• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αρτοποιια

Αποτελέσματα για

Αρτοποιια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SPEZIALITÄTEN-BÄCKEREI ANA & ANDA

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPEZIALITÄTEN-BÄCKEREI ANA & ANDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοσκευάσματα γλυκά, Αρτοσκευάσματα γλυκά, μπριός και είδη κρουασάν, κρουασάν, και αρτοποιια. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. DAUB MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DAUB MASCHINENBAU GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Birkenfeld, Γερμανία.

  3. HACHTEL GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HACHTEL GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φούρνοι αρτοποιΐας. Έχει έδρα σε Schwieberdingen, Γερμανία.

  4. KARL PFISTERER GMBH & CO. BREZELLAUGE KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KARL PFISTERER GMBH & CO. BREZELLAUGE KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει έδρα σε Obersulm, Γερμανία.

  5. ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH

    Γερμανία

    Το όνομα ARCTIS αντιπροσωπεύει άριστη ποιότητα προϊόντων. Αυτό το επιτυγχάνουμε για εσάς με ένα συνεργάτη, ο οποίος εδώ και δεκαετίες είναι κορυφαίο όνομα στην αρτοποιία - το φούρνο SEHNE. Διαθέτοντας υψηλά πρότυπα ποιότητας, επιχειρηματικό πνεύμα και οικογενειακό στιλ διοίκησης, η ιδιόκτητη επιχείρηση παράγει αρτοσκευάσματα, τα οποία εδώ και δεκαετίες εξασφαλίζουν διαρκή ικανοποίηση σε εσάς, τους πελάτες μας. Σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο λόγω ...... υψηλής ποιότητας τοπικών και περιφερειακών υλικών προϊόντων, επιλεγμένων από ειδικούς στην ποιότητα.... μιας παραγωγικής διαδικασίας που διαθέτει τα πιο σύγχρονα συστήματα αρτοποιίας, τα οποία επιτρέπουν την ομαλή παραγωγή ακόμα και της συνήθως μεγάλης ποικιλίας παραγωγής.... μιας περίπου 10.000m² επιφάνειας παραγωγής και μιας άνετης, αποδοτικής διάταξης των συστημάτων.... Νέες αγορές συστημάτων που ενσωματώνονται ομαλά και έτσι διασφαλίζουν πάντα βέλτιστη ροή των προϊόντων μέσω της παραγωγικής διαδικασίας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. A.H. LEHMANN BLECHWARENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    A. H. Η Lehmann Blechwarenfabrik GmbH είναι συνώνυμη με την επεξεργασία λαμαρίνας άριστης ποιότητας και μέγιστης ακρίβειας. Ως εξειδικευμένος κατασκευαστής φορμών ψησίματος έχουμε αποκτήσει παγκόσμια φήμη. Μια φήμη που εγγυάται εδώ και πολλές δεκαετίες την ποιότητα και την ακρίβεια στον τομέα της επεξεργασίας της λαμαρίνας. Παράγουμε: Μήτρες και συστήματα για μήτρες για βιομηχανική παραγωγή ειδών αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής. Μονές φόρμες κεκλιμένων άκρων & βαθιάς κοίλανσης, φόρμες ψωμιού, για γλυκίσματα & τούρτες, στρογγυλές φόρμες, τσέρκια για τάρτες, φόρμες κέικ βαθιές & στρογγυλές.

  2. DAXNER GERMANY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DAXNER GERMANY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Lauda-Königshofen, Γερμανία.

  3. STERNENBÄCK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STERNENBÄCK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει έδρα σε Hechingen, Γερμανία.

  4. HINTERKOPF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HINTERKOPF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Eislingen, Γερμανία.

  5. LCM SCHOKOLADENMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LCM SCHOKOLADENMASCHINEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Grünkraut, Γερμανία.

  1. ABENDSCHÖN MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ABENDSCHÖN MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Muggensturm, Γερμανία.

  2. FALA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FALA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγιά και διατροφικά ένζυμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κέϊκ, έτοιμα μίγματα, Κέϊκ, έτοιμα μίγματα, προϊοντα αρτοποιιας, μαγια, και ζαχαροπλαστικη και ζυμαρικα. Έχει έδρα σε Bühl, Γερμανία.

  1. HERMANN ARMBRUSTER BÄCKEREI GMBH & CO.

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERMANN ARMBRUSTER BÄCKEREI GMBH & CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραδοσιακό ψωμί, πληρες ψωμι, και προϊοντα αρτοποιιας. Έχει έδρα σε Schutterwald, Γερμανία.

  2. WIESHEU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WIESHEU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακές συσκευές μικρές, Φούρνοι αρτοποιΐας, Οικιακές συσκευές μικρές, Φούρνοι αρτοποιΐας, κλιβανοι βιομηχανικης χρησης, και σομπες. Έχει έδρα σε Affalterbach, Γερμανία.

  3. FRISCHMANN - MARZIPAN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRISCHMANN - MARZIPAN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αμυγδαλωτά - Μαρζιπάν, Αμυγδαλωτά - Μαρζιπάν, διακοσμήσεις από πάστα αμυγδάλου, σοκολατα, και λικερ. Έχει έδρα σε Bad Liebenzell, Γερμανία.

  4. OPELKA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OPELKA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο, και Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο. Έχει έδρα σε Remseck Am Neckar, Γερμανία.

  5. GBT GMBH BÄCKEREI TECHNOLOGIE

    Γερμανία

    Η εταιρεία GBT GMBH BÄCKEREI TECHNOLOGIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πύργοι ψύξης, Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ, μηχανηματα ψαλιδισμου, θαλαμοι ζυμωσης για τροφιμα, Πύργοι ψύξης, και Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  6. SCHNEIDER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHNEIDER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρολα χαρτιου, θερμογραφικο χαρτι, ταψια απο σιλικονη, και περιτυλιξη. Έχει έδρα σε Albershausen, Γερμανία.

  7. DRAUTZ BELAUGUNGSTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία DRAUTZ BELAUGUNGSTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξοπλισμος αρτοπωλειων, και διαρρυθμισεις για αρτοπωλεια. Έχει έδρα σε Weinsberg, Γερμανία.

  8. HOBART GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOBART GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  1. KRONEN KÜCHENGERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KRONEN KÜCHENGERÄTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Willstätt, Γερμανία.

  2. MASCHINENFABRIK SEYDELMANN KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MASCHINENFABRIK SEYDELMANN KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. UMCEREAL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία UMCEREAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κέϊκ, έτοιμα μίγματα, Κέϊκ, έτοιμα μίγματα, άλευρα ζαχαροπλαστικής, τροφιμα χωρις γλουτενιο, και τοπινγκ. Έχει έδρα σε Ettenheim, Γερμανία.

  4. RÜHLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RÜHLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Grafenhausen, Γερμανία.

  5. MANZ BACKTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MANZ BACKTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακές συσκευές μικρές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικοί φούρνοι, Φούρνοι αρτοποιΐας, Ηλεκτρικοί φούρνοι, Φούρνοι αρτοποιΐας, και φουρνοι οικιακης χρησης. Έχει έδρα σε Creglingen, Γερμανία.

  6. AHK SERVICE & SOLUTIONS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AHK SERVICE & SOLUTIONS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά στεγνωτήρια και στυπτήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχ. ξήρανσης αλλαντικών, μηχανες επιχρισης, και μηχανηματα αρτοποιιας. Έχει έδρα σε Schwaigern, Γερμανία.

  7. STADTBÄCKEREI DREHER INH. MARKUS DREHER E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία STADTBÄCKEREI DREHER INH. MARKUS DREHER E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Αρτοποιία, βιομηχανίας, Είδη ζαχαροπλαστικής και γλυκίσματα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Αρτοποιία, βιομηχανίας, και Είδη ζαχαροπλαστικής και γλυκίσματα. Έχει έδρα σε Gengenbach, Γερμανία.

  8. HERMANN FRECH GMBH & CO.

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERMANN FRECH GMBH & CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Αρτοποιία, βιομηχανίας, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Αρτοποιία, βιομηχανίας, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Böblingen, Γερμανία.

  9. BÄCKEREI HEIDINGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÄCKEREI HEIDINGER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Αρτοποιία, βιομηχανίας, Ψάρια, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, και Αρτοποιία, βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Mühlacker, Γερμανία.

  10. HORNUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HORNUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένα προϊόντα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Αρτοποιία, βιομηχανίας, Κατεψυγμένα προϊόντα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, και Αρτοποιία, βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Kehl, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αρτοποιια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

390 Επιχειρήσεις