• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αξονικοι ανεμιστηρες

Αποτελέσματα για

Αξονικοι ανεμιστηρες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SEPA EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Η SEPA EUROPE ιδρύθηκε το 1990 και διαθέτει συνεπώς εμπειρία 30 χρόνων στον τομέα της ψύξης στον τομέα της ηλεκτρονικής. Από αυτήν βγαίνουν κερδισμένοι οι πελάτες μας! Αντιμετωπίζουμε κάθε πρόκληση στον τομέα των εξατομικευμένων λύσεων ψύξης με ενθουσιασμό και τεχνογνωσία. Η γκάμα εκτείνεται από ανεμιστήρες ιδιοκατασκευής έτοιμους προς σύνδεση, με μήκη καλωδίων και βύσματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, σε συναρμολογημένες μονάδες ψυκτικών σωμάτων με ανεμιστήρες, ανεμιστήρες κατασκευασμένους σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, μέχρι και σε προϊόντα κατόπιν παραγγελίας σε συσκευασίες βελτιστοποιημένες για πώληση. Ως ειδικός στην ψύξη στον τομέα της ηλεκτρονικής, η SEPA EUROPE έχει δημιουργήσει τον όρο MagFix®. MagFix® σημαίνει η μαγνητική στερέωση του τροχού του ανεμιστήρα ή. του ρότορα σε ανεμιστήρες με έδρανα ολίσθησης. Με αυτήν την τεχνολογία ήταν δυνατή η ανάπτυξη ανεμιστήρων, οι οποίοι είναι κατάλληλοι για χρήση σε υψηλές θερμοκρασίες λειτουργίας και οι οποίοι διαθέτουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής. Ικανοποιούμε επίσης τους πελάτες μας με το εκτεταμένο πρότυπο πρόγραμμά μας.

  2. DLK VENTILATOREN GMBH

    Γερμανία

    Η άνω των 40 ετών εμπειρία μας στην κατασκευή ανεμιστήρων μάς έχει αναδείξει σε εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της επεξεργασίας μετάλλων για ανεμιστήρες και στοιχείων εξαερισμού και συνεπώς σε εξειδικευμένο συνεργάτη για τα δικά σας έργα Outsourcing. Κοπή λέιζερ, τορνάρισμα, συμπίεση, συγκόλληση – από το εξάρτημα έως το ολοκληρωμένο συγκρότημα. Μεμονωμένα εξαρτήματα και σειρές εξαρτημάτων άριστης ποιότητας. Επειδή εμείς γνωρίζουμε ότι ένα τέλειο μηχάνημα χρειάζεται τέλεια επιμέρους εξαρτήματα.

  3. KAMPTMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KAMPTMANN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανεμιστήρας οροφής, αντιεκρηκτικοι εξαεριστηρες, αξονικοι ανεμιστηρες, και βιομηχανικοι ανεμιστηρες. Έχει έδρα σε Crailsheim, Γερμανία.