• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανικοι αυτοματισμοι

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικοι αυτοματισμοι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BIHL+WIEDEMANN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Bihl+Wiedemann GmbH ιδρύθηκε το 1992 στο Μάνχαϊμ της Γερμανίας από τους Jochen Bihl και Bernhard Wiedemann. Η εξειδικευμένη μηχανική εταιρεία ανήκει στους ηγετικούς προμηθευτές στον τομέα της τεχνικής ασφάλειας και των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων για τεχνολογίες αυτοματισμού με AS-Interface. Εκτός από την κύρια έδρα της στο Μάνχαϊμ, η Bihl+Wiedemann διατηρεί παραρτήματα στην Τουρκία, τη Δανία, τις ΗΠΑ και την Κίνα. Επιπλέον, διεθνείς διανομείς έχουν αναλάβει την παγκόσμια εκπροσώπηση της εταιρείας. Επιλέγοντας προϊόντα της Bihl+Wiedemann, είστε στα καλύτερα χέρια με πολλούς αναγνωρισμένους χρήστες στον τομέα του αυτοματισμού εργοστασίων, διαδικασιών και κτιρίων, καθώς και στους τομείς της μηχανολογίας και της μεταφοράς (ναυπηγική, σιδηροδρομική και οδική μεταφορά). Τα προϊόντα της Bihl+Wiedemann χρησιμοποιούνται σε ασφαλείς και μη εφαρμογές, σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις κάθε μεγέθους, όπως. οδοί μεταφοράς, υπερυψωμένες αποθήκες, συσκευαστικά μηχανήματα ή εργαλειομηχανές.

  2. BALLUFF GMBH

    Γερμανία

    Η Balluff είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση με παράδοση και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες που λειτουργεί ταυτόχρονα ως σημαντικός συνεργάτης καινοτομίας και κινητήρια δύναμη για τους πελάτες της.

  3. DI-SORIC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DI-SORIC GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αισθητηρες, και βιομηχανικοι αυτοματισμοι. Έχει έδρα σε Urbach, Γερμανία.

  4. FANUC ROBOTICS DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FANUC ROBOTICS DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρομποτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικά ρομπότ, Βιομηχανικά ρομπότ, βιομηχανικοί ρομποτικοί αυτοματισμοί, αυτοματισμός και ρομποτική, και μορφοποίηση με ψηφιακό έλεγχο. Έχει έδρα σε Neuhausen, Γερμανία.

  5. ESKA-WELT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ESKA-Welt GmbH ασχολείται με την αγορά και την πώληση και διαμεσολαβεί κατόπιν ειδικού αιτήματος για μηχανήματα και βιομηχανικά ρομπότ κάθε είδους. Η εταιρεία υφίσταται από το 2008 και απασχολεί μια εξαιρετικά εκπαιδευμένη ομάδα συνεργατών. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει εργαλειομηχανές για την επεξεργασία μετάλλου, την επεξεργασία πλαστικών και τα συστήματα αυτοματισμού με βιομηχανικά ρομπότ. Επίσης διαθέτουμε ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής για όλους τους τομείς και μεγάλη αποθήκη ανταλλακτικών για τις παρακάτω βιομηχανικούς κατασκευαστές: Siemens - Fanuc - Heidenhain - Indramat - Bosch Rexroth. Ανταποκρινόμαστε ευχαρίστως σε εξειδικευμένες επιθυμίες των πελατών και προμηθευόμαστε για λογαριασμό σας το κατάλληλο μηχάνημα. Οι σύντομες προθεσμίες παράδοσης χάρη στο μεγάλο απόθεμα αποθήκης και στην προμήθεια ανταλλακτικών είναι για εμάς αυτονόητες. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις της εταιρείας μας καλύπτουν συνολική επιφάνεια 2000 τετραγωνικών μέτρων και είναι εξοπλισμένες με υπερσύγχρονη τεχνολογία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BENNINGER ZELL GMBH

