• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βεργες με σπειρωμα

Αποτελέσματα για

Βεργες με σπειρωμα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SCHÄFER + PETERS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Schäfer + Peters είναι ο συνεργάτης σας για ανθεκτικά στη σκουριά και στα οξέα συνδετικά στοιχεία, τυποποιημένα εξαρτήματα DIN, όπως, π. χ., ξυλόβιδες, μετρικές βίδες, λαμαρινόβιδες, ροδέλες, παξιμάδια, αλλά και προϊόντα, όπως στερεώσεις βαριών φορτίων, ασφαλιστικές βίδες και στερεώσεις ηλιακών συστημάτων, καθώς και ειδικά εξαρτήματα & και εξαρτήματα βάσει σχεδίου – τα πάντα σε διάφορες εκδόσεις. Καλλιεργούμε μια άψογη σχέση με τους πελάτες μας. Για το σκοπό αυτό διαθέτουμε περισσότερα από 32.000 διάφορα προϊόντα αποθήκης, περισσότερους από 200 δραστήριους και εκπαιδευμένους συνεργάτες και σύγχρονη διαχείριση ποιότητας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε όλα τα προϊόντα αποθήκης, όπως διάφορες βίδες, παξιμάδια, ροδέλες, μπουλόνια, συρματόσχοινα, αλυσίδες, πείρους, καθώς και πολλά άλλα συνδετικά στοιχεία από ανοξείδωτο χάλυβα. Για την πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα S+P απευθυνθείτε στη δική μας ομάδα πωλήσεων.

  2. JUNASPIN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία JUNASPIN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βέργες με σπείρωμα. Έχει έδρα σε Pfinztal, Γερμανία.

  3. MÄDLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MÄDLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντωτοί τροχοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπλέκτες, Βέργες με σπείρωμα, Γρανάζια οδοντωτού ιμάντα, οδοντωτες ραβδοι, δακτυλιοι, κωνικα γραναζια, Συμπλέκτες, οδοντωτοι ιμαντες, και κεφαλες με αρθρωσεις. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. NEFF GEWINDETRIEBE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NEFF GEWINDETRIEBE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βέργες με σπείρωμα. Έχει έδρα σε Weil Im Schönbuch, Γερμανία.

  5. JÜRGEN BEUTTLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία JÜRGEN BEUTTLER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Βέργες με σπείρωμα, Κοχλίες και περικόχλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Εργαλεία φορητά, Βέργες με σπείρωμα, Κοχλίες και περικόχλια, και Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. JOHANN SCHNEKENBURGER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOHANN SCHNEKENBURGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βέργες με σπείρωμα. Έχει έδρα σε Deilingen, Γερμανία.

  2. ERICH ULRICH GMBH & CO KG. SCHRAUBENFABRIK

    Γερμανία