• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αντιστάσεις

Αποτελέσματα για

Αντιστάσεις

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. METALLUX AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Metallux AG είναι ένας διεθνώς δραστηριοποιούμενος σχεδιαστής και κατασκευαστής αισθητήρων τεχνολογίας στοιβάδας μεγάλου πάχους. Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων εκτείνεται από αισθητήρες πίεσης, διαδρομής και γωνιών έως αντιστάσεις και βιομηχανικούς μοχλούς Joystick για τον έλεγχο οχημάτων και μηχανημάτων. Καινοτομικά προϊόντα και προσαρμοσμένες στις προδιαγραφές του πελάτη λύσεις – Made in Germany: αυτός είναι ένας συνδυασμός στον οποίο βασίζονται επώνυμοι πελάτες από τους τομείς της κατασκευής οχημάτων, της ιατρικής τεχνολογίας, της τεχνολογίας ενέργειας και περιβάλλοντος, της τεχνολογίας μεταφοράς και ανύψωσης και της κατασκευής μηχανημάτων εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια. Το φάσμα των υπηρεσιών μας: Αντιστάσεις: Ολοκληρωμένη γκάμα αντιστάσεων υψηλής τάσης και ισχύος. Αντιστάσεις ισχύος τεχνολογίας στοιβάδας μεγάλου πάχους ή ως συρμάτινη αντίσταση. Μοχλοί Joystick: Μοχλοί Joystick αντίχειρα, δακτύλων και χειρός για τον έλεγχο μηχανισμών κίνησης και λειτουργιών οχημάτων, οικοδομικών μηχανημάτων και σκαφών, στους τομείς της τεχνολογίας μεταφοράς και της ιατρικής τεχνολογίας και για χρήση σε ασύρματα τηλεχειριστήρια. Αισθητήρες πίεσης: Από κυψέλες μέτρησης πίεσης σε κεραμικά υλικά και ανοξείδωτο χάλυβα έως πομπούς πίεσης. Αισθητήρες διαδρομής και γωνιών: Αισθητήρες μεμβράνης, ποτενσιόμετρα και στοιχεία ποτενσιομέτρων για τον προσδιορισμό θέσης σε μηχανισμούς κίνησης, εγκαταστάσεις και μηχανήματα. Προμηθεύουμε πολλούς κλάδους και διαθέτουμε ολοκληρωμένη τεχνογνωσία εφαρμογών. Ευχαρίστως αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις βάσει εξατομικευμένης και προσωπικής παροχής συμβουλών. Τα προϊόντα παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία: Από ποσότητες δείγματος έως μεγάλες σειρές πολλών εκατοντάδων χιλιάδων τεμαχίων.

  2. B + B THERMO-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η B+B Thermo-Technik αναπτύσσει και παράγει από το 1984 καινοτομικές λύσεις προϊόντος και λύσεις για τομείς με ανώτατες απαιτήσεις ποιότητας για εφαρμογές μέτρησης ακριβείας. Αξιοποιήστε λοιπόν τη μακρόχρονη εμπειρία και την τεχνογνωσία μας. Η έδρα μας είναι το Donaueschingen στη νοτιοδυτική Γερμανία. Από εκεί διατίθενται τα ποιοτικά προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Με υπερσύγχρονες τεχνολογίες έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής και πιστοποιήσεις DIN EN ISO 9001: 2015 και DIN EN 61340-5-1 παράγουμε τα προϊόντα μας με βάση τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Στους πελάτες μας παρέχουμε και την υπηρεσία πιστοποιητικών ελέγχου και πιστοποιητικά βαθμονόμησης DAkkS των δικών μας εργαστηρίων βαθμονόμησης. Η ποιότητα και η στενή συνεργασία με τον πελάτη αποτελούν σταθερές συνιστώσες της στρατηγικής μας και για το λόγο αυτό παράγουμε κυρίως στη Γερμανία και σε 100% θυγατρικές εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο. Εγγυόμαστε τους διαρκείς ελέγχους ποιότητας, την ευέλικτη ανταπόκριση στις επιθυμίες και στις τροποποιήσεις των πελατών, καθώς και τις εμπρόθεσμες παραδόσεις.

  3. BURSTER PRÄZISIONSMESSTECHNIK GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η λύση για τεχνικές μετρήσεις. Με αυτό το σλόγκαν, η διεθνώς δραστηριοποιούμενη επιχείρηση τεχνικών μετρήσεων burster προμηθεύει εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα από τις εγκαταστάσεις ανάπτυξης και παραγωγής της στη Γερμανία επώνυμους πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο με αισθητήρες, συσκευές μέτρησης ακριβείας και συστήματα μέτρησης για την επεξεργασία σημάτων αισθητήρων. Η burster είναι εκεί όπου η διασφάλιση της ποιότητας και η επιτήρηση της παραγωγής παίζουν κάποιο ρόλο. Με γνώμονα την ακρίβεια, την ποιότητα και την ευελιξία η μικρομεσαία επιχείρηση burster από τη Βάση-Βυρτεμβέργη αναπτύχθηκε σε διάστημα 50 ετών σε έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές συσκευών μέτρησης ακριβείας, αισθητήρων και συστημάτων για την επεξεργασία σημάτων αισθητήρων και την επιτήρηση διαδικασιών. Στη Γερμανία και σε ολόκληρο τον κόσμο, η burster προμηθεύει περισσότερους από 7500 πελάτες, στους οποίους η πρωτοπόρος και έμπειρη ομάδα μας προσφέρει υποστήριξη σε θέματα εφαρμογών ακόμα και πριν αυτοί λάβουν την απόφαση να αγοράσουν.

  4. RIST TRANSFORMATORENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Rist ιδρύθηκε ως μικρομεσαία επιχείρηση πριν από περισσότερα από 70 χρόνια στο Ostfildern, λίγα μόνο χιλιόμετρα από τη μητρόπολη της Στουτγάρδης. Τότε όπως και σήμερα είμαστε πιστοί στη βασική αρχή να εγγυόμαστε προϊόντα υψηλής ποιότητας με τη σχολαστική παραγωγή και το συνεχή έλεγχο ποιότητας. Αυτόν το στόχο εξυπηρετεί, μ.ά., η αυστηρή τήρηση των ισχυουσών κανονισμών ασφαλείας και των προτύπων παραγωγής. Χρησιμοποιούμε μηχανήματα και συσκευές τεχνολογίας αιχμής που αποτελούν καθοριστικό παράγοντα επιτυχίας για την επίτευξη των στόχων της επιχείρησης. Η γρήγορη και ευέλικτη ανταπόκριση στις επιθυμίες του πελάτη είναι αυτό που εμείς εννοούμε ως συνεργασία μεταξύ εταίρων και βάση εμπιστοσύνης. Για το λόγο αυτό ανώτατη προτεραιότητά μας είναι η συντομότερη δυνατή παράδοση των προϊόντων μας. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο, η εταιρεία Rist είναι μακροχρόνιος και αξιόπιστος συνεργάτης εντελώς διαφορετικών κλάδων. Τα προϊόντα περιέλιξης της Rist γνωρίζουν μεγάλη ζήτηση και αποδοχή!

  5. KLETTI GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KLETTI GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιστάσεις θερμότητας. Έχει έδρα σε Sandhausen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ISMET GMBH

    Γερμανία

    Ξεκινώντας από την ηλεκτρική και τη μηχανική κατασκευή και φτάνοντας σε έτοιμους για χρήση μετασχηματιστές, θεωρούμε πολύ σημαντική την υψηλή καθετοποίηση. Με τους ικανούς εργαζομένους και τις αξιόπιστες διαδικασίες μας εγγυόμαστε ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Οι μετασχηματιστές και τα πηνία Ismet χρησιμοποιούνται παγκοσμίως στις πιο απαιτητικές εφαρμογές. Οι κλάδοι της αιολικής και ηλιακής ενέργειας, της κατασκευής σιδηροδρόμων και του εξοπλισμού πλοίων θέτουν τις υψηλότερες απαιτήσεις σε αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής στους μετασχηματιστές μας. Λόγω της σχολαστικής επεξεργασίας συστημάτων μόνωσης υψηλής ποιότητας διασφαλίζονται η ασφάλεια και η ετοιμότητα χρήσης ακόμα και στις δυσκολότερες περιβαλλοντικές συνθήκες. Τα τμήματα αγοράς μας: κατασκευή μηχανών και συστημάτων, ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές, συστήματα κίνησης, υποδομές της τροφοδοσίας ενέργειας, αυτοματισμοί κτιρίων

  2. SAUTER-CUMULUS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAUTER-CUMULUS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες κρουνοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Αντιστάσεις θερμότητας, Ανιχνευτές υψηλής θερμοκρασίας, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Αντιστάσεις θερμότητας, και Ανιχνευτές υψηλής θερμοκρασίας. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  3. TÜRK & HILLINGER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TÜRK & HILLINGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτροθερμία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θερμοηλεκτρικες συζευξεις – θερμορυθμιστες, Αντιστάσεις πέδησης, και αντιστασεις μεταξοτυπιας. Έχει έδρα σε Tuttlingen, Γερμανία.

  4. MC TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MC TECHNOLOGY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τυπωμένα κυκλώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονικές αντιστάσεις, και Ηλεκτρονικές αντιστάσεις. Έχει έδρα σε Blumberg, Γερμανία.

  5. SEZ SYSTEM ELEKTRO-ZUBEHÖR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SEZ SYSTEM ELEKTRO-ZUBEHÖR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τυπωμένα κυκλώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονικές αντιστάσεις, και Ηλεκτρονικές αντιστάσεις. Έχει έδρα σε St. Georgen, Γερμανία.

  1. WÜRTH ELEKTRONIK PFORZHEIM GMBH & CO. KG

    Γερμανία

  2. MATTSON TECHNOLOGY HOLDING GMBH

    Γερμανία