• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βασικα χημικα προιοντα

Αποτελέσματα για

Βασικα χημικα προιοντα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ABCR GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    abcr. Gute Chemie. Το δικό μας σέρβις κάνει τη διαφορά. Η abcr είναι ο δικός σας προμηθευτής ολοκληρωμένων υπηρεσιών για τη διάθεση, την παραγωγή, καθώς και την έρευνα και την ανάπτυξη οργανικών, ανόργανων και μεταλλικών οργανικών ειδικών χημικών προϊόντων – άνω των 260.000 προϊόντα στον κατάλογο Online & στο ηλεκτρονικό κατάστημα - απλώς επιλέγετε και παραγγέλνετε. Χρειάζεστε σύνθεση; ? Κανένα πρόβλημα. Η δική μας ομάδα Ε&Α συνθέτει κατά παραγγελία – με εξειδικευμένο και μοναδικό τρόπο. abcr labs – ειδικά χημικά προϊόντα δικής μας παραγωγής. Στην abcr labs εμπιστεύεστε την ποιότητα ειδικών χημικών προϊόντων δικής μας παραγωγής που παράγουμε στην Ευρώπη για τη διεθνή αγορά. Σε εγκαταστάσεις παραγωγής 6.000 τετραγωνικών μέτρων, μια διεθνής ομάδα πεπειραμένων χημικών παρέχει τεχνογνωσία στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης συνθέσεων, ανάπτυξης παραγωγής και αναβάθμισης έως την καταλληλότητα παραγωγής σε μεγάλες ποσότητες. Για την παραγωγή από το κιλό έως τον τόνο είναι στη διάθεσή σας εργαστήρια και εγκαταστάσεις με αντιδραστήρες σε διάφορα μεγέθη.

  2. GERBU BIOTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GERBU BIOTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Αρώματα και καλλυντικά, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Φάρμακα, Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  3. DR.-ING. MAX SCHLÖTTER GMBH & CO. KG.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Dr.-Ing. Max Schlötter GmbH & Co.KG - Πληροφορίες - Η επωνυμία Schlötter σημαίνει εξειδίκευση στη γαλβανοτεχνική. Άνω των 100 εμπειρία στην ανάπτυξη ηλεκτρολυτών για τη γαλβανική επίστρωση και της σχετικής τεχνολογίας εγκαταστάσεων αποτελούν τη βάση της επιτυχίας μας. Ως εξειδικευμένη εταιρεία γαλβανοτεχνικής διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις: για τη χημεία, την τεχνολογία εγκαταστάσεων και το σέρβις. Χημεία: Προσαρμοσμένες και καινοτομικές λύσεις σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας εγκαταστάσεων · Τεχνολογία εγκαταστάσεων: Εξατομικευμένες εγκαταστάσεις για ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες μα απόλυτη ακρίβεια στις ανάγκες σας · Σέρβις: Ολοκληρωμένο σέρβις των εγκαταστάσεων και των χημικών προϊόντων σας. Στο πλαίσιο αυτό είμαστε πάντοτε ο συνεργάτης των πελατών μας: Στόχος μας είναι να καθιστούμε δυνατές καινοτομικές και αποδοτικές επιφάνειες και επιστρώσεις και να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας κατά την ανάπτυξη νέων συστημάτων στρώσεων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: από τη σχεδίαση έως την υλοποίηση. Η Schlötter διακρίνεται για τις λύσεις προστασίας του περιβάλλοντος και των πόρων για τους πελάτες: Μέθοδοι εξοικονόμησης ενέργειας για τη βελτιστοποίησης και τον περιορισμό της δικής σας κατανάλωσης ενέργειας · Έξυπνη αξιοποίηση των πόρων μας – από την επανεπεξεργασία των λυμάτων έως την ολοκλήρωση κυκλωμάτων υλικών κατασκευής · Με τη βοήθεια βάσεων δεδομένων και ένα λογισμικό οικολογικού ισοζυγίου απεικονίζονται κυκλώματα υλικών και αναλύονται οι επιπτώσεις στο περιβάλλον.

  4. MICROMETAL GMBH

    Γερμανία

    Η MICROMETAL που ιδρύθηκε το 2006, είναι μια σε ποσοστό 100% θυγατρική επιχείρηση της Wickeder Westfahlenstahl. Η επιχείρησή μας διαθέτει πιστοποίηση ISO TS 16949 και ISO 14001. Οι δικές μας εγκαταστάσεις συνεχούς παραγωγής μάς παρέχουν τη δυνατότητα παραγωγής μεταλλικών ατέρμονων ταινιών με χημική χάραξη. Στο πλαίσιο αυτό, η πρώτη ύλη εκτυλίγεται από το ρολό και μεταφέρεται μέσω όλων των σταδίων της μεθόδου χημικής χάραξης. Αυτή η μέθοδος χημικής χάραξης Reel-to-Reel χρησιμοποιείται από λίγες μόνο επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Η MICROMETAL διαθέτει προϊόντα με δομές που δεν μπορούν να παραχθούν με τις συμβατικές μεθόδους χημικής χάραξης ή άλλες μεθόδους μικροεπεξεργασίας. Χαρακτηριστικά χημικά χαραγμένα εξαρτήματα είναι φίλτρα, σήτες, βελόνες, νυστέρια, λεπίδες, επαφές, σκεδαστές, κωδικοποιητές, τεχνικά ελατήρια, λειτουργικές επιφάνειες. Πλεονεκτήματα: μοναδική ακρίβεια, απουσία τάσεων και γρεζιών, διάφορα μέταλλα & κράματα, ετοιμοπαράδοτο προϊόν, μεμονωμένα σε καρούλια, σε χρήση ή μεμονωμένα, ολοκληρωμένες λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη με προστιθέμενη αξία.

  5. AKS COATINGS GMBH

    Γερμανία

    Η AKS Coatings GmbH είναι κατασκευαστής ειδικών χημικών κατασκευαστικών προϊόντων και έχει εξειδικευτεί στην έρευνα, στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη διάθεση συστημάτων επιφανειακής προστασίας με βάση πυριτικά πολυμερή. Η έδρα μας στο Altlußheim της Γερμανίας είναι η βάση της επιχείρησής μας. Εδώ διεξάγονται η έρευνα, η ανάπτυξη και η μικρή παραγωγή. Από εκεί υποστηρίζουμε τις αντιπροσωπείες μας στην Ιρλανδία, στη Φινλανδία, στην Τουρκία, στη Σλοβενία, στην Κίνα, στη Ρωσία και στο Ιράν, καθώς και τους πελάτες μας στη Νότια και στην Ανατολική Ευρώπη. Τα συστήματά μας χρησιμοποιούνται σε υψηλής καταπόνησης ορυκτές και μεταλλικές επιφάνειες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως προληπτική προστασία ή ως μέτρο εξυγίανσης. Τα συστήματά μας παρέχουν προστασία έναντι διαβρωτικών μέσων στον οργανικό και στον ανόργανο τομέα και χρησιμοποιούνται για προστασία από βαριά επιβάρυνση και διάβρωση από άλατα. Στο πλαίσιο της έρευνάς μας αναπτύσσουμε νέα, καινοτομικά προϊόντα με βάση τη δική μας τεχνολογία πυριτικών πολυμερών.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KIMIDO KINDLER GMBH

    Γερμανία

    Δοσιμέτρηση – Ζύγιση – Μεταφορά - Ανάμειξη – αυτός είναι ο κόσμος μας! Τα πάντα ξεκίνησαν με την ανάπτυξη ενός ζυγού υγρών για τη ζύγιση και τη δοσιμέτρηση υγρών προσθέτων. Στο μεταξύ διαθέτουμε λύσεις δοσιμέτρησης εντελώς διαφορετικών υλικών. Σκόνες, χρωστικές, κοκκώδη υλικά, πλαστικές ίνες ή υαλονήματα - σχεδόν πάντοτε έχουμε έτοιμη μια λύση δοσιμέτρησης! Βασικό μηχάνημα ή ειδική λύση – σάς παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές για τη δική σας περίπτωση. Η γκάμα των προϊόντων μας: δοσιμετρικά μηχανήματα σκόνης, δοσιμετρικό μηχάνημα για χρωστικές Compact, δοσιμετρικά μηχανήματα κοκκώδους υλικού, δοσιμετρικά μηχανήματα για αιθάλη, διαχωριστές και συστήματα εξαερισμού αναμεικτήρων με αναρρόφηση, δοσιμετρικά μηχανήματα ινών για πλαστικές ίνες, φυσικές ίνες και υαλονήματα, ζυγοί υγρών, προσθέτων, χημικών ουσιών, καθώς και ζυγοί για διαλύματα χρωμάτων, αναμεικτήρες μικρών ποσοτήτων και εργαστηρίων EASYMIX, ημιαυτόματοι τροφοδότες κατακόρυφου σωλήνα, μηχάνημα απευθείας έκπλυσης DAW System Ecker για την επιφανειακή επεξεργασία κυβόλιθων και πλακών σκυροδέματος.

  2. KERONA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για τις κορυφαίες τεχνολογίες μας έχουν λάβει ήδη πολλές διακρίσεις, όπως, π.χ., το ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ή τη βραβείο περιβαλλοντικής τεχνολογίας του κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Καινοτομικά, αλλά εύχρηστα προϊόντα με υψηλής αξία χρήσης – Smart Chemicals – είναι το εμπορικό μας σήμα. Στο συνεργείο, στο εξειδικευμένο κατάστημα ή στη βιομηχανία: με τα χημικά προϊόντα ιδιωτικού σήματος της KERONA αποκτάτε προϊόντα με πολλαπλές διακρίσεις στον τομέα των τεχνικών αερολυμάτων. Η κατασκευαστική εξειδίκευση και η μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο των τεχνικών και του συνεργείου μας διακρίνουν. Είμαστε στο πλευρό της αγοράς και των χρηστών. Μιλάμε τη δική σας γλώσσα. Στο δικό μας εργαστήριο ανάπτυξης εργαζόμαστε με τα προϊόντα του αύριο και διασφαλίζουμε το δικό σας προβάδισμα στην αγορά και την καινοτομία.

  3. ACT AEROSOL CHEMIE TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ACT Aerosol Chemie Technik GmbH ασχολείται με την παρασκευή και εμφιάλωση τεχνικών χημικών προϊόντων στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Από προϊόντα, όπως το κλασικό καθαριστικό φρένων, μέχρι προϊόντα φροντίδας οχημάτων και πολύ απαιτητικά πρόσθετα καυσίμων και λαδιών, η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει όλες τις ανάγκες της αυτοκινητοβιομηχανίας και της βιομηχανίας εξαρτημάτων αυτοκινήτων. Συγχρόνως, πολλά από τα προϊόντα μας είναι δικής μας παρασκευής και προέρχονται από σκευάσματα που έχουμε αναπτύξει και ελέγξει οι ίδιοι. Παράλληλα με την παρασκευή και εμφιάλωση προϊόντων από δικά μας σκευάσματα, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα παρασκευής μιγμάτων δραστικών ουσιών σύμφωνα με τις δικές τους προδιαγραφές ή τη δυνατότητα εμφιάλωσης υγρών που μας παραδίδει ο πελάτης. Ωστόσο, στην αγορά δεν εκπροσωπούμαστε με δικό μας εμπορικό σήμα, αλλά δραστηριοποιούμαστε αποκλειστικά στο χώρο της εμφιάλωσης και παρασκευής προϊόντων κατά παραγγελία με ιδιωτική ετικέτα, δηλ. πάνω στα προϊόντα υπάρχουν οι ετικέτες των πελατών μας, ενώ δεν εμφανίζεται το δικό μας όνομα ή η δική μας συμμετοχή στην παραγωγή.

  4. A. BOLZ APPARATEBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κατασκευή δοχείων από ανοξείδωτο χάλυβα - Ποιότητα και καινοτομία από το Allgäu! Ο όμιλος Bolz-EDEL κατασκευάζει και παράγει δοχεία ανοξείδωτου χάλυβα άριστης ποιότητας. Είμαστε ο συνεργάτης σας όταν χρειάζεστε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των δοχείων επεξεργασίας και αποθήκευσης. Οι καινοτομικοί σχεδιασμοί με τρισδιάστατη κατασκευή, οι υπερσύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής, η διαχείριση ποιότητας με αδιάλειπτη τεκμηρίωση δοχείων, καθώς και το εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό εγγυώνται την ποιότητα και την αξιοπιστία. Οι δικές σας τεχνικές απαιτήσεις μεταποίησης υλοποιούνται με συνέπεια από πεπειραμένους μηχανικούς του κλάδου– από φαρμακευτικά δοχεία απόθεσης χωρητικότητας 10 λίτρων, κυλινδρικές κωνικές δεξαμενές ζύμωσης για ζυθοποιίες έως τη μεγάλη δεξαμενή χωρητικότητας 2 εκατομμυρίων λίτρων που κατασκευάζεται επιτόπου στο εργοτάξιο είναι εφικτά όλα τα μεγέθη και όλες οι ποιότητες. Οι διεθνώς γνωστές μάρκες Bolz Apparatebau και EDEL Tank διακρίνονται εδώ και πολλές δεκαετίες για την ποιότητα και την καινοτομία από το Allgäu !

  5. AKZO NOBEL POWDER COATINGS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AKZO NOBEL POWDER COATINGS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, και Χρώματα και βερνίκια. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  1. ABRE TECHNIK PULVERLACKE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ABRE TECHNIK PULVERLACKE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, και Μελάνια. Έχει έδρα σε Michelbach An Der Bilz, Γερμανία.

  2. ISOTEC ISFAHANI-OBERFLÄCHEN-TECHNOLOGIE

    Γερμανία

    Η εταιρεία ISOTEC ISFAHANI-OBERFLÄCHEN-TECHNOLOGIE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, και Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Gerlingen, Γερμανία.

  1. CHEMPUR FEINCHEMIKALIEN UND FORSCHUNGSBEDARF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHEMPUR FEINCHEMIKALIEN UND FORSCHUNGSBEDARF GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λαμαρινες σε φυλλα, οργανικα χημικα προϊοντα, και καταλύτες μετάλλων. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. RHEINPERCHEMIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RHEINPERCHEMIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, και Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Rheinfelden, Γερμανία.

  3. RÜDT-INDUSTRIELACKE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RÜDT-INDUSTRIELACKE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, και Χρώματα και βερνίκια. Έχει έδρα σε Dettingen, Γερμανία.

  4. VLADACHEM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VLADACHEM GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιοτεχνολογικες ερευνες στον τομεα της χημειας, Αιθέρια έλαια 100% φυσικά, και χημικα προϊοντα για τη φαρμακοβιομηχανια. Έχει έδρα σε Malsch, Γερμανία.

  5. THEO JOS. ROENELT

    Γερμανία

    Η εταιρεία THEO JOS. ROENELT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λειαντικά, μηχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  6. DECOSIN INDUSTRIECHEMIKALIEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DECOSIN INDUSTRIECHEMIKALIEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, και Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Sinsheim, Γερμανία.

  7. GM DICHTSTOFF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GM DICHTSTOFF GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ρητίνες, Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα, Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ρητίνες, Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα, και Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  8. EVT DICHTSTOFFE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EVT DICHTSTOFFE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ρητίνες, Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ρητίνες, και Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  1. AASTRID LIFE SCIENCES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AASTRID LIFE SCIENCES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, και Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Gundelfingen, Γερμανία.

  2. HET ELASTOMERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HET ELASTOMERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, και Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Haßmersheim, Γερμανία.

  3. IMHOFF & STAHL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IMHOFF & STAHL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, και Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  4. BONDTEC DICHT- UND KLEBESYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BONDTEC DICHT- UND KLEBESYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ρητίνες, Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα, Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ρητίνες, Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα, και Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης. Έχει έδρα σε Kandern, Γερμανία.

  5. SIGMAR-ALDRICH CHEMIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SIGMAR-ALDRICH CHEMIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, και Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Steinheim, Γερμανία.

  6. AZ ROHSTOFFE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Γερμανία

    Η εταιρεία AZ ROHSTOFFE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χρωστικες υλες, Χημικές πρώτες ύλες, πρωτες υλες για τη φαρμακοβιομηχανια, και χημικο προϊον. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  7. TRENZYME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TRENZYME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιοτεχνολογίες, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Βιοτεχνολογίες, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  8. POLYSCIENCES EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία POLYSCIENCES EUROPE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Eppelheim, Γερμανία.

  9. MICROCHEMICALS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICROCHEMICALS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  10. VITA DIAGNOSTIKA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VITA DIAGNOSTIKA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιοτεχνολογίες, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Βιοτεχνολογίες, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Gundelfingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βασικα χημικα προιοντα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

393 Επιχειρήσεις

Kατηγορια