• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αυτοκινητάκια

Αποτελέσματα για

Αυτοκινητάκια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. AUTOMARKT DINSER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AUTOMARKT DINSER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκινητάκια. Έχει έδρα σε Wangen Im Allgäu, Γερμανία.

  2. DASMODELLAUTO STEPHAN KELLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία DASMODELLAUTO STEPHAN KELLER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παιχνίδια, Αυτοκινητάκια (μινιατούρες), Είδη χειροτεχνίας, Μοντελισμός, Παιχνίδια, Αυτοκινητάκια (μινιατούρες), Είδη χειροτεχνίας, και Μοντελισμός. Έχει έδρα σε Meßkirch, Γερμανία.

  3. SCHNEIDER & GEMSA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Schneider & Gemsa διαθέτει ειδικές και επαγγελματικές λύσεις για πελάτες από τους κλάδους των αυτοκινήτων, της βιομηχανίας, των τηλεπικοινωνιών, των συστημάτων διαχείρισης μεταφορών, της ιατρικής και της ηλεκτρονικής. Η παραγωγή εκτείνεται από μεμονωμένη παραγωγή, παραγωγή συγκροτημάτων έως την ολοκληρωμένη παραγωγή τελικών συσκευών και ολοκληρωμένων λύσεων συστήματος. Μετακινούμε και λειτουργούμε ολόκληρους „επιχειρηματικούς τομείς“, ολοκληρωμένες και ημιτελείς γραμμές παραγωγής σε τοποθεσίες χαμηλού κόστους. Με τις μονάδες μας στη Γερμανία, στην Τσεχία και στη Μολδαβία είμαστε σε θέση να διαθέτουμε βελτιστοποιημένες ως προς το κόστος λύσεις και υπηρεσίες. Η Schneider & Gemsa διαθέτει εξειδίκευση δεκαετιών στους τομείς της συναρμολόγησης καλωδίων, της μηχανικής, της μηχατρονικής, της ηλεκτρονικής, των αισθητήρων και των ενεργοποιητών. Από την ίδρυσή της έχουν παραχθεί πολλά εκατομμύρια ηλεκτρικών ενεργοποιητών, μηχανικών και ηλεκτροτεχνικών συγκροτημάτων και τελικών συσκευών. Στο δικό μας τμήμα συναρμολόγησης καλωδίων παράγονται κλώνοι, καλώδια δεδομένων, αισθητήρων και ελέγχου, πλεξούδες καλωδίων και πίνακες ελέγχου με καινοτομικές τεχνολογίες και υπερσύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία. Στο δικό μας τμήμα κατασκευής λειτουργικών μέσων παράγουμε εξατομικευμένες διατάξεις συναρμολόγησης, παραγωγής και ελέγχου. Θεωρούμε την ποιότητα, την προστασία του περιβάλλοντός μας και την προσεκτική χρήση των πόρων ως ουσιαστικό στοιχείο αυτών των δραστηριοτήτων. Η επιχείρηση λειτουργεί σε όλες τις μονάδες με βάση τα πρότυπα DIN EN ISO 9001: 2015, IATF 16949: 2016 (αυτοκίνητα) και DIN EN ISO 14001: 2009 (περιβάλλον).

  4. ASG ALLWEIER SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η επωνυμία Allweier διακρίνεται από το 1970 για τα υψηλής ποιότητας στοιχεία συστήματος, τορναριστά και φρεζαριστά εξαρτήματα, καθώς και τα συστήματα μετάδοσης κίνησης στην περιοχή υψηλής τεχνολογίας της Bodensee. Από το 2002, η Allweier Systeme GmbH (ASG) συνδυάζει τους βασικούς τομείς εξειδίκευσης της κατασκευής μηχανισμών μετάδοσης και της τεχνολογίας κίνησης. Η εταιρεία έγινε σύντομα γνωστή στην αγορά ως προμηθευτής καινοτομικών προϊόντων πρώτης τάξεως: Οι μηχανισμοί μετάδοσης κίνησης πλήμνης τροχού της ASG χρησιμοποιούνται παντού όπου χρειάζονται και εκτιμούνται υψηλή απόδοση, δύναμη, αντοχή και 100% Made in Germany. Με βάση αυτούς τους τομείς υψηλής απόδοσης έχουμε αναπτύξει σε συνεργασία με ισχυρούς εταίρους ολοκληρωμένα, υψηλής απόδοσης συστήματα κίνησης. Έτσι έχουν προκύψει δομοστοιχειωτά, συμπαγή συστήματα κίνησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη που πληρούν τις μέγιστες απαιτήσεις ποιότητας. Keep on rolling – Είστε και παραμένετε σε κίνηση. Θέτουμε ως στόχο αυτήν την απαίτηση των πελατών μας για τα δικά τους και τα δικά μας προϊόντα. Keep on rolling.

