• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βαφη

Αποτελέσματα για

Βαφη

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. FREILACKE EMIL FREI GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Λύσεις με σύστημα. Προμηθευτής συστημάτων βαφών και λύσεων εφαρμογών στους τομείς των βιομηχανικών βαφών, σκονών ηλεκτροστατικής βαφής, βαφών ηλεκτρικής εμβάπτισης και Composite.

  2. KIRSCH KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KIRSCH KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψηφιακή εκτύπωση, Μεταξοτυπία, Ψηφιακή εκτύπωση, βαφη, Ακρυλικό γυαλί, ημιτελή πλαστικά προϊόντα, βιομηχανία μεταποίησης πλαστικών υλών, Μεταξοτυπία, και πολυανθρακικο. Έχει έδρα σε Ebersbach, Γερμανία.

  3. ALBERT SCHWEIZER KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALBERT SCHWEIZER KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική και μαγνητική μόνωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μονωτικα προϊοντα, μονωτικες ταινιες, και βαφες. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  4. DI COSTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DI COSTE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές βαφές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επενδύσεις, Αυτοκίνητα, βαφή, και Ανάπτυξη και καινοτομία. Έχει έδρα σε Weilheim An Der Teck, Γερμανία.

  5. WECKERLE LACKFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WECKERLE LACKFABRIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βαφες. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. REINHARDT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως μικρομεσαία επιχείρηση με έδρα το Villingen-Schwenningen (Μέλανας Δρυμός), η Reinhardt GmbH συγκαταλέγεται μεταξύ των παγκοσμίως δραστηριοποιούμενων κορυφαίων επιχειρήσεων στην αγορά τεχνικών λύσεων θέρμανσης έως 650°C στους τομείς των βιομηχανικών φούρνων, και των εγκαταστάσεων θερμικής επεξεργασίας, επίστρωσης και Slush Moulding. Η ποιότητα είναι η κύρια αποστολή. Πριν από την πρώτη συνομιλία έως το έτοιμο προϊόν – η προσοχή μας επικεντρώνεται στον πελάτη και στα προϊόντα του. Στόχος: παροχή συμβουλών επιτόπου σε κάθε περίπτωση, έτσι ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε τη σταθερή ποιότητα στο ανώτατο επίπεδο και να ανταποκρινόμαστε σε όλες σχεδόν τις απαιτήσεις. Η εμπειρία δεκαετιών μάς χαρακτηρίζει. Αυτή η τεκμηριωμένη γνώση αντανακλάται σε κάθε επιμέρους συνεργάτη και καθορίζει τις ενέργειές μας. Ωστόσο, δεν επαναπαυόμαστε. Εξακολουθούμε να αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας με συνέπεια προκειμένου να είμαστε σε θέση να λειτουργούμε μεταξύ των παγκοσμίως δραστηριοποιούμενων κορυφαίων επιχειρήσεων της αγοράς.

  2. PURETECS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Puretecs αναπτύσσει από το 2012 βελτιστοποιημένες λύσεις για τον καθαρισμό και την προστατευτική επίστρωση ηλεκτρονικών δομοστοιχείων. Στο επίκεντρο βρίσκονται υγροί υδροφθοροαιθέρες (εν συντομία: HFE) και φθοροπολυμερή υλικά επίστρωσης. Με τα καινοτομικά συστήματα καθαρισμού, επίστρωσης και τα συνδυασμένα συστήματά μας, καθώς και με την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει επί δεκαετίες σάς παρέχουμε άνετες και χαμηλού κόστους ολοκληρωμένες λύσεις για την επιτήρηση διαδικασιών. Ειδικοί τεχνικοί από τους τομείς της τεχνολογίας εγκαταστάσεων παραγωγής, της διεκπεραίωσης αποστολής και της παροχής συμβουλών διεκπεραιώνουν τα αιτήματά σας.

  3. WWW.HORO.EU

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1945, η HORO παράγει και διαθέτει θερμαινόμενους θαλάμους, κλιβάνους, κλιβάνους Ultra και θαλάμους ύγρανσης. Ένας μικρός θερμαινόμενος θάλαμος για το εργαστήριο ή ένας μεγάλος θάλαμος προσβάσιμος σε οχήματα: έχουμε ειδικευτεί ιδίως στην παραγωγή ειδικών λύσεων, ειδικά προσαρμοσμένων στη δική σας εφαρμογή! Το μέγεθος των δικών μας θερμαινόμενων θαλάμων και κλιβάνων κυμαίνεται μεταξύ 20 λίτρων, π.χ., για τον εργαστηριακό τομέα και έναν όγκο πολλών m³ για μεγάλους θαλάμους και σήραγγες διέλευσης. Οι θερμαινόμενοι θάλαμοι εξασφαλίζουν μέγιστη θερμοκρασία 650°C πάντοτε με ολοκληρωμένη επένδυση από ανοξείδωτο χάλυβα. Οι μέθοδοι ξήρανσης μετεξελίσσονται συνεχώς όσον αφορά στην τεχνολογία επεξεργασίας ώστε να διασφαλίζονται καλύτερα αποτελέσματα ξήρανσης με σαφώς περιορισμένες ενεργειακές ανάγκες. Το πρότυπο Industrie 4.0 περιλαμβάνεται ήδη εδώ και πολλά χρόνια στο πρόγραμμά μας. Τα δικά μας συστήματα ελέγχου συσκευών διαθέτουν σύνδεση Ethernet και έτσι παρέχουν όλες τις δυνατότητες παγκόσμιας σύνδεσης και ενσωμάτωσης.

  4. LUTZ PUMPEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από την ίδρυση της επιχείρησης το 1954 από τον Karl Lutz και τη δημιουργία σχεδόν ιδανικών δυνατοτήτων παραγωγής στο Wertheim, κατέστη τα τελευταία χρόνια εφικτό αυτή τη μάρκα να γίνει συνώνυμο ολοκληρωμένων συστημάτων σχετικά με τη μετάγγιση και την πλήρωση υγρών. Στον όμιλο Lutz συγκαταλέγονται σήμερα ισχυρές μεσαίες επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους με εγκαταστάσεις στη Γερμανία και το εξωτερικό. Με τη συγκέντρωση επιλεγμένων επιχειρήσεων ήταν δυνατή η σημαντική διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων. Στον όμιλο απασχολούνται σήμερα πάνω από 350 εργαζόμενοι παγκοσμίως.

  5. WFP CLEAN OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WFP CLEAN OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές βαφές. Έχει έδρα σε Zaberfeld, Γερμανία.

  1. KUNSTSTOFF-CHEMISCHE PRODUKTE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KUNSTSTOFF-CHEMISCHE PRODUKTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Friolzheim, Γερμανία.

  2. K.H. SCHMALZ GMBH

    Γερμανία

    Κατασκευή εγκαταστάσεων, παραγωγή και διάθεση δοσιμετρικών συστημάτων για κεντρικές και αποκεντρωμένες εγκαταστάσεις τροφοδοσίας υλικών αποχύτευσης, εγκαταστάσεις επεξεργασίας υδάτων, συστήματα υψηλής πίεσης, με έλεγχο συχνότητας, χημικά προϊόντα επεξεργασίας υδάτων, σταθεροποιητές σκληρότητας, μέσα αντιδιαβρωτικής προστασίας, γενικά δοσιμετρικά συστήματα, αποσκλήρυνση νερού και σέρβις. Ορισμένα άλλα προϊόντα: δοσιμετρικά συστήματα για υλικά αποχύτευσης, επεξεργασία νερού για υγραντήρες αέρα, δοσιμετρικές συσκευές, εγκαταστάσεις επεξεργασίας υδάτων, εξέταση λεγιονέλλλας και πολλά άλλα

  1. NEURA ROBOTICS GMBH

    Γερμανία

    Η NEURA Robotics έχει ως αποστολή να καλύψει οριστικά το κενό μεταξύ ρομπότ και ανθρώπου παρέχοντας έτσι την πρόσβαση όλων στα ρομπότ. Για το σκοπό αυτό, η επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2019 έχει ήδη αναπτύξει τρεις σειρές ρομπότ. Το υψηλής απόδοσης Cobot LARA, ένα έξυπνο AMR με την ονομασία MAV και το πρώτο εμπορικά διαθέσιμο γνωστικό ρομπότ MAiRA. Ιδίως το ρομπότ MAiRA που εντυπωσιάζει με το διαδραστικό χειρισμό του, αποτελεί πρότυπο για τη ρομποτική του μέλλοντος και συνδυάζει τη ρομποτική ελαφράς κατασκευής, τους αισθητήρες για την αντίληψη του περιβάλλοντος και το σύστημα KI σε ένα προϊόν. Εμείς στην NEURA Robotics πιστεύουμε ότι ο άνθρωπος θα πρέπει να είναι σε θέση να κάνει ό, τι είναι ουσιαστικό για τη φύση του ανθρώπου. Οι άνθρωποι πρέπει να εκφράζουν τη δημιουργικότητά τους και να επικεντρωθούν και πάλι περισσότερο σε κοινωνικές αλληλεπιδράσεις, αντί να απασχολούνται σε ανθυγιεινές και μονότονες εργασίες που είναι ολοένα και περισσότερο διαδεδομένες στην κοινωνία. Για το λόγο αυτό, όλες μας οι δραστηριότητες έχουν ως τίτλο „ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ“.

  2. GTL KNÖDEL GMBH

    Γερμανία

    Κατασκευαστής συστημάτων βαφής με εμβάπτιση για ηλεκτρονικά εξαρτήματα και συστήματα θερμικής επεξεργασίας με μεταφορά θερμότητας, υπέρυθρη ή υπεριώδη ακτινοβολία για διάφορες εφαρμογές. Μηχανήματα μαζικής παραγωγής και ειδικά μηχανήματα.

  3. OPTIMA CONSUMER GMBH

    Γερμανία

    OPTIMA consumer - Πανέξυπνες μηχανές συσκευασίας, τεράστια ποικιλία

  4. REITER GMBH + CO. KG OBERFLÄCHENTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία REITER GMBH + CO. KG OBERFLÄCHENTECHNIK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Winnenden, Γερμανία.

  5. ALBON-CHEMIE DR. LUDWIG-E. GMINDER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALBON-CHEMIE DR. LUDWIG-E. GMINDER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαφές κλωστοϋφαντουργίας. Έχει έδρα σε Metzingen, Γερμανία.

  6. SEMO-TEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SEMO-TEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές βαφές. Έχει έδρα σε Pfaffenhofen, Γερμανία.

  7. RANGE UND HEINE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RANGE UND HEINE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρομπότ βαφής. Έχει έδρα σε Winnenden, Γερμανία.

  8. SATA GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SATA GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιστόλια βαφής και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Kornwestheim, Γερμανία.

  1. FT COATINGS, INH. FABIO TROVATO

    Γερμανία

    Η εταιρεία FT COATINGS, INH. FABIO TROVATO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βαφη πουδρας. Έχει έδρα σε Niedereschach, Γερμανία.

  2. OLDTIMER-SERVICE KFZ-FACHWERKSTATT UWE HANOV

    Γερμανία

    Η εταιρεία OLDTIMER-SERVICE KFZ-FACHWERKSTATT UWE HANOV, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιδιορθώσεις οχημάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα - υπηρεσίες, εργαστηριο μικροεπισκευων και συντηρησης, επιδιόρθωση αμαξωμάτων χωρίς την παρέμβαση βαφής, Οχήματα - υπηρεσίες, και χωρος σταθμευσης αυτοκινητων. Έχει έδρα σε Kirchheim Unter Teck, Γερμανία.

  3. LONTEX GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LONTEX GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Χρωστικές ουσίες, μη εδώδιμες, Βαφές κλωστοϋφαντουργίας, Χρώματα και βερνίκια, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Χρωστικές ουσίες, μη εδώδιμες, Βαφές κλωστοϋφαντουργίας, και Χρώματα και βερνίκια. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  4. LINZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LINZ GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Πιστόλια βαφής και εξαρτήματα, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Πιστόλια βαφής και εξαρτήματα, και Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Metzingen, Γερμανία.

  5. AIRBRUSH GECKLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία AIRBRUSH GECKLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πιστόλια βαφής και εξαρτήματα, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Πιστόλια βαφής και εξαρτήματα, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Eislingen, Γερμανία.

  6. HST OBERFLÄCHENTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία HST OBERFLÄCHENTECHNIK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Πιστόλια βαφής και εξαρτήματα, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Πιστόλια βαφής και εξαρτήματα, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Herbertingen, Γερμανία.

  7. MOTIP DUPLI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOTIP DUPLI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προϊοντα καθαρισμου αυτοκινητου, και διακοσμητικά είδη. Έχει έδρα σε Haßmersheim, Γερμανία.

  8. GEMINI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEMINI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Πιστόλια βαφής και εξαρτήματα, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Πιστόλια βαφής και εξαρτήματα, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Friedrichshafen, Γερμανία.

  9. IDEAL-LINE DEUTSCHLAND

    Γερμανία

    Η εταιρεία IDEAL-LINE DEUTSCHLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Βερνίκωμα - εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Βερνίκωμα - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε St. Johann, Γερμανία.

  10. HULAC OBERFLÄCHEN- UND TROCKNUNGSANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HULAC OBERFLÄCHEN- UND TROCKNUNGSANLAGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Βερνίκωμα - εξοπλισμός, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Βερνίκωμα - εξοπλισμός, και Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Gengenbach, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βαφη

Αριθμός αποτελεσμάτων.

135 Επιχειρήσεις

Kατηγορια