• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανικη συντηρηση

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικη συντηρηση

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. PLEULER INDUSTRIE-SERVICE KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PLEULER INDUSTRIE-SERVICE KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική συντήρηση. Έχει έδρα σε Elzach, Γερμανία.

  2. GSN MASCHINEN-ANLAGEN-SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GSN MASCHINEN-ANLAGEN-SERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές χύτευσης μετάλλων μέσω φυγοκέντρισης, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Μηχανική μετάδοση - εξαρτήματα, Βιομηχανική συντήρηση, Μηχανές χύτευσης μετάλλων μέσω φυγοκέντρισης, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Μηχανική μετάδοση - εξαρτήματα, και Βιομηχανική συντήρηση. Έχει έδρα σε Rottenburg, Γερμανία.

  3. IT-NEX SOFTWARE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IT-NEX SOFTWARE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγράμματα λογισμικού για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικη συντηρηση. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  4. REHA-INDUSTRIEK. SERVICE KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία REHA-INDUSTRIEK. SERVICE KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική συντήρηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ερμαρια αυτοματισμων με plc. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  5. DCS - DRUCKGUß COMPLET-SERVICE FÜR FERTIGUNGSANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DCS - DRUCKGUß COMPLET-SERVICE FÜR FERTIGUNGSANLAGEN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανική συντήρηση, και Βιομηχανική συντήρηση. Έχει έδρα σε Rudersberg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DYNCORP INTERNATIONAL SERVICES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DYNCORP INTERNATIONAL SERVICES GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκες και τελωνειακή αποταμίευση εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανική συντήρηση, Αποθήκευση- υπηρεσίες, Βιομηχανική συντήρηση, και Αποθήκευση- υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  2. NOFER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NOFER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική συντήρηση. Έχει έδρα σε Loffenau, Γερμανία.

  3. MB CONNECT LINE GMBH FERNWARTUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Η εταιρεία MB CONNECT LINE GMBH FERNWARTUNGSSYSTEME, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική συντήρηση. Έχει έδρα σε Ilsfeld, Γερμανία.

  4. RIGA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RIGA GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική συντήρηση. Έχει έδρα σε Wolpertswende, Γερμανία.

  5. NUWEMA WERKZEUGE UND MASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NUWEMA WERKZEUGE UND MASCHINEN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική συντήρηση. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  1. I W G INDUSTRIEWARTUNGSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία I W G INDUSTRIEWARTUNGSGESELLSCHAFT MBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική συντήρηση. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. FANUC EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FANUC EUROPE GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική συντήρηση. Έχει έδρα σε Neuhausen, Γερμανία.

  1. SCHLUSCHE & SCHRÖCK INHABER FRITZ SCHELLE E.K.

    Γερμανία

  2. TIS INDUSTRIESERVICE

    Γερμανία

    Με άνω των 20 ετών εμπειρία συμβάλλουμε σημαντικά στην επιτυχία της επιχείρησης των βιομηχανικών πελατών μας. Όλοι σχεδόν οι κλάδοι της βιομηχανίας εμπιστεύονται την αποδοτικότητά μας και αξιοποιούν επίσης το εξατομικευμένο για κάθε πελάτη σέρβις μας. Και όλα αυτά για την ποιότητα, την ευελιξία, αλλά και το κόστος. Χάρη στη τεχνογνωσία μας είμαστε σε θέση να διεκπεραιώνουμε εμπρόθεσμα και μεγάλες παραγγελίες (π.χ., πλήρης μετεγκατάσταση εργοστασίων εντός 5 μηνών στην Τουρκία). Οι καλές επαφές στο εξωτερικό σάς διασφαλίζουν επίσης την απρόσκοπτη και από νομική άποψη άψογη διεκπεραίωση. Συναρμολόγηση μηχανημάτων/εγκαταστάσεων, έλεγχος ραφιών κατά DIN EN 15635, εξειδικευμένη επιχείρηση για των έλεγχο εγκαταστάσεων ραφιών, αποσυναρμολόγηση/επανασυναρμολόγηση, μετακόμιση μηχανημάτων/μετεγκατάσταση παραγωγής, συναρμολόγηση/αποσυναρμολόγηση συστημάτων γερανών KBK, σχεδιασμός/διαχείριση έργων, συντήρηση/σέρβις, βιομηχανικός καθαρισμός, καθαρισμός κτιρίων, Facility Management (εξειδικευμένη επιχείρηση κατά WHG)

  3. PERMASALE

    Γερμανία

    Είμαστε πεπειραμένοι πάροχοι υπηρεσιών για την υποστήριξη της βιομηχανικής σας εγκατάστασης. Για τη μετακίνηση ή τη συντήρηση, την αποξήλωση ή την ανακύκλωση των μηχανημάτων ή των εγκαταστάσεών σας, είμαστε οι επαγγελματίες με άριστο εξοπλισμό και μακρόχρονη εμπειρία στην αγορά. Εμπρόθεσμα, με αυτοματισμό και με το αναγκαίο εργατικό δυναμικό φροντίζουμε για την απρόσκοπτη υλοποίηση του έργου σας – σε ολόκληρο τον κόσμο. Η διατήρηση των εγκαταστάσεων και των αξιών σας, καθώς και της ασφάλειας και της υγείας όλων των εμπλεκομένων βρίσκονται πάντοτε στο προσκήνιο. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη έτσι ώστε εσείς να μπορείτε να επικεντρώνεστε στην κύρια επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Επιτυχία και αξιοπιστία – εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια.