• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αντιδιαβρωτικη προστασια

Αποτελέσματα για

Αντιδιαβρωτικη προστασια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. PROBAS.PLATING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η καινοτομικότητα και η ακρίβεια είναι τα πλεονεκτήματά μας. Ως νέα επιχείρηση παράγουμε εξελιγμένα προϊόντα γαλβανισμού για τη διεθνή αγορά. Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για επιστρώσεις πολύτιμων μετάλλων από εξαρτήματα ελάχιστου μεγέθους ως απαιτητικά γεωμετρικά εξαρτήματα μεγάλων επιφανειών στο διακοσμητικό και στον τεχνικό τομέα. Με την ομάδα μας που υποστηρίζει το διευθύνοντα σύμβουλο Daniel Proba, ο οποίος προέρχεται από μια παραδοσιακή εταιρεία γαλβανισμού της νότιας Γερμανίας, εκπληρώνουμε τις εξατομικευμένες απαιτήσεις σας με υπερσύγχρονες διαδικασίες επεξεργασίας και τεχνικά συστήματα. Οι εγκαταστάσεις 5.800 τ.μ. της εταιρείας μας βρίσκονται στο Böbingen του Rems, μια τοποθεσία στη νότια Γερμανία με βέλτιστη υποδομή μέσα στην υγιή φύση. Εκεί παράγουμε σε χώρους παραγωγής 1.400 τ.μ., σε μια από τις μεγαλύτερες υπεραυτόματες εγκαταστάσεις γαλβανισμού για επιστρώσεις πολύτιμων μετάλλων σε σκελετούς στην Ευρώπη, εντελώς διαφορετικές επιστρώσεις χρυσού και ορείχαλκου, με μεγέθη προϊόντων έως 16 μέτρων απόλυτα προσαρμοσμένες στα δικά σας έργα.

  2. TECHNOTRENN TRENNMITTEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TECHNOTRENN TRENNMITTEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφίτης λίπανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικά απορρυπαντικά, και Αντιδιαβρωτική προστασία. Έχει έδρα σε Walldorf, Γερμανία.

  3. RUDOLF GUTBROD GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Rudolf Gutbrod GmbH στο Dettingen/Erms του Schwabing θέτει νέα πρότυπα στην καινοτόμο τεχνολογία επίστρωσης. Ως εταιρεία επεξεργασίας φθοριοπολυμερών, η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην Ευρώπη.Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1964 και είναι ένας από τους πρωτοπόρους της τεχνολογίας επιστρώσεων με φθοριοπολυμερή στη Γερμανία, ενώ στην Ευρώπη είναι γνωστή ως εξουσιοδοτημένος προμηθευτής γνωστών κατασκευαστών πρώτων υλών, όσον αφορά τις λειτουργικές επιστρώσεις με μη κολλητική επίδραση, με χημική και αντιδιαβρωτική προστασία. Η τελευταία τεχνολογία εξασφαλίζεται από τις σταθερές δραστηριότητες ανάπτυξης.Προμηθεύουμε πρώτες ύλες παγκοσμίως. Η παγκόσμια και αδιάκοπη ανταλλαγή εμπειριών εγγυάται τη διατήρηση της υψηλότερης ποιότητας στις λύσεις διαφόρων απαιτήσεων των πελατών και στο μέλλον.

  4. DAUBERT EUROPE

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 75 χρόνια, κατασκευαστές προϊόντων υψηλής ποιότητας εμπιστεύονται τα προϊόντα VCI της Daubert Cromwell για την προστασία τα πολύτιμων μεταλλικών τους εξαρτημάτων από τη διάβρωση. Σήμερα που οι επιχειρήσεις ζητούν ολοένα και πιο επιτακτικά εξοικονόμηση κόστους χωρίς υποβάθμιση της ποιότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγής, της αποθήκευσης και της μεταφοράς, η Daubert Cromwell παρέχει καινοτομικές λύσεις για την αντιδιαβρωτική προστασία. Χάρη στη δοκιμασμένη ποιότητα και τη μακρόχρονη υποδειγματική παροχή υπηρεσιών, η επιχείρηση έχει καλλιεργήσει τη φήμη της ως «κορυφαίος προμηθευτής corrosion prevention®». Η Daubert Cromwell διεκπεραιώνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα από ένα υπερσύγχρονο κέντρο παραγωγής σε ένα προάστιο το Σικάγου. Όλες οι δραστηριότητες παραγωγής και αποστολής, καθώς και η διαχείριση των πωλήσεων, η εξυπηρέτηση πελατών, οι τεχνικές και οικονομικές υπηρεσίες εδρεύουν στο Alsip, IL. Ανεξάρτητα από το αν ο πελάτης θέλει αντιδιαβρωτική προστασία για μερικές ημέρες ή για πολλά χρόνια, η ειδικοί τεχνικοί της Daubert Cromwell για πτητικούς αναστολείς διάβρωσης έχουν το κατάλληλο προϊόν για κάθε κλάδο.

  5. KERONA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για τις κορυφαίες τεχνολογίες μας έχουν λάβει ήδη πολλές διακρίσεις, όπως, π.χ., το ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ή τη βραβείο περιβαλλοντικής τεχνολογίας του κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Καινοτομικά, αλλά εύχρηστα προϊόντα με υψηλής αξία χρήσης – Smart Chemicals – είναι το εμπορικό μας σήμα. Στο συνεργείο, στο εξειδικευμένο κατάστημα ή στη βιομηχανία: με τα χημικά προϊόντα ιδιωτικού σήματος της KERONA αποκτάτε προϊόντα με πολλαπλές διακρίσεις στον τομέα των τεχνικών αερολυμάτων. Η κατασκευαστική εξειδίκευση και η μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο των τεχνικών και του συνεργείου μας διακρίνουν. Είμαστε στο πλευρό της αγοράς και των χρηστών. Μιλάμε τη δική σας γλώσσα. Στο δικό μας εργαστήριο ανάπτυξης εργαζόμαστε με τα προϊόντα του αύριο και διασφαλίζουμε το δικό σας προβάδισμα στην αγορά και την καινοτομία.