• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αυτοκολλητα γραμματα

Αποτελέσματα για

Αυτοκολλητα γραμματα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. CIHAT ÜNSAL

    Γερμανία

    Η εταιρεία CIHAT ÜNSAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυπογραφικοί χαρακτήρες, Αυτοκόλλητα γράμματα, Τυπογραφικοί χαρακτήρες, και Αυτοκόλλητα γράμματα. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  2. MSM MARKIER-SENSOR-SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε από το 1991 βιομηχανικά συστήματα σήμανσης και αισθητήρες για τη βιομηχανία. Η MSM Markier-Sensor-Systeme GmbH είναι μια μικρομεσαία, διεθνώς προσανατολισμένη επιχείρηση και κορυφαίος κατασκευαστής στον τομέα της τεχνολογίας σήμανσης. Η κύρια εξειδίκευσή μας είναι η ανάπτυξη και η παραγωγή συστημάτων σήμανσης, συσκευών σήμανσης, συστημάτων επισήμανσης και ετικετογράφων, υγρών σήμανσης, καθώς και τεχνικών ετικετών και οπτικών αισθητήρων. Διακρινόμαστε για τη μακρόχρονη εμπειρία και την παρουσία μας στην αγορά, καθώς και για το μεγάλο βάθος παραγωγής σε σχέση με το μέγεθος της επιχείρησης. Λόγω των προτύπων μας και του σύνθετου χαρακτήρα των προϊόντων μας επικεντρώνουμε ένα μεγάλο βαθμό εξειδικευμένης γνώσης στα τμήματά μας διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα από την ίδια εταιρεία. Προμηθεύουμε τους πελάτες της επιχείρησής μας από τον τομέα του αυτοκινήτου, τη βιομηχανία πλαστικών, ξυλείας, μετάλλου, τον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων και άλλους κλάδους της βιομηχανίας σε ολόκληρο τον κόσμο με ολοκληρωμένες, υψηλής ποιότητας λύσεις.

  3. PAUL SCHWARZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PAUL SCHWARZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφραγίδες και στάμπες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαραξεις μεσω υπολογιστη, και στοιχειοθετημενα αυτοκολλητα γραμματα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. MESSEDESIGN MESSEBAU UND WERBETECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία MESSEDESIGN MESSEBAU UND WERBETECHNIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκθέσεις και επιδείξεις - οργάνωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαφημιση, και στοιχειοθετημενα αυτοκολλητα γραμματα. Έχει έδρα σε Wendlingen Am Neckar, Γερμανία.