• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ανταλλακτικά

Αποτελέσματα για

Ανταλλακτικά

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. DSL AIR TECHNOLOGY GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για πάνω από 25 χρόνια, η μεσαίου μεγέθους επιχείρησή μας έχει αποκτήσει εγχώρια και διεθνή φήμη στον τομέα της τεχνολογίας φίλτρων αερισμού, της προστασίας του περιβάλλοντος εργασίας και του φυσικού περιβάλλοντος, χάρη στην οικολογικά και κοινωνικά προσανατολισμένη εταιρική φιλοσοφία της. Ο σχεδιασμός από "πόρτα σε πόρτα" της σειράς ηλεκτροφίλτρων μας είναι σήμα κατατεθέν των τεχνικά προηγμένων και εύκολα συντηρήσιμων συστημάτων φίλτρων παγκοσμίως. Παρακολουθώντας συνεχώς το σχεδιασμό και τις επιδόσεις των σύγχρονων εργαλειομηχανών και μέσω της εξέλιξής τους, συχνά σε συνεργασία με τους σχεδιαστές μηχανημάτων, προκύπτουν εδώ και πολλά χρόνια οι νέες σειρές ηλεκτροφίλτρων, προσαρμοσμένες κατά βάση στο σχεδιασμό των εργαλειομηχανών. Αυτό απαιτεί, συγχρόνως, εκ νέου σχεδιασμό του εξοπλισμού φίλτρου, ιδίως των δεξαμενών ιονιστή και συλλέκτη. Η DSL Air Technology είναι σήμερα ο πάροχος με τη μεγαλύτερη δυνατότητα προσαρμογής ηλεκτροφίλτρων στον κόσμο σε αυτόν τον τομέα.

  2. ERDMANN EXPORT-IMPORT

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για την αγορά μεταχειρισμένων εργαλειομηχανών. Είτε πρόκειται για τόρνους, μηχανικές φρέζες, καμπτικές πρέσες ή μηχανές κοπής λέιζερ - ενδιαφερόμαστε για πολλές εργαλειομηχανές διαφόρων κατασκευαστών και μοντέλων. Εάν διαθέτετε μεταχειρισμένες εργαλειομηχανές προς πώληση, σάς παρέχουμε απλή και διαφανή διεκπεραίωση. Η πεπειραμένη ομάδα μας αξιολογεί τα μηχανήματά σας και σάς προσφέρει μια εύλογη τιμή με βάση την κατάσταση, τη μάρκα, το μοντέλο και τον εξοπλισμό. Κατανοούμε ότι η πώληση των εργαλειομηχανών σας αποτελεί σημαντικό βήμα και σάς παρέχουμε επαγγελματική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Αναλαμβάνουμε όλες τις λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων της παραλαβής, της αποσυναρμολόγησης και της μεταφοράς των μηχανημάτων. Στόχος μας είναι να διαμορφώνουμε τη διαδικασία της πώλησης όσο το δυνατόν πιο απλά. Σάς απαλλάσσουμε από την ταλαιπωρία και τον κόπο και σάς παρέχουμε γρήγορη και απρόσκοπτη διεκπεραίωση. Μπορείτε να βασιστείτε στην πολυετή εμπειρία μας στον τομέα της αγοράς εργαλειομηχανών. Ανεξάρτητα από το είδος της εργαλειομηχανής, είτε πρόκειται για τόρνο, μηχανική φρέζα, καμπτική πρέσα ή μηχανή κοπής λέιζερ, εμείς ενδιαφερόμαστε για αυτήν. Διαθέτουμε ένα εκτενές δίκτυο πελατών και μπορούμε να προσφέρουμε τα μηχανήματά σας στους σωστούς αγοραστές. Εάν θέλετε να πωλήσετε τις μεταχειρισμένες εργαλειομηχανές σας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας.

  3. ANTARES LIFE CYCLE SOLUTIONS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ANTARES LIFE CYCLE SOLUTIONS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανταλλακτικά, αντίστροφη μηχανική, τεχνικοι συμβουλοι, επαγγελματικα οχηματα, και τεμάχια από χυτοσίδηρο. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  4. IFP

    Γερμανία

    Η εταιρεία IFP, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανταλλακτικα. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  5. SODIMAS DEUTSCHLAND AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SODIMAS DEUTSCHLAND AG, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανταλλακτικα, μοτέρ ανελκυστήρων, Επάρτες, και ανελκυστηρες φορειων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EUGEN LÄGLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η LÄGLER® είναι αξιόπιστος συνεργάτης για επαγγελματίες κατασκευαστές δαπέδων. Οι τεχνικές καινοτομίες και τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας μάς έχουν αναδείξει στον παγκοσμίως κορυφαίο κατασκευαστή μηχανών λείανσης παρκέ. Στο πλαίσιο αυτό δεν είναι καθοριστικό μόνο το τεχνικό προβάδισμα, αλλά και το όφελος που προκύπτει από αυτό. Αυτό το γνωρίζουν οι πελάτες μας και από αυτό αποκομίζουν οφέλη. Με τα προϊόντα που αναπτύσσουμε και με τα συστήματα μηχανών μας θέτουμε εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια πρότυπα στον τομέα λείανσης δαπέδων με επαναστατικό τρόπο. Οι πρωτοπόρες καινοτομίες της εταιρείας μας, όπως τα συστήματα λείανσης ταινίας, τα φυγοκεντρικά συστήματα και τα συστήματα λείανσης τριών δίσκων, θέτουν διεθνώς πρότυπα.

  2. MAIER-UNITAS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τέλεια κοπή με μηχανικά μαχαίρια MAIER. Εδώ και περισσότερα από 95 χρόνια παράγουμε μαχαίρια και λάμες αποκλειστικά από υψηλής ποιότητας και υψηλής κραματοποίησης ταχυχάλυβα. Έτσι διασφαλίζουμε ότι τα μηχανικά μαχαίρια θα διατηρούν για μεγάλο διάστημα την αιχμηρή ακμή τους επιτυγχάνοντας άψογο αποτέλεσμα κοπής. Η άριστη ποιότητα χάλυβα δεν σάς παρέχει φυσικά πλεονεκτήματα, εάν η σκλήρυνση και η διαδικασία επαναφοράς δεν είναι προσαρμοσμένες απόλυτα σε αυτήν την ποιότητα χάλυβα. Η εμπειρία δεκαετιών διασφαλίζει επίσης στην Maier-Unitas σε συνεργασία με τους εταίρους μας άριστα αποτελέσματα. Παρέχουμε σε ενδιαφερόμενους συμβουλές ανά πάσα στιγμή για τη διαμόρφωση της γεωμετρίας κοπής και την επιλογή του υλικού. Με βάση τη δική μας εμπειρία δεκαετιών στην παραγωγή μηχανικών μαχαιριών έχουμε αναλύσει σε συνεργασία με πολλούς πελάτες (και επιτόπου) την εφαρμογή κοπής και έχουμε βελτιώσει τα διαθέσιμα μαχαίρια. Έτσι μπορεί να καταρτιστεί από κοινού η βέλτιστη διαμόρφωση των μηχανικών μαχαιριών.

  3. HALA DICHTUNGEN UND ISOLIERTEILE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    1919: Ο Hans Langguth ιδρύει μια επιχείρηση για επίπεδες στεγανοποιήσεις. Σήμερα: Η έξυπνη ανάπτυξη εδραιώνει την επιχείρηση ως έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές στον τομέα της τεχνολογίας στεγανοποίησης και μόνωσης, καθώς και καινοτομικών λύσεων συστήματος για τη διαχείριση της θερμότητας. Αύριο: Έχουμε ακόμη μεγάλες φιλοδοξίες. Αφετηρία μας είναι η ολοκληρωμένη λύση από: - θερμοαγώγιμα υλικά - λύσεις διαχείρισης της θερμότητας THERMACORE - μονωτικές μεμβράνες και υλικά στεγανοποίησης - διαχείριση της στερέωσης - παροχή συμβουλών και Engineering - σχεδίαση προϊόντων, επεξεργασία υλικών, προσανατολισμένη στη διαδικασία παράδοση από την αρχή έως την ολοκλήρωση του έργου. Ζούμε και εργαζόμαστε με βάση ένα απλό σύστημα: από την ιδέα του έργου και την έναρξη της ανάπτυξης έως την ωρίμανση για μαζική παραγωγή και την παράδοση του προϊόντος, ο ορισμός και ο έλεγχος αποτελούν αδιαπραγμάτευτες παραμέτρους. Ταυτόχρονα ελέγχουμε τους συνεργάτες μας εξίσου τακτικά όπως και τις δικές μας πιστοποιήσεις με προβλεπτικό τρόπο και τις βελτιώνουμε συνεχώς.

  4. FEINMETALL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    FEINMETALL GmbH. Οι μελετημένες λύσεις επαφών ακριβείας αποτελούν σημαντικό παράγοντα επιτυχίας ιδίως για τη δοκιμή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών στοιχείων και προϊόντων. Η Feinmetall διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις επαφών για τη βιομηχανία ηλεκτρονικών, αυτοκινήτων και ημιαγωγών και μπορεί έτσι να συμβάλλει σημαντικά στη δική διασφάλιση ποιότητας. Οι δύο ομάδες προϊόντων της επιχείρησης, δηλ., οι πείροι ελέγχου για επαφές καρτών τυπωμένου κυκλώματος ή πλεξουδών καλωδίων, καθώς και οι κάρτες ελέγχου για τη δοκιμή ημιαγωγών, αλληλοσυμπληρώνονται με ιδανικό τρόπο και διασφαλίζουν μια μοναδική εξειδίκευση σε ό, τι αφορά στην ακρίβεια στα όρια του δυνατού. Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, η Feinmetall είναι έτσι ένας αξιόπιστος συνεργάτης της διεθνούς βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίας. Η επιχείρηση εκπροσωπείται σε παγκόσμιο επίπεδο και εκτός της έδρας της στη Γερμανία διαθέτει περαιτέρω μονάδες στις ΗΠΑ, στην Τσεχία, στην Τυνησία, στο Μεξικό, στη Σιγκαπούρη, στην Ταϊβάν και στην Κίνα.

  5. ZIMMER GMBH KUNSTSTOFFTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ανάπτυξη, πρωτότυπα, κατασκευή καλουπιών, μαζική παραγωγή, αποθήκευση εργαλείων. Φροντίζουμε για εσάς, ανεξάρτητα από το σημείο στο οποίο βρίσκεται το έργο σας. Το ολοκληρωμένο πακέτο χωρίς προβλήματα. Ως THE KNOW-HOW FACTORY συνοδεύουμε τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο στην εποχή της ψηφιακής μετάβασης, στην πορεία τους για την κορυφαία τεχνολογία. Στο πλαίσιο αυτό δεν θεωρούμε απλώς ότι είμαστε μια τεχνολογικά κορυφαία επιχείρηση και κατασκευαστής υλισμικού και λογισμικού από έναν προμηθευτή, αλλά και εξειδικευμένος συνεργάτης στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης. Ο όμιλος Zimmer διακρίνεται ως οικογενειακή επιχείρηση για το πάθος, την καινοτομία, τη σταθερότητα, την τεχνογνωσία και το όραμα ως μελλοντικός ολοκληρωμένος προμηθευτής για τη διασφάλιση της ανάπτυξης των πελατών μας.

  1. RAFI GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η RAFI αναπτύσσει και παράγει ηλεκτρομηχανικά δομοστοιχεία και συστήματα χειρισμού για την επικοινωνία ανθρώπου-μηχανής, καθώς και ηλεκτρονικά δομοστοιχεία και συσκευές. Ο τομέας προϊόντων ηλεκτρομηχανικών δομοστοιχείων περιλαμβάνει πλήκτρα σύντομης διαδρομής, πλήκτρα και συσκευές εντολοδότησης (π.χ. διακόπτες κινδύνου). Σ τον τομέα συστημάτων διατίθενται συστήματα καταχώρισης σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, όπως π.χ. γυάλινα πληκτρολόγια και πληκτρολόγια μεμβράνης και συστήματα οθόνης αφής, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών συστημάτων και διεπαφών για καταχώριση, μεταγωγή και ένδειξη. Η διεκπεραίωση παραγγελιών ηλεκτρονικών δομοστοιχείων και συσκευών σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, συμπεριλαμβανομένων της προμήθειας των εξαρτημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, της δοκιμής και της εξυπηρέτησης μετά την πώληση, συνδυάζονται στον τομέα EMS (Electronic Manufacturing Services).

  2. SCHMID & WEZEL GMBH, WERK HILSBACH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ανάπτυξη, κατασκευή, παραγωγή και διάθεση εύκαμπτων αξόνων για: κατασκευή μηχανημάτων, συστήματα αεροσκαφών, ιατρική τεχνολογία, κηπουρική, κατασκευή αυτοκινήτων. Παράδοση αποκλειστικά προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, από μεμονωμένο τεμάχιο έως μεγάλες σειρές. Η BIAX Flexwellen είναι η δική σας μάρκα όταν χρειάζεστε εύκαμπτους άξονες υψηλής απόδοσης για διάφορα πεδία εφαρμογής. Εξατομικευμένη κατασκευή και παραγωγή ακριβείας με βάση υψηλά πρότυπα ποιότητα – από εμάς θα λάβετε μια μακροπρόθεσμη λύση, απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Με βάση την άνω των 90 ετών εμπειρία αξιοποιούμε πολλές παραλλαγές BIAX, με τις οποίες μπορούμε να υλοποιούμε σε βραχυπρόθεσμη βάση σχεδόν κάθε απαίτηση του πελάτη. Αξιοποιήστε έτοιμες προς εγκατάσταση ολοκληρωμένες λύσεις, στις οποίες οι πυρήνες των αξόνων είναι ήδη συναρμολογημένοι με συνδέσμους άξονα, εύκαμπτους προστατευτικούς σωλήνες και συνδέσμους εύκαμπτου σωλήνα!

  1. SMW-AUTOBLOK SPANNSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η SMW-AUTOBLOK είναι τεχνολογικά κορυφαία επιχείρηση στον τομέα των περιστροφικών και των σταθερών συστημάτων στερέωσης κατεργαζόμενων τεμαχίων. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται παγκοσμίως και διαθέτει δύο υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στο Meckenbeuren/Γερμανία και στο Caprie/Ιταλία. Η SMW-AUTOBLOK διατηρεί ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων και σέρβις σε περισσότερες από 50 χώρες. Ο πελάτης αποκομίζει όφελος από την επαγγελματική και προσανατολισμένη στις λύσεις παροχή συμβουλών και την πρώτης τάξεως υποστήριξη After-Sales απευθείας στον τόπο χρήσης. Η βέλτιστη διοικητική μέριμνα διανομής εγγυάται επιπλέον τον παγκόσμιο εφοδιασμό με ανταλλακτικά σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η SMW-AUTOBLOK ανταποκρίνεται ως εταίρος τεχνολογίας σε απαιτήσεις πελατών από ολόκληρο τον κόσμο. Ο μεγάλος αριθμός διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας υπογραμμίζει το καινοτομικό πλεονέκτημα της επιχείρησης. Τα νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας δεν απαιτούν ιδιαίτερη συντήρηση, είναι βελτιστοποιημένα ως προς τον εξοπλισμό και σε μεγάλο βαθμό συμβατά με το βιομηχανικό επίπεδο αυτοματοποίηση Industry 4.0 ή ενδείκνυνται για την αυτοματοποίηση διαδικασιών επεξεργασίας.

  2. SWP SCHWARZWALD PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η SWP - Schwarzwald Präzisionstechnik έχει θέσει ως στόχο, με τη συνεργασία των δικών μας καινοτομικών και αποδοτικών ανώτερης κατηγορίας συνεργατών και τη δική της παραγωγή, να συγκεντρώνει πλεονεκτήματα και αυτά να τα διαθέτει ως υψηλής απόδοσης πρόγραμμα προϊόντων. Οι γνώσεις του δικού μας ανώτερης κατηγορίας συνεργάτη μάς παρέχει τη δυνατότητα να είμαστε πάντοτε σε θέση να παρέχουμε μια προσαρμοσμένη λύση για κάθε απαίτηση εξαρτημάτων. Άριστη ποιότητα με τους καλύτερους δυνατούς όρους σε συνδυασμό με πολύ σύντομες προθεσμίες παράδοσης. Η συλλογή μηχανημάτων του δικού μας ανώτερης κατηγορίας συνεργάτη πληροί όλες τις συνήθεις τεχνικές απαιτήσεις. Σε συνεργασία με το δικό μας ανώτερης κατηγορίας αποκλειστικό συνεργάτη επενδύουμε ταυτόχρονα σε εκπαιδευμένο και δραστήριο προσωπικό προκειμένου να διασφαλίζουμε πάντοτε τη μέγιστη ασφάλεια διαδικασιών. Οι σύντομες αποστάσεις και η γρήγορη επικοινωνία είναι το πλεονέκτημά μας ώστε να μπορούμε να απαντούμε στις ερωτήσεις σας εντός 24 ωρών. Βέλτιστες συνθήκες για τη δική σας επιτυχία.

  3. INDUCTOHEAT EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Καλώς ορίσατε. 6 δεκαετίες εξειδίκευση στον τομέα της επαγωγής! Inductoheat Europe - Ο συνεργάτης σας για κάθε ζήτημα σχετικό με την επαγωγική θέρμανση και τη θερμική επεξεργασία! Ως μέλος του δραστηριοποιούμενο σε παγκόσμιο επίπεδο ομίλου Inductotherm, είμαστε μια τεχνολογικά κορυφαία στην Ευρώπη επιχείρηση στον τομέα της επαγωγικής θέρμανσης. Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε στην έδρα μας στο Reichenbach επαγωγικά συστήματα θέρμανσης για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Παράγουμε τόσο τυποποιημένες όσο και ειδικές εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας, καθώς και μεγάλη γκάμα μετατροπέων. Επιπλέον, η Inductoheat Europe λειτουργεί δύο εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας κατά παραγγελία στο Reichenbach και στο Darmstadt, όπου πραγματοποιείται θερμική επεξεργασία μικρών και μεγάλων σειρών προϊόντων των πελατών μας. Το τμήμα παραγωγής επαγωγέων της εταιρείας μας παράγει αυτά τα ειδικά για κάθε εφαρμογή αναλώσιμα σε ποιότητα κατασκευαστή αρχικού εξοπλισμού και, κατά παραγγελία και με «ταχύτητα Express»!

  4. E. DOLD & SÖHNE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    E. Dold & Söhne KG - Λύσεις αυτοματισμού Η DOLD είναι μια παγκοσμίως προσανατολισμένη μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση. Αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει παγκοσμίως υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένες λύσεις για τον ασφαλή αυτοματισμό στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων και μηχανημάτων. Η DOLD εξελίσσεται συνεχώς με επιτυχία: Από πρωτοπόρος στον τομέα της τεχνολογίας ρελέ σε έναν από τους κορυφαίους εκπροσώπους του κλάδου στην Ευρώπη για την ασφάλεια λειτουργίας, την ηλεκτρική ασφάλεια και τα συστήματα κίνησης. Παντού όπου πρέπει να προστατεύονται από ζημίες άνθρωποι, μηχανήματα και εγκαταστάσεις και να αυξηθεί η παραγωγικότητα, τα προϊόντα DOLD χρησιμοποιούνται με επιτυχία. Π.χ., ενεργοποιητές ασφαλείας, όπως επιτηρητές ακινητοποίησης, επιτηρητές στροφών και ασύρματα συστήματα διακοπής κινδύνου διασφαλίζουν σε όλους σχεδόν τους κλάδους τη γρήγορη και αξιόπιστη απενεργοποίηση εγκαταστάσεων σε κάθε περίπτωση κινδύνου.

  5. FLAIG MAGNETSYSTEME GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Πράσινοι μαγνήτες για τη σύγχρονη βιομηχανία. Με έδρα τον όμορφο Μέλανα Δρυμό, οι επαγγελματίες μας σάς παρέχουν βέλτιστες συμβουλές από τον κορυφαίο κατασκευαστή συστημάτων μόνιμων και ηλεκτρικών μόνιμων μαγνητών. Εκτός από ένα εκτενές πρόγραμμα τυποποιημένων προϊόντων, όπως η σειρά FX στον τομέα των μαγνητών ανύψωσης φορτίων και η σειρά FXL στον τομέα της τεχνολογίας μαγνητών στερέωσης, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα μαγνητικών βοηθητικών μέσων στερέωσης και ανύψωσης και παράγουμε λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη από ένα τεμάχιο και άνω ως ΚΑΕ για τις ανάγκες σας.

  6. ADKOM ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ADKOM ELEKTRONIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικά πλαίσια, αφισοκολληση, και Θήκες. Έχει έδρα σε Rechberghausen, Γερμανία.

  7. MBS AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MBS AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Sulzbach-Laufen, Γερμανία.

  8. DRAISIN GMBH I.L

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DRAISIN GMBH I.L, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποδήλατα, αξεσουάρ και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Achern, Γερμανία.

  1. HSTRONIC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HSTRONIC GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Schwäbisch Hall, Γερμανία.

  2. INGUN PRÜFMITTELBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INGUN PRÜFMITTELBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  3. HEINZ THUMM ÖLHYDRAULISCHE ANTRIEBE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HEINZ THUMM ÖLHYDRAULISCHE ANTRIEBE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικοί εξοπλισμοί, εξαρτήματα για εκσκαφείς, Υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικοί εξοπλισμοί, ανταλλακτικά για μίνι εκσκαφείς, ανταλλακτικά για εκσκαφείς, ελαιοδυναμικα εξαρτηματα, λαβιδες για γερανους ανυψωσης εμπορευματων, κινητηρες και συστηματα ενεργοποιησης, και καδοι για οικοδομες. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  4. NEUBURGER.TECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NEUBURGER.TECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Heroldstatt, Γερμανία.

  5. RUTHARDT ELECTRONIC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RUTHARDT ELECTRONIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Magstadt, Γερμανία.

  6. DETLEV HOFMANN GMBH - PRÄZISIONS-MASCHINENBAU

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DETLEV HOFMANN GMBH - PRÄZISIONS-MASCHINENBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  7. SENSOPART INDUSTRIESENSORIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SENSOPART INDUSTRIESENSORIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Όργανα μέτρησης υψηλής ακριβείας, Βιομηχανικά συστήματα παρακολούθησης, Αισθητήρες, Όργανα μέτρησης υψηλής ακριβείας, Βιομηχανικά συστήματα παρακολούθησης, οπτικοι αισθητηρες, Αισθητήρες, φωτοηλεκτρικοι ανιχνευτες δεσμης, και αισθητηρες χρωματων. Έχει έδρα σε 79695 Wieden, Γερμανία.

  8. KEBA FASTENINGS

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KEBA FASTENINGS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπείρωμα - χάλυβες και μέταλλα, Κοχλίες και περικόχλια, Βίδες για πλαστικά, Σπείρωμα - χάλυβες και μέταλλα, Εξαρτήματα τόρνου CNC, μηχανηματα αυτοματου κλειδωματος, τεχνική βιδοποϊία, μεταλλικα συστηματα στερεωσης, και κοχλιες αυτοκοχλιοτομησης. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  9. ELEKTRA TAILFINGEN SCHALTGERÄTE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ELEKTRA TAILFINGEN SCHALTGERÄTE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  10. COLUMBUS-CONTACT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία COLUMBUS-CONTACT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ανταλλακτικά

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.161 Επιχειρήσεις

Kατηγορια