• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανικές αντλίες

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικές αντλίες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. FLUX-GERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το όνομα FLUX θεωρείται σήμερα παγκοσμίως ως η εμπορική ονομασία για ανώτατα πρότυπα στην τεχνολογία αντλιών. Όλα ξεκίνησαν το 1950 με την εφεύρεση της πρώτης ηλεκτρικής αντλίας βαρελιών. Η FLUX διαθέτει σήμερα ένα ολοκληρωμένο, εξατομικευμένα διαμορφωνόμενο φάσμα προϊόντων. Οι αντλίες FLUX χρησιμοποιούνται, π.χ., στη χημική και στη φαρμακευτική βιομηχανία, στην κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, καθώς και από επιχειρήσεις στον τομέα της τεχνολογίας γαλβανισμού, της επεξεργασίας λυμάτων και στον κλάδο των τροφίμων. Ως μεμονωμένη λύση ή λύση συστήματος, η ποιότητα FLUX συνεπάγεται μεγάλα διαστήματα λειτουργίας, εξαιρετική οικονομική αποδοτικότητα και μέγιστη ασφάλεια. Εκτός από την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων FLUX και την αξιοπιστία, οι πελάτες μας εκτιμούν την εξαιρετική εξειδίκευση και τον σαφή προσανατολισμό στον πελάτη των συνεργατών μας. Η FLUX-GERÄTE GMBH διαθέτει σήμερα αντλίες σε περίπου 100 χώρες του κόσμου.

  2. WILHELM KELLER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WILHELM KELLER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υποβρύχιες αντλίες, Φυγόκεντρες αντλίες, Αντλίες δοσομέτρησης, Φορητές ηλεκτρικές αντλίες, Υποβρύχιες αντλίες, Φυγόκεντρες αντλίες, βιομηχανικές αντλίες, αντλιες διαφραγματος, και ψεκαστηρες. Έχει έδρα σε Nehren, Γερμανία.

  3. EROLD MÜLLER INDUSTRIEVERTRETUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία EROLD MÜLLER INDUSTRIEVERTRETUNGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικές αντλίες. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  4. S & M SIMON UND MATZER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία S & M SIMON UND MATZER GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες θερμότητας βιομηχανικές. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  5. ROSENBERG VENTILATOREN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ROSENBERG VENTILATOREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες θερμότητας βιομηχανικές. Έχει έδρα σε Künzelsau, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. METZGER KÄLTE-KLIMATECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία METZGER KÄLTE-KLIMATECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες θερμότητας βιομηχανικές. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. TECHHOLD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TECHHOLD GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες θερμότητας βιομηχανικές. Έχει έδρα σε Donzdorf, Γερμανία.

  3. STIEL KÄLTE + KLIMA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STIEL KÄLTE + KLIMA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες θερμότητας βιομηχανικές. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  4. SYSTEMAIR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SYSTEMAIR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες θερμότητας βιομηχανικές. Έχει έδρα σε Boxberg, Γερμανία.

  5. FRIGO FIDES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRIGO FIDES GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες θερμότητας βιομηχανικές. Έχει έδρα σε Großbottwar, Γερμανία.

  1. NARR VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NARR VERTRIEBS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Αντλίες θερμότητας βιομηχανικές, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Αντλίες θερμότητας βιομηχανικές, και Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  2. KARL SCHLEGEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL SCHLEGEL GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες θερμότητας βιομηχανικές. Έχει έδρα σε Dotternhausen, Γερμανία.

  1. DIAMANT HEIZ- UND KLIMASYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIAMANT HEIZ- UND KLIMASYSTEME GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός κλιματισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντλίες θερμότητας βιομηχανικές, και Αντλίες θερμότητας βιομηχανικές. Έχει έδρα σε Rudersberg, Γερμανία.

  2. AES DONNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία AES DONNER, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες θερμότητας βιομηχανικές. Έχει έδρα σε Kirchentellinsfurt, Γερμανία.

