GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  10. TIMEDESIGN ING. BÜRO FÜR ZEITERFASSUNG UND ZUGANGSKONTROLLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία TIMEDESIGN ING. BÜRO FÜR ZEITERFASSUNG UND ZUGANGSKONTROLLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, Πληροφορική - μικροϋπολογιστές, Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, Πληροφορική - μικροϋπολογιστές, και Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικοι ελεγχοι

Αριθμός αποτελεσμάτων.

129 Επιχειρήσεις