• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανικη ψυξη

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικη ψυξη

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. PETER HUBER KÄLTEMASCHINENBAU SE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Peter Huber Kältemaschinenbau ιδρύθηκε το 1968 από τον Peter Huber και είναι έκτοτε στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Στην έδρα μας στο Offenburg, στο εργοστάσιο Tangofabrik, απασχολούμε επί του παρόντος περίπου 300 συνεργάτες. Εκτός αυτού, με διεθνή παραρτήματα και αντιπροσώπους σε ολόκληρο τον κόσμο παρέχουμε ολοκληρωμένο και αξιόπιστο σέρβις. Ήδη πριν από 20 χρόνια έχουμε δρομολογήσει τη συνεπή αλλαγή σε οικολογικά ψυκτικά μέσα. Σήμερα, παρέχουμε μεγάλο μέρος της γκάμας των προϊόντων μας με φυσικά ψυκτικά μέσα και είμαστε συνεπώς πρωτοπόροι στον τομέα των οικολογικών και αειφόρων συστημάτων ρύθμισης θερμοκρασίας. Η επιχείρησή μας συγκαταλέγεται μεταξύ των τεχνολογικά κορυφαίων προμηθευτών λύσεων ρύθμισης θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας για την έρευνα και τη βιομηχανία. Σε ολόκληρο τον κόσμο, τα προϊόντα μας διασφαλίζουν την ακριβή ρύθμιση της θερμοκρασίας σε εργαστήρια, τεχνικές εγκαταστάσεις και μεθόδους παραγωγής από -125 έως +425 °C.

  2. FELSS GROUP GMBH

    Γερμανία

    Ο όμιλος Felss παράγει με την εμπορική ονομασία Felss Shortcut Technologies για διάφορους κλάδους, όπως, π.χ., την αυτοκινητοβιομηχανία, μηχανήματα επεξεργασίας μετάλλου καθώς και εξαρτήματα. Από τεχνική άποψη, στο επίκεντρο βρίσκονται μέθοδοι πλαστικής παραμόρφωσης εν ψυχρώ, περιστροφική σύσφιξη, αξονική διαμόρφωση, κάμψη, αυτόματη περισιδήρωση και τελική επεξεργασία. Ο όμιλος Felss είναι ένας όμιλος επιχειρήσεων που δραστηριοποιείται παγκοσμίως με έδρα το Königsbach-Stein. Εκτός από τις δύο επιπλέον εγκαταστάσεις μας στο Bretten-Gölshausen και το Nesselwang στη Γερμανία, η επιχείρηση διατηρεί επίσης εγκαταστάσεις στο Wujiang (Κίνα), το New Berlin (ΗΠΑ) και το Triengen (Ελβετία). Το 2014 ο κύκλος εργασιών ανήλθε στα περ. 100 εκατ. ευρώ. Η Felss απασχολεί παγκοσμίως περισσότερους από 580 συνεργάτες, 350 εκ των οποίων στη Γερμανία.

  3. TERMOTEK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TERMOTEK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λέιζερ - ιατρικές εφαρμογές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικοι ψυκτικοι εξοπλισμοι και εγκαταστασεις, βιομηχανική ψύξη, ψυκτης βιομηχανικων υδατων, και Συσκευές ρύθμισης θερμοκρασίας. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  4. ICS COOL ENERGY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ICS COOL ENERGY GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πύργοι ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανική ψύξη, ψυκτης νερου, και μηχανολογικες υπηρεσιες θερμοτεχνικης. Έχει έδρα σε Zaberfeld, Γερμανία.

  5. MUNZ GMBH KÄLTE & KLIMATECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία MUNZ GMBH KÄLTE & KLIMATECHNIK, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις κλιματισμου, βιομηχανική ψύξη, και μηχανηματα αρτοποιιας. Έχει έδρα σε Ilsfeld-Auenstein, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SUSTEK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SUSTEK GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Murrhardt, Γερμανία.

  2. LANGHEINZ KÄLTETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LANGHEINZ KÄLTETECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Starzach, Γερμανία.

  3. TOOL-TEMP GMBH DEUTSCHLAND

    Γερμανία

    Η εταιρεία TOOL-TEMP GMBH DEUTSCHLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Meckenbeuren, Γερμανία.

  4. KTI-PLERSCH KÄLTETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KTI-PLERSCH KÄLTETECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Balzheim, Γερμανία.

  5. BITZER KÜHLMASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BITZER KÜHLMASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εναλλάκτες θερμότητας, Εναλλάκτες θερμότητας, αντλιες θερμοτητας, συμπιεστες με κοχλια, και μηχανηματα υγροποιησης. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.

