• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ανοξειδωτο

Αποτελέσματα για

Ανοξειδωτο

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SCHÄFER + PETERS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Schäfer + Peters είναι ο συνεργάτης σας για ανθεκτικά στη σκουριά και στα οξέα συνδετικά στοιχεία, τυποποιημένα εξαρτήματα DIN, όπως, π. χ., ξυλόβιδες, μετρικές βίδες, λαμαρινόβιδες, ροδέλες, παξιμάδια, αλλά και προϊόντα, όπως στερεώσεις βαριών φορτίων, ασφαλιστικές βίδες και στερεώσεις ηλιακών συστημάτων, καθώς και ειδικά εξαρτήματα & και εξαρτήματα βάσει σχεδίου – τα πάντα σε διάφορες εκδόσεις. Καλλιεργούμε μια άψογη σχέση με τους πελάτες μας. Για το σκοπό αυτό διαθέτουμε περισσότερα από 32.000 διάφορα προϊόντα αποθήκης, περισσότερους από 200 δραστήριους και εκπαιδευμένους συνεργάτες και σύγχρονη διαχείριση ποιότητας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε όλα τα προϊόντα αποθήκης, όπως διάφορες βίδες, παξιμάδια, ροδέλες, μπουλόνια, συρματόσχοινα, αλυσίδες, πείρους, καθώς και πολλά άλλα συνδετικά στοιχεία από ανοξείδωτο χάλυβα. Για την πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα S+P απευθυνθείτε στη δική μας ομάδα πωλήσεων.

  2. PRESSTECK S.P.A.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Pressteck είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξαρτημάτων βαθιάς κοίλανσης ακριβείας σε πρέσες θερμομεταφοράς και απασχολεί επί του παρόντος περισσότερους από 100 συνεργάτες. Παράγουμε εξαρτήματα βάσει σχεδίων και συγκροτήματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες καθ' όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων τους. Στην PressTeck, όλες οι διαδικασίες είναι άριστα οργανωμένες και πιστοποιημένες. Από την προμήθεια υλικών και την παραγωγή έως τον ανάλογο των αναγκών εφοδιασμό φροντίζουμε για την εμπρόθεσμη παράδοση. Συσκευασίες μίας και πολλαπλών χρήσεων, καθώς και ειδικές συσκευασίες. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα ειδικών λύσεων κατόπιν συνεννόησης. Η PressTeck επεξεργάζεται κυρίως ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα. Τα παραγόμενα προϊόντα εξάγονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Η PressTeck χρησιμοποιεί προϊόντα από μέταλλο που ενδείκνυνται για ανακύκλωση. Οι διαδικασίες ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές για την προστασία του περιβάλλοντος και της φύσης. Κορυφαίοι κατασκευαστές εμπιστεύονται την Pressteck. Εσείς;

  3. HS UMFORMTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η HS Umformtechnik GmbH είναι μια μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση που αναπτύσσεται συνεχώς από την ίδρυσή της το 1997. Τηρούμε τις υποσχέσεις μας. Στην έδρα της εταιρείας μας στο Grünsfeld-Paimar παράγουμε σε χώρους περίπου 12.000 τ.μ. της επιχείρησης με περίπου 50 δραστήριους συνεργάτες και υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής ποιότητας καμπύλους σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμους σωλήνων, συγκροτήματα συνδέσμων, ρύγχη αναρρόφησης, εξαρτήματα διακλάδωσης και διάβασης, καθώς και ειδικά εξαρτήματα – με εξειδικευμένο, γρήγορο τρόπο και κατά περίπτωση σύμφωνα με τις εξατομικευμένες επιθυμίες του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό δεν αναζητούμε μόνο αποτελεσματικές λύσεις προβλημάτων και κορυφαία προϊόντα για τους πελάτες μας, αλλά και μια καλή σχέση τιμής-απόδοσης. Εκτός αυτού στους χώρους παραγωγής & αποθήκευσης περίπου 5.000 τ.μ. της εταιρείας μας διαθέτουμε απόθεμα καμπύλων σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμων σωλήνων και σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα όλων των διαδεδομένων διαστάσεων σε μόνιμη βάση. Για τους πελάτες μας αυτό συνεπάγεται, εκτός από τη σταθερά υψηλή ποιότητα και μικρές προθεσμίες παράδοσης.

  4. SCHWARZ SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Schwarz Systems GmbH – Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH – AMP GmbH. Τρεις εταιρείες με κοινή φιλοσοφία. Ο όμιλος "Schwarzarbeiter" είναι μια παραδοσιακή μεσαίου μεγέθους βιοτεχνία, η οποία ιδρύθηκε το 1921 και εξειδικεύεται για 30 χρόνια στην επεξεργασία ανοξείδωτου χάλυβα και ειδικών υλικών. Σήμερα, η Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH δεν έχει απλώς εξελιχθεί σε διεθνώς αναγνωρισμένο ειδικός στα δοχεία, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό, αλλά επίσης αποτελεί αναγνωρισμένο κατασκευαστή εξοπλισμού για την παραγωγή πυριτίου. Η Schwarz Systems GmbH είναι ο εξειδικευμένος προμηθευτής σας για την επεξεργασία επιφανειών από ανοξείδωτο χάλυβα, την παραγωγή εμπορευματοκιβωτίων, την τεχνολογία διαμόρφωσης, την τεχνολογία ρομποτικής συγκόλλησης και τη μηχανική κατεργασία μεγάλων επιφανειών. Ως το νεότερο μέλος της ομάδας, η AMP GmbH παρουσιάζεται ως προμηθευτής και εταιρεία παροχής υπηρεσιών στους τομείς της μη καταστρεπτικής δοκιμής υλικών, της μέτρησης και των υπηρεσιών με λέιζερ.

  5. A. BOLZ APPARATEBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κατασκευή δοχείων από ανοξείδωτο χάλυβα - Ποιότητα και καινοτομία από το Allgäu! Ο όμιλος Bolz-EDEL κατασκευάζει και παράγει δοχεία ανοξείδωτου χάλυβα άριστης ποιότητας. Είμαστε ο συνεργάτης σας όταν χρειάζεστε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των δοχείων επεξεργασίας και αποθήκευσης. Οι καινοτομικοί σχεδιασμοί με τρισδιάστατη κατασκευή, οι υπερσύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής, η διαχείριση ποιότητας με αδιάλειπτη τεκμηρίωση δοχείων, καθώς και το εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό εγγυώνται την ποιότητα και την αξιοπιστία. Οι δικές σας τεχνικές απαιτήσεις μεταποίησης υλοποιούνται με συνέπεια από πεπειραμένους μηχανικούς του κλάδου– από φαρμακευτικά δοχεία απόθεσης χωρητικότητας 10 λίτρων, κυλινδρικές κωνικές δεξαμενές ζύμωσης για ζυθοποιίες έως τη μεγάλη δεξαμενή χωρητικότητας 2 εκατομμυρίων λίτρων που κατασκευάζεται επιτόπου στο εργοτάξιο είναι εφικτά όλα τα μεγέθη και όλες οι ποιότητες. Οι διεθνώς γνωστές μάρκες Bolz Apparatebau και EDEL Tank διακρίνονται εδώ και πολλές δεκαετίες για την ποιότητα και την καινοτομία από το Allgäu !

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. WESA-ARMATUREN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο διάσημος οίκος WESA ικανοποιεί με την εκτεταμένη γκάμα των βαλβίδων, σωληνώσεων θέρμανσης και βιομηχανικών εξαρτημάτων, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του χονδρικού εμπορίου υδραυλικών, θερμαντικών και τεχνικών προϊόντων. Τα προϊόντα μας: Εξαρτήματα, εξαρτήματα σωληνώσεων, βαλβίδες φλάντζας, βαλβίδες πεταλούδα, βαλβίδες από ανοξείδωτο χάλυβα, συλλέκτες ρύπων (εξαρτήματα), βαλβίδες πεταλούδα από ανοξείδωτο χάλυβα, βαλβίδες ελέγχου

  2. EWG E. WAGENER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η EWG στο Heimsheim, στην καρδιά της Βάδης-Βυρτεμβέργης είναι ο δικός πιστοποιημένος κατά ISO κορυφαίος προμηθευτής, έμπορος και συνεργάτης. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: ράβδους, σωλήνες, βέργες, σύρματα, πρότυπα εξαρτήματα (όπως π. χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες), πλάκες, ελάσματα και μεμβράνες από διάφορα ειδικά μέταλλα, δύστηκτα μέταλλα και σπάνιες γαίες. Στον τομέα εξειδίκευσής μας περιλαμβάνονται πρότυπα εξαρτήματα – όπως π.χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες – ημιτελή προϊόντα πολύτιμων μετάλλων, καθώς και εξαρτήματα βάσεις σχεδίου από μολυβδαίνιο, ταντάλιο, βολφράμιο, τιτάνιο και τα κράματά τους (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). Οι δυνατότητες επεξεργασίας των διαφόρων υλικών, ανάλογα με τις ιδιότητές τους, είναι πολλές και μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι εξής: πυράκτωση, ψυχρή εξέλαση, τορνάρισμα, φρεζάρισμα, λείανση, διάβρωση, συγκόλληση, bonding (σκλήρυνση), αποσκωρίαση, σπειροτόμηση, διάτρηση, σήμανση και διάτρηση λέιζερ.

  3. SCHNORR GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κατασκευαστής δισκοειδών ελατηρίων, ασφαλιστικών ροδελών και ροδελών σύσφιξης, κυματοειδών ελατηρίων, πρεσαριστών εξαρτημάτων από χάλυβα ελατηρίων. Τα προϊόντα SCHNORR® αποτελούν την πρώτη επιλογή παντού όπου το μέταλλο εξυπηρετεί με τη δύναμη και τη μορφή απαιτητικές λειτουργίες κίνησης, απόσβεσης, ασφάλισης. Ως πρωτοπόρος στον τομέα εφαρμογών των δισκοειδών ελατηρίων, ο Adolf Schnorr ίδρυσε το 1908 τη διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη οικογενειακή επιχείρηση. Η SCHNORR® είναι σήμερα μια από τις παγκοσμίως κορυφαίες επιχειρήσεις λύσης προβλημάτων στον τομέα των δισκοειδών ελατηρίων και τις ασφάλισης βιδών με παγκοσμίως δικτυωμένα παραρτήματα διάθεσης. Εκτός από τη μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα του πεσαρίσματος και του τορναρίσματος, η επιχείρηση διαθέτει επίσης την τεχνολογία της κοπής ακριβείας, την τεχνογνωσία της παραγωγής ευαίσθητων στη στρέβλωση δισκοειδών ελατηρίων και μια ακόμη ομάδα προϊόντων – το κυματοειδές ελατήριο ως εξάρτημα σχεδίασης.

  4. BBS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η BBS GmbH με έδρα το Freiberg στο Neckar διαθέτει εμπειρία άνω των 75 ετών στον τομέα των βιομηχανικών συστημάτων θέρμανσης, της θερμικής μετάκαυσης και της κατασκευής λεβήτων. Η BBS GmbH που προέκυψε το 2004 από τη συγχώνευση των εταιρειών BAY Wärme-technik GmbH και Bay Engineering und Consulting, συνδυάζει την παραγωγή των βιομηχανικών εγκαταστάσεων λεβήτων με την τεχνογνωσία της μηχανολογίας των σύγχρονων ενεργειακών συστημάτων και της τεχνολογίας περιβάλλοντος. Εκτός από την παραγωγή τυποποιημένων προϊόντων αναπτύσσουμε και παράγουμε λέβητες και συσκευές για ειδικές εφαρμογές που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία καλλυντικών, στη χημική και στην πετροχημική βιομηχανία. Σε αυτούς τους τομείς δραστηριοποιούμαστε, μ.ά., ως κατασκευαστές ατμολεβήτων, λεβήτων ζεστού νερού και θερμικού ελαίου. Η γεννήτριες καθαρού ατμού και οι λέβητες αποβαλλόμενης θερμότητας για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές περιλαμβάνονται επίσης στη γκάμα των προϊόντων μας.