    Γερμανία

    Η Benninger αναπτύσσει και παράγει μηχανήματα και συστήματα για την επιβελτίωση κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και την παραγωγή λινών ελαστικών. Τα μηχανήματα και τα συστήματα αποτελούν σημαντικό σκέλος της κλωστοϋφαντουργικής αλυσίδας προστιθέμενης αξίας και λειτουργούν ως ολοκληρωμένες λύσεις συστήματος. Στον τομέα του αυτοματισμού μηχανημάτων και συστημάτων, η Benninger διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία που αξιοποιείται και σε άλλους βιομηχανικούς τομείς. Η Jakob Müller AG εξαγόρασε την Benninger το 2016. Με την ένταξη στον όμιλο Müller, η Benninger μπορεί να εκμεταλλευτεί τις στιβαρές δομές και την κοινή χρήση σε ό, τι αφορά στην τεχνολογία, στην παραγωγή και στη διάθεση διευρύνοντας έτσι περαιτέρω το επιχειρηματικό της πεδίο. Ο άνθρωπος δεν χρειάζεται προϊόντα, αλλά λύσεις. Όλες οι προσπάθειες της Benninger επικεντρώνονται στην ωφέλεια και στις ανάγκες του πελάτη. Διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις σημαντικές διαδικασίες της επιβελτίωσης κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, ενώ ο τομέας εξειδίκευσής μας είναι η συνεχής επεξεργασία ανοικτού πλάτους υφασμάτων και πλεγμάτων.

  2. JULABO GMBH

    Γερμανία

    Η JULABO είναι μία από τις ηγέτιδες εταιρείες παγκοσμίως στην κατασκευή εξοπλισμών θερμορύθμισης που προορίζονται για την έρευνα και τον επιστημονικό και βιομηχανικό τομέα. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει καινοτόμες λύσεις για σχεδόν κάθε εφαρμογή ρύθμισης θερμοκρασίας, από -95 έως +400 °C. Προϊόντα: θερμοστάτες εμβύθισης, θερμοστατούμενα υδατόλουτρα συνεχούς ροής, κρυοστάτες και κρυοστάτες εξαιρετικά χαμηλής θερμοκρασίας, εξαιρετικά δυναμικά συστήματα ελέγχου θερμοκρασίας, θερμοστάτες για υψηλές θερμοκρασίες, ψύκτες συνεχούς ροής, ψύκτης με εμβάπτιση και γεννήτριες ψύχους, υδατόλουτρα, λουτρά με ανάδευση, ρυθμιστές θερμοκρασίας εργαστηρίου, βιομηχανικοί ψύκτες, θερμοστάτες βαθμονόμησης, θερμοστάτες ιξώδους, αυτοματισμοί για εργαστήρια, λογισμικό και εξαρτήματα

  3. PERMASALE

    Γερμανία

    Είμαστε πεπειραμένοι πάροχοι υπηρεσιών για την υποστήριξη της βιομηχανικής σας εγκατάστασης. Για τη μετακίνηση ή τη συντήρηση, την αποξήλωση ή την ανακύκλωση των μηχανημάτων ή των εγκαταστάσεών σας, είμαστε οι επαγγελματίες με άριστο εξοπλισμό και μακρόχρονη εμπειρία στην αγορά. Εμπρόθεσμα, με αυτοματισμό και με το αναγκαίο εργατικό δυναμικό φροντίζουμε για την απρόσκοπτη υλοποίηση του έργου σας – σε ολόκληρο τον κόσμο. Η διατήρηση των εγκαταστάσεων και των αξιών σας, καθώς και της ασφάλειας και της υγείας όλων των εμπλεκομένων βρίσκονται πάντοτε στο προσκήνιο. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη έτσι ώστε εσείς να μπορείτε να επικεντρώνεστε στην κύρια επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Επιτυχία και αξιοπιστία – εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια.