• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αυτοκολλητα

Αποτελέσματα για

Αυτοκολλητα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. METO INTERNATIONAL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Checkpoint -Meto- είναι ένας πολυεθνικός κατασκευαστής και προμηθευτής στους τομείς της επισήμανσης, της ταυτοποίησης και της ασφάλισης προϊόντων για εμπόρους, παρόχους υπηρεσιών και για τη βιομηχανία. Με την ολοκληρωμένη τεχνογνωσία μας σε αυτούς τους τομείς παρέχουμε επίσης στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις στο πλαίσιο ολόκληρης της αλυσίδας διοικητικής μέριμνας. Ως εφευρέτης της χειρωνακτικής επισήμανσης, η METO είναι συνώνυμη για περισσότερα από 45 χρόνια με τα καινοτομικά προϊόντα και την υψηλή ποιότητα. Στις απαιτήσεις της αγοράς αντιδρούμε γρήγορα και ευέλικτα. Στη γκάμα των προϊόντων μας θα βρείτε τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης επισήμανσης προϊόντων. Διαθέτουμε συσκευές επισήμανσης χειρός για την επισήμανση τιμών και την κωδικοποίηση, καθώς και για την επισήμανση σύμφωνα με τη νομοθεσία για τα τρόφιμα. Ετικέτες σε πολλά μεγέθη, χρώματα και τύποι κόλλας προσαρμοσμένοι στην εκάστοτε επιφάνεια επικόλλησης, με τη δική σας εξατομικευμένη επιγραφή.

  2. PEKA STANZ- UND KLEBETECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Επιχείρηση διάτρησης και κοπής για την παραγωγή διάτρητων εξαρτημάτων ακριβείας από κολλητικές ταινίες μίας και δύο όψεων όλων των επώνυμων κατασκευαστών. Συσκευασία αυτοκόλλητων ταινιών όλων των επώνυμων κατασκευαστών σε ρολά από 3 mm έως 1550 mm. Συσκευασία στρωματοποιημένων και σύνθετων υλικών όλων σχεδόν των εύκαμπτων υλικών σε ρολά και φύλλα. Μεταποίηση διατιθέμενων υλικών κατά παραγγελία σε διάτρητα εξαρτήματα ακριβείας, στρωματοποιημένα και σύνθετα υλικά, προϊόντα σε ρολά ή φύλλα. Παροχή συμβουλών και λύσεις για σύνθετα προβλήματα κόλλησης του πελάτη. Διαθέτουμε, μεταξύ άλλων, κολλητικές ταινίες του παρακάτω κατασκευαστών: Orafol, AFTC, Avery Dennison, Scapa, Tesa, 3M. Τα προϊόντα μας: αυτοκόλλητα αφρώδη υλικά πολυαιθυλενίου, αυτοκόλλητες βιομηχανικές ταινίες, τεχνικές κολλητικές ταινίες, αυτοκόλλητα πρεσαριστά εξαρτήματα, αυτοκόλλητες ταινίες διπλής όψης για τη βιομηχανική παραγωγή, αυτοκόλλητες μεμβράνες, αυτοκόλλητες ταινίες σιλικόνης, κολλητικές μεμβράνες για την αυτοκινητοβιομηχανία, σημεία κόλλησης κλπ.

  3. K.-D. HERMANN GMBH CONTACT AUSZEICHNUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως έμπειρος εμπορικός και βιομηχανικός συνεργάτης, αναπτύσσουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών μας. Η τέλεια επεξεργασία και οι αυστηροί έλεγχοι ποιότητας καθιστούν τις συσκευές και τις ετικέτες επαφής ένα μοναδικό επώνυμο προϊόν. Σας δίνουμε μια μικρή γεύση των προϊόντων μας: συστήματα χειροκίνητης ετικετέζας επαφής - χειροκίνητες ετικετέζες και μηχανήματα διανομής ετικετών- ετικέτες επαφής για τη σήμανση προϊόντων - ετικέτες ποιότητας για τη βιομηχανία και το εμπόριο - ετικέτες κοσμημάτων και διαφημιστικές ετικέτες- ετικέτες ζύγισης - εκτυπωτές ετικετών - θερμικοί εκτυπωτές και εκτυπωτές θερμικής μεταφοράς - λογισμικό ετικετών - ταινίες άνθρακα και άλλα εξαρτήματα - ειδικές λύσεις για ετικετέζες επαφής - πλήρως αυτόματα και ημιαυτόματα συστήματα εκτύπωσης και ετικετοποίησης Αντικείμενα προώθησης πωλήσεων - Ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ένδειξης τιμών και πληροφοριών Εξοπλισμός καταστημάτων - Πιστολέτα συρραφής και συρραπτικά συρραφής - Ταμειακές μηχανές Ασφάλιση προϊόντων- Συστήματα ασφάλισης προϊόντων - Αυτοκόλλητες και σκληρές ετικέτες.

