• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανία φίλτρων

Αποτελέσματα για

Βιομηχανία φίλτρων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. FUCHS UMWELTTECHNIK PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS- GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Fuchs Umwelttechnik διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια πείρας στην εξέλιξη, κατασκευή και εμπορία συστημάτων αναρρόφησης και φιλτραρίσματος για τη διαχείριση της ποιότητας του αέρα στο χώρο εργασίας. Η Fuchs Umwelttechnik αναπτύσσει καινοτομικά ολοκληρωμένα και αποδοτικά συστήματα αναρρόφησης και φίλτρων για την επίλυση προβλημάτων ατμοσφαιρικών ρύπων. Τα συστήματα αναρρόφησης της εταιρείας μας αναπτύσσονται ειδικά για όλους τους τομείς της καταγραφής και της διήθησης: άριοι ρύποι, σκόνες, καπνός, εκνεφώματα λαδιών και κολλοειδών διαλυμάτων, ατμοί, οσμές κλπ. Η Fuchs Umwelttechnik παρέχει λύσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη – προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις – και όχι αντίστροφα. Στην Fuchs Umwelttechnik θα βρείτε το προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας σύστημα. Όλα τα στοιχεία των συστημάτων αναρρόφησης και φίλτρων είναι μεταξύ τους προσαρμοσμένα. Το δομοστοιχειωτό σύστημά μας καθιστά δυνατή την ανάπτυξη εξατομικευμένων, οικονομικά προσιτών λύσεων σε συνδυασμό με δοκιμασμένα εξαρτήματα μαζικής παραγωγής, καθώς και μέγιστη ευελιξία.

  2. WBR ROHR- UND BAUELEMENTE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως τεχνολογικά κορυφαίος προμηθευτής είμαστε εδώ και πολλά χρόνια ο προτιμώμενος συνεργάτης του διεθνούς οικοδομικού κλάδου. Οι κατά μήκος συγκολλητοί κοίλοι σωλήνες μας για την τεχνική προεντεταμένου σκυροδέματος και οι ορθογώνιοι σωλήνες με εσοχές για τη βιομηχανία έτοιμων προς χρήση εξαρτημάτων είναι δύο μόνο αποδείξεις της εξαιρετικής εξειδίκευσης της παραγωγής μας. Έτσι προκύπτει συνεχώς για εμάς η απαίτηση να προωθούμε νέες καινοτομίες και μετεξελίξεις. Κατά μήκος συγκολλητοί σωλήνες λεπτού τοιχώματος ως προϊόν με το μέτρο ή σωληνωτοί κύλινδροι για χρήση σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας αντανακλούν την κορυφαία τεχνολογική θέση μας στους τομείς της ανάπτυξης και της παραγωγής. Σωλήνες και στοιχεία απόλυτης εφαρμογής για την «ορθολογική κατασκευή» παράγουμε στη αυτονόητη για εμάς άριστη ποιότητα προϊόντος. Επιπλέον διακρινόμαστε για την προσανατολισμένη στον πελάτη, εξειδικευμένη παροχή συμβουλών και την ευέλικτη, αξιόπιστη και αποδοτική εξυπηρέτηση. Έτσι παρέχουμε επίσης προσαρμοσμένες λύσεις για εντελώς διαφορετικές απαιτήσεις.

  3. DIPL.-ING. ERICH FETZER GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DIPL.-ING. ERICH FETZER GMBH + CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταινιοφιλτροπρεσες, Συστήματα φίλτρων, επεξεργασια και ανακυκλωση υγρων αποβλητων, φιλτρα για τη χημικη βιομηχανια, φίλτρα για ψυκτικά υγρά, φιλτρα για εργαλειομηχανες, αυτοκαθαριζομενα φιλτρα για εγκαταστασεις υδατων, υπηρεσιες διηθησης βιομηχανικων ελαιων, και φιλτρα πολλαπλων στρωματων. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  4. MF MICROFILTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία «microfilter gmbh» αναπτύσσει φίλτρα υψηλής πίεσης, φίλτρα πίεσης και στοιχεία φίλτρων για υγρά και αέρια. Σάς παρουσιάζουμε τι έχουμε αναπτύξει σε διάστημα 30 ετών, έτσι ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων. Ταυτόχρονα θέλουμε να σάς δώσουμε ιδέες για τη λύση των δικών σας απαιτήσεων για φίλτρα. Με πληθώρα ιδεών και ευελιξία υλοποιούμε τις επιθυμίες σας. Από το 1973, η εταιρεία microfilter gmbh είναι ο αξιόπιστος και ευέλικτος συνεργάτης σας για την ανάπτυξη και την παραγωγή φίλτρων για υγρά και αέρια, από μεμονωμένα τεμάχια και μικρές σειρές έως τη μαζική παραγωγή.

  5. MSE FILTERPRESSEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MSE FILTERPRESSEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Φίλτρα και στοιχεία φίλτρων, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, φιλτρα για τη χημικη βιομηχανια, και Οικοδομή εργοστασίων. Έχει έδρα σε Remchingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KNOLL MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η KNOLL Maschinenbau είναι ο κορυφαίος προμηθευτής για συστήματα μεταφοράς και φίλτρων, καθώς και αντλίες για ρινίσματα και ψυκτικά λιπαντικά στην επεξεργασία μετάλλων. Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προϊόντων υλοποιούνται ολοκληρωμένα συστήματα και λύσεις συστημάτων με κεντρικές και αποκεντρωμένες λειτουργίες. Έχουμε εξελίξει μια γκάμα προϊόντων που καθιστούν αποδοτικότερες τις εργαλειομηχανές και καθαρότερες και αποδοτικότερες τις διαδικασίες παραγωγής. Όλοι οι τομείς στους οποίους εργαλειομηχανές τορνάρουν, φρεζάρουν, τρυπούν ή λειαίνουν, χρησιμοποιούν προϊόντα KNOLL. Παραδείγματα είναι η κατασκευή μηχανημάτων, η ηλεκτροτεχνία, η κατασκευή οχημάτων, καθώς και η αεροπορική και διαστημική βιομηχανία. Για επιβατικά αυτοκίνητα, ξυράφια, ζάντες αυτοκινήτων, μαχαίρια ή κινητά τηλέφωνα – ι κατάλογος των τελικών προϊόντων στην παραγωγή των οποίων συμβάλλει η KNOLL, είναι πολυδιάστατος. Τα ευέλικτα συστήματα συναρμολόγησης και μεταφοράς λύνουν απαιτητικά ζητήματα διοικητικής μέριμνας και συμπληρώνουν τη γκάμα των προϊόντων. Η KNOLL εκπροσωπείται παγκοσμίως – με τις δικές της θυγατρικές εταιρείες στις ΗΠΑ, στην Κίνα, στην Πολωνία και στην Ιταλία, καθώς και με αντιπροσώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.

  2. RAMPF POLYMER SOLUTIONS GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Καινοτομικές λύσεις στεγανοποίησης, κόλλησης και χύτευσης. Φορέας τεχνολογίας και κορυφαία ως προς την ποιότητα επιχείρηση: Η RAMPF Polymer Solutions με έδρα το Grafenberg (κοντά στο Metzingen) αναπτύσσεις και παράγει καινοτομικές ρητίνες χύτευσης με βάση την πολυουρεθάνη, τις εποξειδικές ύλες και τη σιλικόνη. Η γκάμα προϊόντων της RAMPF Polymer Solutions περιλαμβάνει υγρά και θιξοτροπικά συστήματα στεγανοποίησης, ηλεκτρικές ρητίνες χύτευσης και πληρωτικά υλικά διακένων, κατασκευαστικές ρητίνες χύτευσης, συστήματα χύτευσης ακμών, συστήματα χύτευσης φίλτρων και συστήματα κόλλησης. Τα προϊόντα με τα εμπορικά σήματα RAKU® PUR (πολυουρεθάνη), RAKU® POX (εποξειδικό υλικό) και RAKU® SIL (σιλικόνη) διασφαλίζουν τη βέλτιστη λύση για την εφαρμογή σας. Η έρευνα και η ανάπτυξη στην RAMPF Polymer Solutions αποτελούν πρώτη προτεραιότητα: Για το εργαστήριο και την τεχνολογία εφαρμογών διαθέτουμε ένα μεγάλο κέντρο καινοτομίας. Σε αυτό εργαζόμαστε καθημερινά για την ανάπτυξη νέων προϊόντων, την προσαρμογή υφιστάμενων προϊόντων σε εξατομικευμένες επιθυμίες των πελατών και τη δοκιμή νέων συνδυασμών υλικών. Η RAMPF Polymer Solutions διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001, IATF 16949, ISO 50001 και ISO 14001. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνονται στους καταλόγους κορυφαίων κατασκευαστών, μ.ά., στην αυτοκινητοβιομηχανία, την ηλεκτρική και ηλεκτρονική βιομηχανία και καλύπτουν τις ανώτατες απαιτήσεις ποιότητας, όπως, π.χ., IP 67, IP 69, UL 94 V0, FMVSS 302, UL 746 B (RTI) και τις κατηγορίες μονωτικών υλικών B – F. Με υπερσύγχρονες μεθόδους και εγκαταστάσεις παραγωγής διασφαλίζουμε την οικονομική και βασισμένη στο πρότυπο DIN-ISO 14001 οικολογική και ποιοτική παραγωγή των υλικών μας.

  3. SCHÄFER ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Μετατροπείς DC/DC, τροφοδοτικά AC/DC & φορτιστές, μετατροπείς DC/AC, μετατροπείς συχνότητας AC/AC, ενεργά αρμονικά φίλτρα, ηλεκτρονικά φορτία και ρυθμιζόμενα με θυρίστορ τροφοδοτικά & φορτιστές. ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ: Ως κατασκευαστής άνω των 4.000 βασικών τροφοδοτικών από 100 W έως 45 kW, η επιχείρηση διαθέτει επίσης δυνατότητες ανάπτυξης προϊόντων σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη έως 3 MW. ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ: Η SCHÄFER, κατασκευαστής με εμπειρία άνω των 40 ετών στους τομείς της ανάπτυξης και της παραγωγής τροφοδοτικών για τη βιομηχανία, είναι συνώνυμη με την ποιότητα «made in Germany». Η διευθυνόμενη από τους ιδιοκτήτες, μικρομεσαία επιχείρηση με έδρα στη Νότια Γερμανία, εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ιρλανδία και αντιπροσωπείες στη Βοστόνη, ΗΠΑ και στο Ντουμπάι, ΗΑΕ, αντιπροσωπεύεται επίσης σε ολόκληρο τον κόσμο.