  1. HAFNER-MUSCHLER GMBH&CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAFNER-MUSCHLER GMBH&CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  2. HIGEL KÄLTETECHNIK E. K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία HIGEL KÄLTETECHNIK E. K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Kehl, Γερμανία.

  1. A. UMMINGER LUM-AIR ELEKTRO- UND FILTERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία A. UMMINGER LUM-AIR ELEKTRO- UND FILTERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εναλλάκτες θερμότητας, Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εναλλάκτες θερμότητας, Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, και Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Vaihingen, Γερμανία.

  2. VT FILTERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VT FILTERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Εναλλάκτες θερμότητας, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Εναλλάκτες θερμότητας, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Althütte, Γερμανία.

  3. RGB GASTROTECHNIK HANDELS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RGB GASTROTECHNIK HANDELS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Οικιακά έπιπλα, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Οικιακά έπιπλα, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  4. RALL FREIZEITFAHRZEUGE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RALL FREIZEITFAHRZEUGE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Τροχόσπιτα - οχήματα, ανταλλακτικά και εξαρτήματα, Τροχοβίλες, Αυτοκινούμενα τροχόσπιτα, Αυτοκίνητα, Τροχόσπιτα - οχήματα, ανταλλακτικά και εξαρτήματα, Τροχοβίλες, και Αυτοκινούμενα τροχόσπιτα. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.

  5. APURIO UMWELTTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία APURIO UMWELTTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, και Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  6. BS INDUSTRIEVERTRETUNGEN BURKHARD SCHAAB E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία BS INDUSTRIEVERTRETUNGEN BURKHARD SCHAAB E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Holzgerlingen, Γερμανία.

  7. ZISCH FRISCH GETRÄNKE E. RÜBELMANN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZISCH FRISCH GETRÄNKE E. RÜBELMANN GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπύρα (ζύθος). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Tuttlingen, Γερμανία.

  8. UNIVERSAL FILTERTECHNIK & HANDELSGESELLSCHAFT LTD.

    Γερμανία

    Η εταιρεία UNIVERSAL FILTERTECHNIK & HANDELSGESELLSCHAFT LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Φίλτρα υγρών, Εναλλάκτες θερμότητας, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Φίλτρα υγρών, Εναλλάκτες θερμότητας, και Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Haigerloch, Γερμανία.

  1. MAHLE MOTORKOMPONENTEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAHLE MOTORKOMPONENTEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Αυτοκίνητα, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, και Αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Albershausen, Γερμανία.

  2. REINLUFT UMWELTTECHNIK INGENIEURGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία REINLUFT UMWELTTECHNIK INGENIEURGESELLSCHAFT MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εναλλάκτες θερμότητας, Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Πλαστικά οικιακά είδη, Εναλλάκτες θερμότητας, Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, και Πλαστικά οικιακά είδη. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. HADO INTERNATIONAL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HADO INTERNATIONAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, και Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Kusterdingen, Γερμανία.

  4. TBV DIETRICH ELSER

    Γερμανία

    Η εταιρεία TBV DIETRICH ELSER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, και Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Abtsgmünd, Γερμανία.

  5. CAT CLEAN AIR TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CAT CLEAN AIR TECHNOLOGY GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Συστήματα και διαδικασίες για λευκούς θαλάμους, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Συστήματα και διαδικασίες για λευκούς θαλάμους, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, και Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  6. KHK TROCKNUNGSDIENST

    Γερμανία

    Η εταιρεία KHK TROCKNUNGSDIENST, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - προϊόντα, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Παρκέ δάπεδα, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Καουτσούκ - προϊόντα, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Παρκέ δάπεδα, και Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει έδρα σε Zwingenberg, Γερμανία.

  7. BSR INGENIEUR-BÜRO

    Γερμανία

    Η εταιρεία BSR INGENIEUR-BÜRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Συστήματα και διαδικασίες για λευκούς θαλάμους, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Συστήματα και διαδικασίες για λευκούς θαλάμους, και Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Oberhausen-Rheinhausen, Γερμανία.

  8. ODENWÄLDER FILTERSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ODENWÄLDER FILTERSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, και Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Buchen, Γερμανία.

  9. HGR FAHRZEUGTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία HGR FAHRZEUGTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Αυτοκίνητα, Νερό - παραγωγή και διανομή, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και Αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Weinstadt, Γερμανία.

  10. MANFRED ARMBRUSTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MANFRED ARMBRUSTER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Εξοπλισμός κλιματισμού, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Εξοπλισμός κλιματισμού, και Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Fluorn-Winzeln, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικη ψυξη

Αριθμός αποτελεσμάτων.

169 Επιχειρήσεις