  5. ERICH MAYER LKW-VERLEIH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ERICH MAYER LKW-VERLEIH GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FRIKA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FRIKA GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Kupferzell, Γερμανία.

  2. MECHASYS GMBH

    Γερμανία

    Η mechaSYS GmbH είναι ο δικό σας ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ πρωτοτύπων, δειγμάτων και μικρών σειρών από έλασμα και ηλεκτρικό έλασμα. Ο σαφής προσανατολισμός και ταυτόχρονα η οριοθέτηση του τομέα δραστηριοτήτων είναι η κατασκευή πρωτοτύπων και η παραγωγή μικρών σειρών. Έτσι δεν ανταγωνιζόμαστε τους πελάτες μας που κατά κανόνα παράγουν οι ίδιοι και συνεπώς μπορούν να επικεντρώνονται στις δικές τους διαδικασία μαζικής παραγωγής/παραγωγής και στην κατασκευή εργαλείων. Διότι δεν υπάρχει μεγαλύτερος λάθος για έναν κατασκευαστή εργαλείων και/ή εγκαταστάσεων, από το να αναθέσει ένας πελάτης την παραγγελία και μετά να χρειαστεί εκ των προτέρων 500 ή 5.000 ακόμη πρωτότυπα έως τη μαζική παραγωγή. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ενταχθεί εύκολα στην παραγωγή ή οι δυνατότητες έχουν ήδη εξαντληθεί λόγω των ολοένα και πιο μικρών προθεσμιών παράδοσης. Πιθανή συνέπεια: υπέρβαση της προθεσμίας ή υψηλότερο κόστος. Η υποστήριξη στην περίπτωση αυτή αποτελεί το δικό μας τομέα δραστηριότητας! Επικοινωνήστε μαζί μας! Με αυτό το υπόβαθρο, ο δικός μας επιχειρηματικός στόχος είναι: μακροπρόθεσμη ανάπτυξη από κοινού με τους πελάτες μας! www.mechaSYS.de

  3. TMD SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TMD SERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικο πλυσιμο, συντηρηση βιομηχανικων εγκαταστασεων, συντηρηση εργαλειομηχανων, και Αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Illingen, Γερμανία.

  4. XANONEX GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία XANONEX GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Schwaigern, Γερμανία.

  5. DI COSTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DI COSTE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές βαφές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επενδύσεις, Αυτοκίνητα, βαφή, και Ανάπτυξη και καινοτομία. Έχει έδρα σε Weilheim An Der Teck, Γερμανία.

  1. DAIMLER AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DAIMLER AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεωφορεία και πούλμαν, Ηλεκτρικά οχήματα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα μεταχειρισμένα, Λεωφορεία και πούλμαν, Ηλεκτρικά οχήματα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, και Οχήματα μεταχειρισμένα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. LAUDA DR. R. WOBSER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LAUDA DR. R. WOBSER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία - προϊόντα εργαστηρίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, εξαρτήματα, τμήματα και ανταλλακτικά για ψύξη, συστήματα ψύξης, και Συστήματα θέρμανσης. Έχει έδρα σε Lauda-Königshofen, Γερμανία.

  1. JÜRGEN BECK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JÜRGEN BECK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα μεταχειρισμένα, Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, και Οχήματα μεταχειρισμένα. Έχει έδρα σε Winterlingen, Γερμανία.

