• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανια τροφιμων

Αποτελέσματα για

Βιομηχανια τροφιμων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. YSTRAL GMBH MASCHINENBAU + PROCESSTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με την ολοκληρωμένη γνώση και την μακρόχρονη εμπειρία μας ως κατασκευαστής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων επεξεργαζόμαστε μαζί με τους πελάτες λύσεις για τις εφαρμογές τους, οι οποίες παρέχουν άμεσα υλοποιούμενη και ποσοτικά προσδιοριζόμενη προστιθέμενη αξία. Για τη χημική ή τη φαρμακευτική βιομηχανία, για χρώματα και βερνίκια, για τη βιομηχανία καλλυντικών ή την παραγωγή τροφίμων – στην ystral θα βρείτε τη λύση για τη δική σας ειδική εφαρμογή.

  2. KALFANY SÜSSE WERBUNG GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια, η Kalfany Süße Werbung GmbH αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει εξατομικευμένα γλυκίσματα ως διαφημιστικά είδη για τους πελάτες της. Ό, τι άρχισε ως απλό ζαχαροπλαστείο στο Schwarzwald, έχει εξελιχθεί υπό τη δημιουργική διεύθυνση του ιδρυτή της επιχείρησης Pieter Schubert σε μια κορυφαία επιχείρηση στην αγορά διαφημιστικών ειδών.

  3. HARRER UND KASSEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Harrer & Kassen GmbH είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για συσκευές μέτρησης μικροκυμάτων και φασματοφωτόμετρα NIR, για τη μέτρηση οργανικών συστατικών κατά την τρέχουσα παραγωγή. Έχουμε ειδικευτεί στην τεχνολογία μέτρησης διεργασιών. Είμαστε η μοναδική επιχείρηση που αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει εξ ιδίων συσκευές για συστήματα μέτρησης διεργασιών με βάση τα μικροκύματα και οπτικές τεχνολογίες. Η υψηλή απόδοση και ακρίβεια μέτρησης, καθώς και η εξαιρετική ποιότητα παραγωγής διακρίνουν τις δικές μας συσκευές μέτρησης και μας αναδεικνύουν σε έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα της τεχνολογίας μετρήσεων διεργασιών.

  4. VINCHOC - ENJOY THE SENSES JOCHEN KÜTTNER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VINCHOC - ENJOY THE SENSES JOCHEN KÜTTNER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Eningen Unter Achalm, Γερμανία.

  5. SWEETWARE GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SWEETWARE GMBH & CO KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Vogtsburg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VITALTRADE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VITALTRADE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Bad Ditzenbach, Γερμανία.

  2. KAPSAFILL LOHNABFÜLLUNG UND LOHNHERSTELLUNG D. RAMADANI NAHRUNGSERGÄNZUNG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KAPSAFILL LOHNABFÜLLUNG UND LOHNHERSTELLUNG D. RAMADANI NAHRUNGSERGÄNZUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Glatten, Γερμανία.

  3. VITAFILL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VITAFILL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Ebersbach An Der Fils, Γερμανία.

  4. SPM *SUN PRODUCTS VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SPM *SUN PRODUCTS VERTRIEBS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  5. RENCHTALBRENNEREI GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RENCHTALBRENNEREI GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Bad Peterstal-Griesbach, Γερμανία.

  1. SOUTH STREAM E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SOUTH STREAM E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλεύρι και σιμιγδάλι. Έχει έδρα σε Kehl, Γερμανία.

  2. LAND & SCHMECKER INH. CHRISTIAN WENZLER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LAND & SCHMECKER INH. CHRISTIAN WENZLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Haigerloch, Γερμανία.

  1. KROMER FRUCHTSÄFTE BRÄNDE LIKÖRE E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KROMER FRUCHTSÄFTE BRÄNDE LIKÖRE E.K., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυμοί φρούτων και λαχανικών. Έχει έδρα σε Dogern, Γερμανία.

  2. VULFI'S MANUFAKTUR FÜR VITALE HUNDE EINZELUNTERNEHMUNG CHRISTIAN HAMBERGER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VULFI'S MANUFAKTUR FÜR VITALE HUNDE EINZELUNTERNEHMUNG CHRISTIAN HAMBERGER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων. Έχει έδρα σε Bad Herrenalb, Γερμανία.

  3. DIESCH WARENHANDEL INH. ROBERT DIESCH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DIESCH WARENHANDEL INH. ROBERT DIESCH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει έδρα σε Argenbühl, Γερμανία.

  4. HOFGUT STORZELN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HOFGUT STORZELN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Hilzingen, Γερμανία.

  5. PRIMOFOOD GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PRIMOFOOD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροφές για σκύλους, Τροφές για γάτες, τροφες ζωοτεχνιας, ζωικες τροφες, τροφες αφομοιωσης για σκυλους, Τροφές για σκύλους, και Τροφές για γάτες. Έχει έδρα σε Rottenburg, Γερμανία.

  6. KARL PFISTERER GMBH & CO. BREZELLAUGE KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KARL PFISTERER GMBH & CO. BREZELLAUGE KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει έδρα σε Obersulm, Γερμανία.

