• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανικοί εξαεριστήρες

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικοί εξαεριστήρες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SCHEFFEL ELEKTROTECHNISCHER VERTRIEB GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHEFFEL ELEKTROTECHNISCHER VERTRIEB GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικοί εξαεριστήρες. Έχει έδρα σε Gerlingen, Γερμανία.

  2. FERRARI INDUSTRIEVENTILATOREN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FERRARI INDUSTRIEVENTILATOREN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικοί εξαεριστήρες. Έχει έδρα σε Pfalzgrafenweiler, Γερμανία.

  3. WMB VENTILATOREN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WMB VENTILATOREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικοί εξαεριστήρες. Έχει έδρα σε Obersontheim, Γερμανία.

  4. HDS VENTILATOREN VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HDS VENTILATOREN VERTRIEBS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικοί εξαεριστήρες. Έχει έδρα σε Dörzbach, Γερμανία.

  5. VG-VENTILATORTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VG-VENTILATORTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικοί εξαεριστήρες. Έχει έδρα σε Gaildorf, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SEPA EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Η SEPA EUROPE ιδρύθηκε το 1990 και διαθέτει συνεπώς εμπειρία 30 χρόνων στον τομέα της ψύξης στον τομέα της ηλεκτρονικής. Από αυτήν βγαίνουν κερδισμένοι οι πελάτες μας! Αντιμετωπίζουμε κάθε πρόκληση στον τομέα των εξατομικευμένων λύσεων ψύξης με ενθουσιασμό και τεχνογνωσία. Η γκάμα εκτείνεται από ανεμιστήρες ιδιοκατασκευής έτοιμους προς σύνδεση, με μήκη καλωδίων και βύσματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, σε συναρμολογημένες μονάδες ψυκτικών σωμάτων με ανεμιστήρες, ανεμιστήρες κατασκευασμένους σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, μέχρι και σε προϊόντα κατόπιν παραγγελίας σε συσκευασίες βελτιστοποιημένες για πώληση. Ως ειδικός στην ψύξη στον τομέα της ηλεκτρονικής, η SEPA EUROPE έχει δημιουργήσει τον όρο MagFix®. MagFix® σημαίνει η μαγνητική στερέωση του τροχού του ανεμιστήρα ή. του ρότορα σε ανεμιστήρες με έδρανα ολίσθησης. Με αυτήν την τεχνολογία ήταν δυνατή η ανάπτυξη ανεμιστήρων, οι οποίοι είναι κατάλληλοι για χρήση σε υψηλές θερμοκρασίες λειτουργίας και οι οποίοι διαθέτουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής. Ικανοποιούμε επίσης τους πελάτες μας με το εκτεταμένο πρότυπο πρόγραμμά μας.

  2. MEIERLING VENTILATOREN GMBH

    Γερμανία

    Από την ίδρυσή της το 1919 η MEIERLING Ventilatoren GmbH δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και την κατασκευή ανεμιστήρων. Μέσα σε αυτό το διάστημα η MEIERLING έχει αποκτήσει εκτεταμένη εμπειρία σε σχεδιαστικές λύσεις και διπλώματα ευρεσιτεχνίας, χάρη στην οποία μπορεί σήμερα αλλά και στο μέλλον να επιτύχει ακόμα και στις πιο δύσκολες τεχνικές προκλήσεις. Οι προσαρμοσμένες λύσεις και τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα δεν απαιτούν απλώς εξειδικευμένη γνώση σχεδιασμού και κατασκευής, αλλά και ικανότητες παραγωγής. Έτσι, η MEIERLING εφαρμόζει διαδικασίες πολλών βημάτων, συμπεριλαμβανομένων χειροκίνητων εργασιών, που απαιτούν ειδικές δεξιότητες από τους εργαζόμενους. Επιπλέον, η MEIERLING διαθέτει υψηλό επίπεδο καθετοποίησης παραγωγής, προκειμένου να διασφαλίσει τα υψηλά πρότυπα ποιότητας. Όπου είναι εφικτό και εύλογο, τα ανταλλακτικά και τα εξαρτήματα κατασκευάζονται με υψηλής ποιότητας και ορθολογικό τρόπο σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα τόσο στις εγκαταστάσεις μας όσο και από την συνεργαζόμενη εταιρεία μας. Η γκάμα μας εκτείνεται από μεμονωμένα ανταλλακτικά μέχρι ολόκληρες σειρές.

  3. MEIERLING VENTILATOREN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEIERLING VENTILATOREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικοί εξαεριστήρες. Έχει έδρα σε Laufenburg, Γερμανία.

  4. ELEKTROR AIRSYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELEKTROR AIRSYSTEMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικοί εξαεριστήρες. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

  5. HAAS PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAAS PRÄZISIONSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, Μηχανοκίνηση για βιομηχανικές βαλβίδες, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, και Βαλβίδες. Έχει έδρα σε Bad Dürrheim, Γερμανία.

  1. RATEC MONTAGETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RATEC MONTAGETECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, Ανεμιστήρες οικιακής χρήσης, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, Ανεμιστήρες οικιακής χρήσης, και Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Schöntal, Γερμανία.

  2. BLUEVENT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLUEVENT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, Ανεμιστήρες οικιακής χρήσης, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, Ανεμιστήρες οικιακής χρήσης, και Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Öhringen, Γερμανία.

  1. MEGAVENT SYSTEMVENTILATOREN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEGAVENT SYSTEMVENTILATOREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, Ανεμιστήρες οικιακής χρήσης, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, Ανεμιστήρες οικιακής χρήσης, και Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Besigheim, Γερμανία.

  2. NICOTRA GEBHARDT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NICOTRA GEBHARDT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, Ανεμιστήρες οικιακής χρήσης, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, Ανεμιστήρες οικιακής χρήσης, και Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Waldenburg, Γερμανία.

  3. HEALTH AIR TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEALTH AIR TECHNOLOGY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικοί εξαεριστήρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαζονται συσκευες καθαρισμου αερα. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  4. ANTEWA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANTEWA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικοί εξαεριστήρες. Έχει έδρα σε Schwäbisch Hall, Γερμανία.

  5. RUCK VENTILATOREN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RUCK VENTILATOREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικοί εξαεριστήρες. Έχει έδρα σε Boxberg, Γερμανία.

  6. KAMPTMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KAMPTMANN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανεμιστήρας οροφής, αντιεκρηκτικοι εξαεριστηρες, αξονικοι ανεμιστηρες, και βιομηχανικοι ανεμιστηρες. Έχει έδρα σε Crailsheim, Γερμανία.