• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιολογικο αλευρι

Αποτελέσματα για

Βιολογικο αλευρι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. GRANOSA AG C/O SILO MANNHEIM

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η GRANOSA AG είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, εξ ολοκλήρου θυγατρική της Caleb AG. Προμηθεύουμε παγκοσμίως αγροτικά προϊόντα παντός είδους σε παραγωγούς τροφίμων ή ζωοτροφών. Είτε είστε συμβατικός είτε βιολογικός παραγωγός, οι έμπειροι πωλητές και οι χειριστές των υποθέσεών σας φροντίζουν για ενδιαφέρουσες και ενημερωμένες προσφορές και ομαλή εφοδιαστική. Αυτό μας έχει δώσει ηγετική θέση στην ελβετική αγορά.

  2. AMORA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AMORA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Αλεύρι και σιμιγδάλι, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Αλεύρι και σιμιγδάλι. Έχει έδρα σε Weinstadt, Γερμανία.

  3. WILLI LITZENBERGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILLI LITZENBERGER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Χοίροι, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Αλεύρι και σιμιγδάλι, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Χοίροι, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Αλεύρι και σιμιγδάλι. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  4. FUTTERNAPF TIERNAHRUNGSHANDELS- UND VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FUTTERNAPF TIERNAHRUNGSHANDELS- UND VERTRIEBS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Αλεύρι και σιμιγδάλι, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Αλεύρι και σιμιγδάλι. Έχει έδρα σε Kronau, Γερμανία.

  5. FULMINANT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FULMINANT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Αλεύρι και σιμιγδάλι, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Αλεύρι και σιμιγδάλι. Έχει έδρα σε Stockach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KONFITÜRENMANUFAKTUR ALFRED FALLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KONFITÜRENMANUFAKTUR ALFRED FALLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Αλεύρι και σιμιγδάλι, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Αλεύρι και σιμιγδάλι. Έχει έδρα σε Utzenfeld, Γερμανία.

  2. HENKEL GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία HENKEL GBR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Αλεύρι και σιμιγδάλι, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, και Αλεύρι και σιμιγδάλι. Έχει έδρα σε Neufra, Γερμανία.

  3. VITA ANIMA ARNO SCHLEGEL & GERO NÖSKE GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία VITA ANIMA ARNO SCHLEGEL & GERO NÖSKE GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Αλεύρι και σιμιγδάλι, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Αλεύρι και σιμιγδάλι. Έχει έδρα σε Remchingen, Γερμανία.

  4. ANNETTE HERMANN

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANNETTE HERMANN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Αλεύρι και σιμιγδάλι, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Αλεύρι και σιμιγδάλι. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.