  3. BÜRKLE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Bürkle αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει δειγματολήπτες, συστήματα δειγματοληψίας και παρελκόμενα για τη δειγματοληψία, συσκευές πλήρωσης, αντλίες βαρελιών και δοχείων για διαβρωτικά και επικίνδυνα υγρά, όπως οξέα, βάσεις και διαλύτες, καθώς και πολυάριθμες εργαστηριακές συσκευές και εργαστηριακά είδη κατά κύριο λόγο από πλαστικό. Περισσότερα από 2.000 προϊόντα διατίθενται μέσω εμπορικών εταίρων σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι πελάτες της Bürkle δραστηριοποιούνται κυρίας στις βιομηχανικούς τομείς της χημείας, της φαρμακευτικής, της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών και της προστασίας του περιβάλλοντος. Η Bürkle διαθέτει τη μεγαλύτερη σε ολόκληρη την Ευρώπη γκάμα χειροκίνητων δειγματοληπτών και συσκευών πλήρωσης. Τα προϊόντα Bürkle παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία. Οι λύσεις προβλημάτων και τα προϊόντα ειδικών τομέων αποτελούν εξειδίκευση, καθώς και το μυστικό της επιτυχίας της Bürkle. Πολυάριθμα προϊόντα αναπτύσσονται σε συνεργασία με ομίλους επιχειρήσεων στους τομείς της χημικής και φαρμακευτικής βιομηχανίας. Ήδη από το 1994, η Bürkle διαθέτει πιστοποίηση DIN/EN ISO 9001.

  4. DÜRR TECHNIK GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Dürr Technik - Inspiring With Green Air. "Ως πρωτοπόρος στον τομέα των οικολογικών, χωρίς λάδι εμβολοφόρων συμπιεστών διακρινόμαστε εδώ και δεκαετίες για τα καινοτομικά προϊόντα που παρέχουν στους πελάτες μας διαχρονικά υψηλής ποιότητας πεπιεσμένο αέρα." Μια επιχείρηση του παγκοσμίως δραστηριοποιούμενου ομίλου Dürr. Η Dürr Technik ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων Dürr με παραρτήματα και συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η έδρα βρίσκεται στο Bietigheim-Bissingen, σε μια από τις πλέον καινοτομικές βιομηχανικές περιοχές της Γερμανίας. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια ασχολούμαστε με την τεχνολογία συμπιεστών και αντλιών. Από αυτήν τη πολυετή εμπειρία αποκομίζουν σήμερα οφέλη οι πελάτες μας. Ένα καινοτομικό τμήμα ανάπτυξης, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής, καθώς και ένα πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας, μ.ά., κατά ISO 9001, ISO 13485 και ISO/TS 22163, παρέχουν τις βέλτιστες προϋποθέσεις για την εκπλήρωση ακόμη και των πλέον σύνθετων απαιτήσεων των πελατών. Το έργο μας διακρίνεται για την εμπειρία, την ποιότητα και την ακρίβεια. Στο πλαίσιο αυτό, η στενή σχέση με τον πελάτη είναι εξίσου σημαντική όπως και καθαυτά τα προϊόντα. Διότι με την προσωπική υποστήριξη μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι θα βρούμε ή θα αναπτύξουμε το καλύτερο για κάθε πελάτη προϊόν από τη γκάμα των προϊόντων μας. Η δική μας φιλοσοφία για τα προϊόντα: Υψηλή τεχνολογία για μέγιστες απαιτήσεις. Με τους δικούς μας συμπιεστές και τις αντλίες κενού χωρίς λάδι διαθέτουμε για τους εντελώς διαφορετικούς τομείς της αγοράς ένα ευρύ φάσμα κορυφαίων προϊόντων. Είτε πρόκειται για το βασικό πρόγραμμα είτε για την ειδική παραγωγή - η απαιτήσεις μας για την ποιότητα είναι πάντοτε εξίσου υψηλές.