  4. ETIKETTENDRUCK FÖRSTER GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ETIKETTENDRUCK FÖRSTER GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ετικέτες - είδη χαρτικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θερμοκολλημένες ετικέτες, ετικετες, επιτύπωση ετικετών, τυπωμενες ετικετες, τυπωμενες αυτοκολλητες ετικετες, ετικετες γραφειου, ετικετες για ψηφιακη εκτυπωση, ετικετες συσκευασιας, και ετικέτες κρασιών και οινοπνευματωδών. Έχει έδρα σε Denkendorf, Γερμανία.

  5. HELMUT BROSCH E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HELMUT BROSCH E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκόλλητες ταινίες. Έχει έδρα σε Winterbach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HORN VERPACKUNG GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HORN VERPACKUNG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκόλλητες ταινίες. Έχει έδρα σε Winnenden, Γερμανία.

  2. IN/VENTIO VERPACKUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IN/VENTIO VERPACKUNGEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκόλλητες ταινίες. Έχει έδρα σε Kornwestheim, Γερμανία.

  3. KAUFFMANN KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KAUFFMANN KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκόλλητες ταινίες. Έχει έδρα σε Remseck Am Neckar, Γερμανία.

  4. MSM MARKIER-SENSOR-SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε από το 1991 βιομηχανικά συστήματα σήμανσης και αισθητήρες για τη βιομηχανία. Η MSM Markier-Sensor-Systeme GmbH είναι μια μικρομεσαία, διεθνώς προσανατολισμένη επιχείρηση και κορυφαίος κατασκευαστής στον τομέα της τεχνολογίας σήμανσης. Η κύρια εξειδίκευσή μας είναι η ανάπτυξη και η παραγωγή συστημάτων σήμανσης, συσκευών σήμανσης, συστημάτων επισήμανσης και ετικετογράφων, υγρών σήμανσης, καθώς και τεχνικών ετικετών και οπτικών αισθητήρων. Διακρινόμαστε για τη μακρόχρονη εμπειρία και την παρουσία μας στην αγορά, καθώς και για το μεγάλο βάθος παραγωγής σε σχέση με το μέγεθος της επιχείρησης. Λόγω των προτύπων μας και του σύνθετου χαρακτήρα των προϊόντων μας επικεντρώνουμε ένα μεγάλο βαθμό εξειδικευμένης γνώσης στα τμήματά μας διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα από την ίδια εταιρεία. Προμηθεύουμε τους πελάτες της επιχείρησής μας από τον τομέα του αυτοκινήτου, τη βιομηχανία πλαστικών, ξυλείας, μετάλλου, τον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων και άλλους κλάδους της βιομηχανίας σε ολόκληρο τον κόσμο με ολοκληρωμένες, υψηλής ποιότητας λύσεις.

  5. STÜMPFLE GMBH

    Γερμανία

    Η οικογενειακή επιχείρησή μας που διευθύνεται από την τέταρτη γενιά, διακρίνεται για την προσήλωση στην ποιότητα, την ευελιξία και την παράδοση. Είμαστε κορυφαία επιχείρηση κατασκευής και επεξεργασίας προστατευτικών μεμβρανών βιβλίων στη Γερμανία και από το 1975 σταθερό μέγεθος σε αυτόν τον τομέα στην παγκόσμια αγορά. Τα ανακλαστικά προϊόντα αποτελούν απόλυτο παράγοντα ασφαλείας στο δρόμο προς το σχολείο, στην κυκλοφορία, στο επάγγελμα και στον ελεύθερο χρόνο. Ανακλαστικά περιβραχιόνια, ανακλαστήρες υποδημάτων, αυτοκόλλητα και μεμβράνες είναι ο ασφαλής συνοδός σε κάθε διαδρομή.

  1. HANS JOACHIM DILL PAPIERE-PAPPEN-PACKMITTEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS JOACHIM DILL PAPIERE-PAPPEN-PACKMITTEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκόλλητες ταινίες. Έχει έδρα σε Leinfelden-Echterdingen, Γερμανία.

  2. SÜDWEST-VERPACKUNG SCHENK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SÜDWEST-VERPACKUNG SCHENK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκόλλητες ταινίες. Έχει έδρα σε Magstadt, Γερμανία.

  1. THOMAS FAHRNER & GORAN VLAJIC GBR HIGHTECHFLON FILMS AND FABRICS

    Γερμανία

    Η εταιρεία THOMAS FAHRNER & GORAN VLAJIC GBR HIGHTECHFLON FILMS AND FABRICS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκόλλητες ταινίες. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  2. HERMA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERMA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές ετικετοποίησης, ετικετες, Μηχανές ετικετοποίησης, αυτοκολλητα υλικα, και Συστήματα επικόλλησης ετικετών. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  3. ZEUS PACKAGING DE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZEUS PACKAGING DE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκόλλητες ταινίες. Έχει έδρα σε Rottenburg A.n., Γερμανία.

  4. SCANCELL FOLIEN-VERTRIEBS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCANCELL FOLIEN-VERTRIEBS-GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκόλλητες ταινίες. Έχει έδρα σε Kuppenheim, Γερμανία.

  5. ADVANCE TAPES DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ADVANCE TAPES DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκόλλητες ταινίες, και Αυτοκόλλητες ταινίες. Έχει έδρα σε Leutenbach, Γερμανία.

  6. WINTERHALDER SELBSTKLEBETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WINTERHALDER SELBSTKLEBETECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκόλλητες ταινίες. Έχει έδρα σε Heitersheim, Γερμανία.

  7. FPS FLEXPACK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FPS FLEXPACK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκόλλητες ταινίες. Έχει έδρα σε Rastatt, Γερμανία.

  8. HERBERT SCHÄFER KLEBETECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERBERT SCHÄFER KLEBETECHNIK, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία επάλειψης κόλλας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοκολλητα με θερμοπλαστικη κολλα. Έχει έδρα σε Sandhausen, Γερμανία.

  1. 3F GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία 3F GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, Αυτοκόλλητες ταινίες, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, Αυτοκόλλητες ταινίες, και Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει έδρα σε Plüderhausen, Γερμανία.

  2. VOLZ SELBSTKLEBETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VOLZ SELBSTKLEBETECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, Αυτοκόλλητες ταινίες, Πλαστικές συσκευασίες, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, Αυτοκόλλητες ταινίες, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Schallstadt, Γερμανία.

  3. KIWINTI - DIE ONLINE DRUCKEREI

    Γερμανία

    Η εταιρεία KIWINTI - DIE ONLINE DRUCKEREI, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφημιστικά αυτοκόλλητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψηφιακή εκτύπωση, μεμβράνη δρομολόγησης, ποστερ - εκτυπωσεις, Ψηφιακή εκτύπωση, και διαφημιστικα αυτοκολλητα. Έχει έδρα σε Bad Buchau, Γερμανία.

  4. BAUVERSAND24

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAUVERSAND24, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, Αυτοκόλλητες ταινίες, Πλαστικές συσκευασίες, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, Αυτοκόλλητες ταινίες, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Schwanau, Γερμανία.

  5. PACKRING KARL-HEINZ HOCKER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PACKRING KARL-HEINZ HOCKER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκόλλητες ταινίες, Πλαστικές συσκευασίες, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτικά και είδη γραφείου, Αυτοκόλλητες ταινίες, Πλαστικές συσκευασίες, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Hirschhorn, Γερμανία.

  6. ERHARD REITTER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERHARD REITTER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, Αυτοκόλλητες ταινίες, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, Αυτοκόλλητες ταινίες, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Schwanau, Γερμανία.

  7. IN-KA-TEC GMBH+CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία IN-KA-TEC GMBH+CO.KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκόλλητες ταινίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Χαρτόνι - κατασκευή, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Χαρτόνι - κατασκευή, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Gerabronn, Γερμανία.

  8. GLUETEX GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GLUETEX GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, Αυτοκόλλητες ταινίες, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, Αυτοκόλλητες ταινίες, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Klettgau, Γερμανία.

  9. C4 KLEBETECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία C4 KLEBETECHNIK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, Αυτοκόλλητες ταινίες, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, Αυτοκόλλητες ταινίες, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Singen, Γερμανία.

  10. INPRO+ INNOVATIVE PRODUKTE FÜR INDUSTRIE UND HANDWERK

    Γερμανία

    Η εταιρεία INPRO+ INNOVATIVE PRODUKTE FÜR INDUSTRIE UND HANDWERK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκόλλητες ταινίες, Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Αυτοκόλλητες ταινίες, Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Pfalzgrafenweiler, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αυτοκολλητα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

39 Επιχειρήσεις