• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ατμος

Αποτελέσματα για

Ατμος

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η GEMÜ είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων βαλβίδων, μέτρησης και ρύθμισης. Η ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση με παγκόσμιο προσανατολισμό έχει εδραιωθεί εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια χάρη σε καινοτομικά προϊόντα και εξειδικευμένες λύσεις για τον πελάτη για έλεγχο μέσων επεξεργασίας σε πολλούς τομείς. Για αποστειρωμένες εφαρμογές για τη φαρμακευτική βιομηχανία και τη βιοτεχνολογία, η GEMÜ είναι η κορυφαία επιχείρησης στην παγκόσμια αγορά. Ο όμιλος επιχειρήσεων απασχολεί σήμερα στη Γερμανία 900 συνεργάτες, ενώ παγκοσμίως αυτοί υπερβαίνουν τους 1.600. Η παραγωγή γίνεται σε έξι μονάδες παραγωγής στη Γερμανία, στην Ελβετία, στην Κίνα, στη Βραζιλία, στη Γαλλία και στις ΗΠΑ. Η παγκόσμια διάθεση συντονίζεται από τη Γερμανία με 27 θυγατρικές εταιρείες. Ο όμιλος επιχειρήσεων δραστηριοποιείται σε όλες τις ηπείρους μέσω ενός πυκνού δικτύου εμπορικών εταίρων σε περισσότερες από 50 χώρες. Με μια διεθνή στρατηγική ανάπτυξης, η GEMÜ θα εξακολουθήσει να εδραιώνεται σε μελλοντικές αγορές.

  2. BBS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η BBS GmbH με έδρα το Freiberg στο Neckar διαθέτει εμπειρία άνω των 75 ετών στον τομέα των βιομηχανικών συστημάτων θέρμανσης, της θερμικής μετάκαυσης και της κατασκευής λεβήτων. Η BBS GmbH που προέκυψε το 2004 από τη συγχώνευση των εταιρειών BAY Wärme-technik GmbH και Bay Engineering und Consulting, συνδυάζει την παραγωγή των βιομηχανικών εγκαταστάσεων λεβήτων με την τεχνογνωσία της μηχανολογίας των σύγχρονων ενεργειακών συστημάτων και της τεχνολογίας περιβάλλοντος. Εκτός από την παραγωγή τυποποιημένων προϊόντων αναπτύσσουμε και παράγουμε λέβητες και συσκευές για ειδικές εφαρμογές που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία καλλυντικών, στη χημική και στην πετροχημική βιομηχανία. Σε αυτούς τους τομείς δραστηριοποιούμαστε, μ.ά., ως κατασκευαστές ατμολεβήτων, λεβήτων ζεστού νερού και θερμικού ελαίου. Η γεννήτριες καθαρού ατμού και οι λέβητες αποβαλλόμενης θερμότητας για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές περιλαμβάνονται επίσης στη γκάμα των προϊόντων μας.

  3. ASCENTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η μακρόχρονη εμπειρία μας στη σχεδίαση και στην κατασκευή πολλών χιλιάδων θερμαντήρων διασφαλίζουν την ασφάλεια και τη ρουτίνα στο έργο μας. Στην περιοχή γύρω από τη μικρή πόλη της Βάδης Wiesloch έχει αναπτυχθεί κατά τις περασμένες δεκαετίες μια παράδοση στην κατασκευή εγκαταστάσεων λαδιού μεταφοράς θερμότητας. Η σχεδίαση „Wiesloch“ αυτών των εγκαταστάσεων έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια εμπορική ονομασία και έννοια ποιότητας. Ξ συνεργάτες της Ascentec GmbH είναι όλοι αναγνωρισμένοι εξειδικευμένοι στον τομέα τεχνικοί με μακρόχρονη πρακτική επαγγελματική εμπειρία. Σε μεγάλο ποσοστό προέρχονται από την πρώην „Apparatebau Wiesloch“, έναν πρωτοπόρο με μακρά παράδοση στον τομέα των εγκαταστάσεων λαδιού μεταφοράς θερμότητας. Για το λόγο αυτό δεν προκαλεί έκπληξη ότι εμείς, παρ' όλο που είμαστε μια νέα εταιρεία, διαθέτουμε εμπειρία δεκαετιών στη σχεδίαση, στην κατασκευή και στην παραγωγή τεχνικών εγκαταστάσεων θερμότητας. Και η επιλογή της έδρας της εταιρείας Ascentec στη βιομηχανική περιοχή St. Leon-Rot, κοντά στο Wiesloch, δεν είναι τυχαία, καθώς έχουμε συναίσθηση της εδραιωμένης εκεί παράδοσης στην κατασκευή λεβήτων. Οι δικές μας κατασκευές θερμαντήρων λαδιού μεταφοράς θερμότητας βασίζονται στον παγκοσμίως γνωστό για την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητά του τρόπο κατασκευής „Wiesloch“ συνδυάζοντάς τον με σύγχρονες μεθόδους και γνώσεις κατασκευής. Η μηχανολογική μας τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τη στενή συνεργασία με επιλεγμένους προμηθευτές και αξιολογημένους συνεργάτες παραγωγής και συναρμολόγησης, διασφαλίζει τη σταθερά υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων.