  2. MIET BOXEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία MIET BOXEN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Τροχόσπιτα - οχήματα, ανταλλακτικά και εξαρτήματα, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αυτοκίνητα, Τροχόσπιτα - οχήματα, ανταλλακτικά και εξαρτήματα, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  3. WALKLINER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WALKLINER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Τελεφερίκ, αναβατήρες και τελεσκί, Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες, Αυτοκίνητα, Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Τελεφερίκ, αναβατήρες και τελεσκί, Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες, και Αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Leutkirch, Γερμανία.

  4. OFFROAD HOUSE RAVENSBURG ZWERGER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OFFROAD HOUSE RAVENSBURG ZWERGER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα μεταχειρισμένα, Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, και Οχήματα μεταχειρισμένα. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  5. PAUL HEINKEL KAROSSERIEBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PAUL HEINKEL KAROSSERIEBAU GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, Αμαξώματα, κατασκευή, Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, και Αμαξώματα, κατασκευή. Έχει έδρα σε Dettingen, Γερμανία.

  6. GRAF LEICHTMETALLRÄDER UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRAF LEICHTMETALLRÄDER UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ζάντες οχημάτων, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ζάντες οχημάτων, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  7. WALTER SCHLEGEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WALTER SCHLEGEL GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα μεταχειρισμένα, Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, και Οχήματα μεταχειρισμένα. Έχει έδρα σε Mössingen, Γερμανία.

  8. REIFF REIFEN UND AUTOTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία REIFF REIFEN UND AUTOTECHNIK GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, και Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Hechingen, Γερμανία.

  1. AUTOHAUS BROGLIN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AUTOHAUS BROGLIN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα μεταχειρισμένα, Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, και Οχήματα μεταχειρισμένα. Έχει έδρα σε Sinsheim, Γερμανία.

  2. GEORG KIECHLE BREMSENDIENST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEORG KIECHLE BREMSENDIENST GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα μεταχειρισμένα, Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, και Οχήματα μεταχειρισμένα. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  3. KORDEUTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KORDEUTER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βερνίκωμα χάλυβα και μετάλλων, Αυτοκίνητα, Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, Αμαξώματα, κατασκευή, Βερνίκωμα χάλυβα και μετάλλων, Αυτοκίνητα, Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, και Αμαξώματα, κατασκευή. Έχει έδρα σε Berg, Γερμανία.

  4. AUTOHAUS HELMUT HILS GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία AUTOHAUS HELMUT HILS GMBH & CO.KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα μεταχειρισμένα, Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, και Οχήματα μεταχειρισμένα. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  5. STEFAN HELD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEFAN HELD GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, Οχήματα μεταχειρισμένα, Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, Οχήματα μεταχειρισμένα, και Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα. Έχει έδρα σε Lörrach, Γερμανία.

  6. AUTOHAUS SCHWEIER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AUTOHAUS SCHWEIER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα μεταχειρισμένα, Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, και Οχήματα μεταχειρισμένα. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  7. AUTOHAUS LORENZ INHABER ERWIN BONATH E. K

    Γερμανία

    Η εταιρεία AUTOHAUS LORENZ INHABER ERWIN BONATH E. K, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα μεταχειρισμένα, Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, και Οχήματα μεταχειρισμένα. Έχει έδρα σε Wolfach, Γερμανία.

  8. ERWIN PILZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERWIN PILZ, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιβατικά αυτοκίνητα, Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, Τροχόσπιτα - οχήματα, ανταλλακτικά και εξαρτήματα, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Επιβατικά αυτοκίνητα, Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, Τροχόσπιτα - οχήματα, ανταλλακτικά και εξαρτήματα, και Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Fichtenau, Γερμανία.

  9. ULZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ULZ GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, και Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  10. AUTOHAUS ERICH KRONENBITTER E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία AUTOHAUS ERICH KRONENBITTER E.K., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα μεταχειρισμένα, Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, και Οχήματα μεταχειρισμένα. Έχει έδρα σε Horb, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αυτοκινητάκια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.797 Επιχειρήσεις

Kατηγορια