• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα

Αποτελέσματα για

Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. KERONA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για τις κορυφαίες τεχνολογίες μας έχουν λάβει ήδη πολλές διακρίσεις, όπως, π.χ., το ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ή τη βραβείο περιβαλλοντικής τεχνολογίας του κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Καινοτομικά, αλλά εύχρηστα προϊόντα με υψηλής αξία χρήσης – Smart Chemicals – είναι το εμπορικό μας σήμα. Στο συνεργείο, στο εξειδικευμένο κατάστημα ή στη βιομηχανία: με τα χημικά προϊόντα ιδιωτικού σήματος της KERONA αποκτάτε προϊόντα με πολλαπλές διακρίσεις στον τομέα των τεχνικών αερολυμάτων. Η κατασκευαστική εξειδίκευση και η μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο των τεχνικών και του συνεργείου μας διακρίνουν. Είμαστε στο πλευρό της αγοράς και των χρηστών. Μιλάμε τη δική σας γλώσσα. Στο δικό μας εργαστήριο ανάπτυξης εργαζόμαστε με τα προϊόντα του αύριο και διασφαλίζουμε το δικό σας προβάδισμα στην αγορά και την καινοτομία.

  2. ARNO MARX GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ARNO MARX GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Malterdingen, Γερμανία.

  3. LACKIERHAUS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LACKIERHAUS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Langenau, Γερμανία.

  4. MBW GRUPPE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MBW GRUPPE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επινικέλωση, ηλεκτροεπικάλυψη, Επινικέλωση, επιψευδαργυρωση, γυαλιστερη επιχρωμιωση, Σκληρή επιχρωμίωση, τήξη ψευδαργύρου υπό πίεση, και Επεξεργασία επιφάνειας. Έχει έδρα σε Rheinmünster, Γερμανία.

  5. FLEXKON

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FLEXKON, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Baden-Württemberg-Eppingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LR COATINGS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LR COATINGS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντικολλητικα, και αντιδιαβρωτικά. Έχει έδρα σε Neckartailfingen, Γερμανία.

  2. DAUBERT EUROPE

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 75 χρόνια, κατασκευαστές προϊόντων υψηλής ποιότητας εμπιστεύονται τα προϊόντα VCI της Daubert Cromwell για την προστασία τα πολύτιμων μεταλλικών τους εξαρτημάτων από τη διάβρωση. Σήμερα που οι επιχειρήσεις ζητούν ολοένα και πιο επιτακτικά εξοικονόμηση κόστους χωρίς υποβάθμιση της ποιότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγής, της αποθήκευσης και της μεταφοράς, η Daubert Cromwell παρέχει καινοτομικές λύσεις για την αντιδιαβρωτική προστασία. Χάρη στη δοκιμασμένη ποιότητα και τη μακρόχρονη υποδειγματική παροχή υπηρεσιών, η επιχείρηση έχει καλλιεργήσει τη φήμη της ως «κορυφαίος προμηθευτής corrosion prevention®». Η Daubert Cromwell διεκπεραιώνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα από ένα υπερσύγχρονο κέντρο παραγωγής σε ένα προάστιο το Σικάγου. Όλες οι δραστηριότητες παραγωγής και αποστολής, καθώς και η διαχείριση των πωλήσεων, η εξυπηρέτηση πελατών, οι τεχνικές και οικονομικές υπηρεσίες εδρεύουν στο Alsip, IL. Ανεξάρτητα από το αν ο πελάτης θέλει αντιδιαβρωτική προστασία για μερικές ημέρες ή για πολλά χρόνια, η ειδικοί τεχνικοί της Daubert Cromwell για πτητικούς αναστολείς διάβρωσης έχουν το κατάλληλο προϊόν για κάθε κλάδο.

  3. RHP ROLAND HERRMANN PULVERBESCHICHTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RHP ROLAND HERRMANN PULVERBESCHICHTUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Hohentengen, Γερμανία.

  4. PERMA-TRADE WASSERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PERMA-TRADE WASSERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Leonberg, Γερμανία.

  5. ALBEA METALLOBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALBEA METALLOBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Friesenheim, Γερμανία.

  1. JUST PACK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JUST PACK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Aspach, Γερμανία.

  2. CORPAC DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία CORPAC DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Oberstenfeld, Γερμανία.

  1. ANGELO OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANGELO OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Tuttlingen, Γερμανία.

  2. KORROSIONS- UND BAUSCHUTZ HEINRICH SCHMID GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KORROSIONS- UND BAUSCHUTZ HEINRICH SCHMID GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, και Χρώματα και βερνίκια. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  3. PV TECH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PV TECH GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, και Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  4. ABRE TECHNIK PULVERLACKE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ABRE TECHNIK PULVERLACKE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, και Μελάνια. Έχει έδρα σε Michelbach An Der Bilz, Γερμανία.

  5. KARL-PETER ESSER LACKFABRIK E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL-PETER ESSER LACKFABRIK E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, και Μελάνια. Έχει έδρα σε Schopfheim, Γερμανία.

  6. AKZO NOBEL POWDER COATINGS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AKZO NOBEL POWDER COATINGS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, και Χρώματα και βερνίκια. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  7. BEMEKA TECHNOLOGIE TRANSFER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BEMEKA TECHNOLOGIE TRANSFER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, και Χρώματα και βερνίκια. Έχει έδρα σε Bühl, Γερμανία.

  8. AQUA STAHL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AQUA STAHL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, και Χρώματα και βερνίκια. Έχει έδρα σε Kißlegg, Γερμανία.

  1. RALA E. K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία RALA E. K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, και Μελάνια. Έχει έδρα σε Rastatt, Γερμανία.

  2. INPACK VCI PACKAGING GDBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία INPACK VCI PACKAGING GDBR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Πλαστικές συσκευασίες, Ξύλινες συσκευασίες, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Πλαστικές συσκευασίες, Ξύλινες συσκευασίες, και Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Lörrach, Γερμανία.

  3. SISTEC COATINGS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SISTEC COATINGS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, και Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  4. RHEINPERCHEMIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RHEINPERCHEMIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, και Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Rheinfelden, Γερμανία.

  5. DWT-MUNK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DWT-MUNK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Λιπαντικά βιομηχανικά, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Λιπαντικά βιομηχανικά, και Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  6. MARKUS BAUMANN E.K., MINERALÖLE + SPEDITION

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARKUS BAUMANN E.K., MINERALÖLE + SPEDITION, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπαντικά βιομηχανικά, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, και Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Hornberg, Γερμανία.

  7. PULVERIT DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PULVERIT DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Böbingen, Γερμανία.

  8. PPG INDUSTRIES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PPG INDUSTRIES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, και Μελάνια. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  9. KISLING DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KISLING DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Öhringen, Γερμανία.

  10. KCN SYSTEMS BESCHICHTUNGSTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία KCN SYSTEMS BESCHICHTUNGSTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, και Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Holzmaden, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

51 Επιχειρήσεις

Kατηγορια