  4. FUCHS UMWELTTECHNIK PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS- GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Fuchs Umwelttechnik διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια πείρας στην εξέλιξη, κατασκευή και εμπορία συστημάτων αναρρόφησης και φιλτραρίσματος για τη διαχείριση της ποιότητας του αέρα στο χώρο εργασίας. Η Fuchs Umwelttechnik αναπτύσσει καινοτομικά ολοκληρωμένα και αποδοτικά συστήματα αναρρόφησης και φίλτρων για την επίλυση προβλημάτων ατμοσφαιρικών ρύπων. Τα συστήματα αναρρόφησης της εταιρείας μας αναπτύσσονται ειδικά για όλους τους τομείς της καταγραφής και της διήθησης: άριοι ρύποι, σκόνες, καπνός, εκνεφώματα λαδιών και κολλοειδών διαλυμάτων, ατμοί, οσμές κλπ. Η Fuchs Umwelttechnik παρέχει λύσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη – προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις – και όχι αντίστροφα. Στην Fuchs Umwelttechnik θα βρείτε το προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας σύστημα. Όλα τα στοιχεία των συστημάτων αναρρόφησης και φίλτρων είναι μεταξύ τους προσαρμοσμένα. Το δομοστοιχειωτό σύστημά μας καθιστά δυνατή την ανάπτυξη εξατομικευμένων, οικονομικά προσιτών λύσεων σε συνδυασμό με δοκιμασμένα εξαρτήματα μαζικής παραγωγής, καθώς και μέγιστη ευελιξία.

  5. ASPUR AIR SOLUTIONS

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με τεχνογνωσία άνω των 25 ετών στον τομέα της παροχής συμβουλών και της τεχνικής ανάπτυξης και με ιδιόκτητα διπλώματα ευρεσιτεχνίας διαθέτουμε ολοκληρωμένη γνώση στον τομέα της παροχής συμβουλών και της σχεδίασης τεχνικών συσκευών και συστημάτων αέρα. Οι πελάτες μας προέρχονται από όλους σχεδόν τους τομείς της παραγωγής, αλλά και από τους τομείς της παροχής υπηρεσιών και του εμπορίου. Προμηθεύουμε κλάδους της βιομηχανίας, όπως της κατασκευής μηχανημάτων, της βιομηχανίας αυτοκινήτων και των τρίτων προμηθευτών, της φαρμακευτικής, της χημείας, των παραγωγών τροφίμων και πολλών άλλων. Θα χαρούμε να σάς εντάξουμε στο πελατολόγιό μας και για την παραγγελία σας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AAHANA GIFFARD SYSTEMS

    Γερμανία

    Η εταιρεία AAHANA GIFFARD SYSTEMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμοσυμπιεστής, συμπυκνωτες ατμου, αντλιες κενου, και εκτοξευστήρες ατμού. Έχει έδρα σε Mannheim., Γερμανία.

  2. RIMGM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RIMGM GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα, πρεσες σιδερωματος, και συσκευη παραγωγης ατμου. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  3. TMA TECHNOLOGY MANAGEMENT AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία TMA TECHNOLOGY MANAGEMENT AG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (ΑΤΜ). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα επεξεργασιας ασημιου και νομισματικων τιτλων, και αυτοματα συστηματα ταμειου. Έχει έδρα σε Heddesheim, Γερμανία.

  4. TIEN DIREKT SÜD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TIEN DIREKT SÜD GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές στίλβωσης δαπέδου με ατμό, Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Μηχανές στίλβωσης δαπέδου με ατμό, και Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Denkendorf, Γερμανία.

  5. STANDARDWERK EUGEN REIS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STANDARDWERK EUGEN REIS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (ΑΤΜ). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα ανταλλαγής νομισμάτων σε ψιλά, και Μηχανήματα ανταλλαγής νομισμάτων σε ψιλά. Έχει έδρα σε Bruchsal, Γερμανία.

  1. ABATECH HIGH-END IN BLECH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ABATECH HIGH-END IN BLECH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (ΑΤΜ), και Μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (ΑΤΜ). Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  2. PCS PAYCARD SERVICE-GMBH

    Γερμανία

  1. PREMA GELDBEARBEITUNGSSYSTEME GMBH GELDZÄHL- UND SORTIERMASCHINEN

    Γερμανία