• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αργο

Αποτελέσματα για

Αργο

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ECKARDT SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το θεμέλιο για τη σημερινή μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρησή μας τέθηκε από τους δύο διευθύνοντες συμβούλους Manfred Eckardt & Thomas Eckardt. Το 2002, η επιχείρησή μας που διακρίνεται πάντοτε για την αξιοπιστία, την καλή εξυπηρέτηση, τη διάρκεια και την ανάπτυξη, γιόρτασε την 25η επέτειό της. Στα μέσα του 2001 έφυγε από τη ζωή ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μας Manfred Eckardt. Λίγο αργότερα, το Μάρτιο του 2002, το ακολούθησε αιφνιδίως ο υιός του Thomas Eckardt, οπότε και η διεύθυνση της εταιρείας μας άλλαξε στα μέσα του 2002. Η κυρία Beate Eckardt ήταν έκτοτε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας (Μάρτιος 2002 έως το Μάιο 2005). Από την 01.06.2005, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Eckardt & Sohn GmbH είναι ο κύριος Axel Eckardt που συνεχίζει να διευθύνει την εταιρεία όπως και προηγουμένως. Η εταιρεία Eckardt & Sohn δραστηριοποιείται σε τοπικό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Χάρη στην εξαιρετικά εκτενή γκάμα προϊόντων και στη μακρόχρονη εμπειρία, η εταιρεία είναι σε θέση να ανταποκρίνεται πάντοτε στις ειδικές επιθυμίες των πελατών.

  2. HEMSTEDT GMBH ELEKTROTECHNISCHE FABRIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι Dieter και Silvi Hemstedt ιδρύουν τη δική τους επιχείρηση με στόχο να παράγουν υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένους σωλήνες θέρμανσης. Ο στόχος επιτυγχάνεται: λίγα χρόνια αργότερα απασχολούνται ήδη 20 συνεργάτες στην επιχείρηση, ενώ ο κύκλος εργασιών και οι απαιτήσεις χώρου αυξάνονται ραγδαία. Στο ίδιο πλαίσιο διευρύνεται και η γκάμα των προϊόντων. Προστίθεται η τεχνολογία ψυκτικών θαλάμων και ολοένα και περισσότεροι πελάτες ζητούν εξειδικευμένες λύσεις, τις οποίες η Hemstedt είναι σε θέση να υλοποιεί γρήγορα και με απόλυτη ακρίβεια. Αυτή η ευελιξία και η υψηλή ποιότητα είναι οι λόγοι για τους οποίους η Hemstedt έγινε γρήγορα γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο. Ολοένα και πιο συχνά αποστέλλονται προϊόντα από τη μονάδα παραγωγής της Σουηβίας στην Κίνα, στις ΗΠΑ, στη Ρωσία και σε πολλές άλλες χώρες. Σήμερα εργάζονται περισσότεροι από 60 συνεργάτες σε 17500 τετραγωνικά μέτρα στην ανάπτυξη και στην παραγωγή. Η επιχείρηση επενδύει σήμερα κυρίως στην ανάπτυξη και σ την παραγωγή ενεργειακά αποδοτικών συστημάτων θέρμανσης και ολοκληρωμένων σχεδίων που συμβάλλουν σημαντικά στην υλοποίηση της οικίας όχι ουδέτερου αλλά και θετικού κλίματος.

  3. HBH MEDIZINTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    HBH Medizintechnik GmbH - Εδώ παράγονται σε πολύ υψηλό επίπεδο χειρουργικά εργαλεία και ειδικά όργανα για τη γυναικολογία. Η εταιρεία HBH ιδρύθηκε το 1985. Η μονάδα παραγωγής βρισκόταν κατ' αρχάς στο Hattingen και αργότερα μετακόμισε στο Tuttlingen, στην οδό Bismarckstraße. Όταν και εκεί δεν επαρκούσε πλέον ο χώρος, η παραγωγή μετεγκαταστάθηκε στη νέα βιομηχανική ζώνη του Nendingen. Εδώ παράγουμε από τη δεκαετία του 1990 χειρουργικά εργαλεία υψηλής ποιότητας. Με σύγχρονη τεχνολογία και παραδοσιακή χειροποίητη τέχνη πληρούμε τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9000 : 2008 και ISO 13485 : 2012

  4. ADITECH FLÜSSIGKRISTALLANZEIGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ADITECH ιδρύθηκε το 1993 από δύο ειδικούς στον τομέα LCD στο Heidenheim της Σουηβίας. Μόλις ένα χρόνο αργότερα, η νέα επιχείρηση εδραιώθηκε με επιτυχία στην αγορά. Σήμερα η ADITECH απασχολεί 30 εργαζομένους, οι οποίοι εργάζονται σε μια ιδιόκτητη εγκατάσταση επιφάνειας 1.200 τετραγωνικών μέτρων, και συνεργάζεται με πολλές φημισμένες εταιρείες. Τα προϊόντα μας: • Συστήματα πληροφόρησης επιβατών • Συστήματα σηματοδότησης χώρων στάθμευσης • Προσαρμοσμένες οθόνες LCD • Οπίσθιος φωτισμός CFL/LED για οθόνες LCD • Επίπεδες οθόνες TFT • Οθόνες LCD • και πολλά άλλα.