  7. ETIMEX PRIMARY PACKAGING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Etimex υλοποιεί με εσάς τις δικές τις λύσεις συσκευασίας υψηλής ποιότητας για τρόφιμα, ζωοτροφές, βρεφικές τροφές, προϊόντα Convenience, φαρμακευτικά προϊόντα και τεχνικά είδη. Με τη δική μας εξαιρετικά δραστήρια και πεπειραμένη ομάδα σάς παρέχουμε μέγιστη ευελιξία και αποδοτικότητα για απαιτήσεις για λύσεις συσκευασίας από πλαστικές μεμβράνες και πλαστικά δοχεία. Χρησιμοποιούμε κορυφαίες τεχνολογίες στα στάδια παραγωγής της εξώθησης, της θερμοδιαμόρφωσης, της χύτευσης υπό πίεση, της χύτευσης υπό πίεση φραγμού, της επισήμανσης IML (In-Mould-Labeling). Σάς υποστηρίζουμε από την πρώτη ιδέα, την ανάπτυξη σχεδίασης, την παραγωγή πρωτοτύπων (τρισδιάστατη), την κατασκευή πειραματικών εργαλείων και εργαλείων έως την παραγωγή και την παράδοση. Συσκευασίες προϊόντων ανώτατου επιπέδου. Οι συσκευασίες από πλαστικό είναι εδώ και περισσότερα από 65 χρόνια η δική μας συμβολή στη βέλτιστη προστασία και στην καλαίσθητη παρουσίαση των δικών σας υψηλής ποιότητας προϊόντων. Η ETIMEX παράγει: ΔΙΣΚΟΥΣ ΜΕΝΟΥ, ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΒΑΘΙΑΣ ΚΟΙΛΑΝΣΗΣ, ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ, ΚΥΠΕΛΛΑ ΧΥΤΕΥΣΗΣ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ, ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ.

  8. ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH

    Γερμανία

    Το όνομα ARCTIS αντιπροσωπεύει άριστη ποιότητα προϊόντων. Αυτό το επιτυγχάνουμε για εσάς με ένα συνεργάτη, ο οποίος εδώ και δεκαετίες είναι κορυφαίο όνομα στην αρτοποιία - το φούρνο SEHNE. Διαθέτοντας υψηλά πρότυπα ποιότητας, επιχειρηματικό πνεύμα και οικογενειακό στιλ διοίκησης, η ιδιόκτητη επιχείρηση παράγει αρτοσκευάσματα, τα οποία εδώ και δεκαετίες εξασφαλίζουν διαρκή ικανοποίηση σε εσάς, τους πελάτες μας. Σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο λόγω ...... υψηλής ποιότητας τοπικών και περιφερειακών υλικών προϊόντων, επιλεγμένων από ειδικούς στην ποιότητα.... μιας παραγωγικής διαδικασίας που διαθέτει τα πιο σύγχρονα συστήματα αρτοποιίας, τα οποία επιτρέπουν την ομαλή παραγωγή ακόμα και της συνήθως μεγάλης ποικιλίας παραγωγής.... μιας περίπου 10.000m² επιφάνειας παραγωγής και μιας άνετης, αποδοτικής διάταξης των συστημάτων.... Νέες αγορές συστημάτων που ενσωματώνονται ομαλά και έτσι διασφαλίζουν πάντα βέλτιστη ροή των προϊόντων μέσω της παραγωγικής διαδικασίας.

  1. MIDA GMBH

    Γερμανία

    Η MIDA GmbH είναι μια σχετικά νέα επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2012. Η έδρα της είναι στη Στουτγάρδη. Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στη χονδρική και στη λιανική πώληση αλκοολούχων ποτών υψηλής ποιότητας. Η MIDA GmbH προσφέρει πολύ ευνοϊκούς όρους συναλλαγής για επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης τροφίμων και ποτών, εστιατόρια, μπαρ, ντισκοτέκ και νυκτερινά κέντρα. Κάθε πελάτης μας μπορεί να στηριχθεί σε μια προσαρμοσμένη στις δικές του ανάγκες προσφορά. Μπορείτε να παραγγείλετε μεγάλες και μικρές ποσότητες. Χάρη στην εξαιρετικά ευνοϊκή γεωγραφική μας θέση, μπορούμε να συνεργαζόμαστε τόσο με λιανικούς εμπόρους όσο και με επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης όχι μόνο στη Γερμανία, αλλά και στη Γαλλία, στην Ελβετία και στην Αυστρία. Η επιχείρησή μας παρέχει με συνέπεια τους ιδανικούς και συνεπώς οικονομικά πιο προσιτούς όρους συναλλαγής για μια επιτυχή συνεργασία.

  2. SPEZIALITÄTEN-BÄCKEREI ANA & ANDA

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPEZIALITÄTEN-BÄCKEREI ANA & ANDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοσκευάσματα γλυκά, Αρτοσκευάσματα γλυκά, μπριός και είδη κρουασάν, κρουασάν, και αρτοποιια. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  3. NUZZ BY ACHT & ZWANZIG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NUZZ BY ACHT & ZWANZIG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Freudenstadt, Γερμανία.

  4. LS WERBEDESIGN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LS WERBEDESIGN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Bad Waldsee, Γερμανία.

  5. CBD-MARKET GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CBD-MARKET GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει έδρα σε Lahr/schwarzwald, Γερμανία.

  6. HANS ADLER OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS ADLER OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, και Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Bonndorf, Γερμανία.

  7. RAMIREZ HANDELS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RAMIREZ HANDELS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαρωτά. Έχει έδρα σε Glottertal, Γερμανία.

  8. SKYMIND-CBD INH. RAMOVIC DENIS

    Γερμανία

    Η εταιρεία SKYMIND-CBD INH. RAMOVIC DENIS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποξηραμένα φρούτα. Έχει έδρα σε Titisee-Neustadt, Γερμανία.

  9. STERNENBÄCK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STERNENBÄCK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει έδρα σε Hechingen, Γερμανία.

  10. DEDES TÜRKISCHE SPEZIALITÄTEN INH. B.ENG. ENES AKDEMIR

    Γερμανία

    Η εταιρεία DEDES TÜRKISCHE SPEZIALITÄTEN INH. B.ENG. ENES AKDEMIR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένα προϊόντα, Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα, Ζυμαρικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα, Ζυμαρικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανια τροφιμων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.209 Επιχειρήσεις