  5. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το ολοκληρωμένο, προσανατολισμένο στο χρήστη σύστημα παροχής υπηρεσιών ABEG της εταιρείας μας αποτελεί την υπέρβαση στην επιλογή και στην προμήθεια ρουλεμάν και όλων των σχετικών στοιχείων: Καθιστούμε την παγκόσμια αγορά διαφανή όχι μόνο με βάση τα τεχνικά, αλλά και τα οικονομικά κριτήρια και παρέχουμε νέες προοπτικές για επιχειρηματίες, κατασκευαστές και αγοραστές. Ανάλυση και αξιολόγηση όλων των διαθέσιμων στην παγκόσμια αγορά ρουλεμάν ως προς την απόδοση και την τιμή, ταξινόμηση σε τέσσερις σειρές προϊόντων Premium, Supra, Eco και EasyRoll, δωρεάν λειτουργία αναζήτησης Online (Quickfinder) με ενσωματωμένο υπολογισμό διάρκειας ζωής, επαγγελματικό λογισμικό επιλογής και υπολογισμού για κατασκευαστές (ABEG Quickfinder professional), επισκόπηση των εδράνων εντός δευτερολέπτων με συνυπολογισμό της αποδοτικότητας, της καταλληλότητας, της διαθεσιμότητας και της τιμής προϊόντος, διασφάλιση ποιότητας με διαχείριση ποιότητας ανεξαρτήτως κατασκευαστή και πιστοποίηση κατά DIN ISO 9001: 2015 και DIN ISO 14001: 2.

  1. MÜLLER CO-AX GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Καλώς ορίσατε στον εφευρέτη της τεχνολογίας ομοαξονικών βαλβίδων. Κάνετε δικά σας τα δικά μας πλεονεκτήματα και γνωρίστε το χαρακτηριστικό προσανατολισμό στον πελάτη της εταιρείας μας. Αποστολή μας είναι να αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις από κοινού με τους πελάτες μας. Με εμπειρογνωμοσύνη, εμπειρία και εξειδικευμένη υποστήριξη, η müller co-ax έχει εδραιωθεί από το 1960 σε πολλές αγορές παγκοσμίως: Κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, ναυπηγική, χημική βιομηχανία, ενέργεια, πετρέλαιο & αέριο, κατασκευαστικός κλάδος & μεταφορές, αεροναυτιλία και διαστημική κλπ. Η μοναδική κατασκευή της ομοαξονικής βαλβίδας της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την επιλογή διαφόρων υλικών κατασκευής και επιλογών παρέχει ένα πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Για τη βέλτιστη συμπλήρωση των πεδίων εφαρμογής των ομοαξονικών βαλβίδων έχουν συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα προϊόντων και άλλοι τύποι βαλβίδων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει πολυάριθμες λύσεις βαλβίδων με δυνατότητα προσαρμογής με βάση τις επιθυμίες του πελάτη.

  2. ALSA-CHEMIE OBERFLÄCHENTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1968 και στο μεταξύ στη δεύτερη γενιά δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των χημικών απορρυπαντικών για επαγγελματικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Από το 2001 διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001 και DIN EN 14001 (διαχείριση ποιότητας και περιβάλλοντος). Θεωρούμε ότι είμαστε μια επιχείρηση λύσεις προβλημάτων για εντελώς διαφορετικές εργασίες και εφαρμογές καθαρισμού και προμηθεύουμε βιομηχανικές επιχειρήσεις κάθε είδους, κλάδους της βιοτεχνίας, καθώς και την αυτοκινητοβιομηχανία και τους προμηθευτές της. Έχουμε εξειδικευτεί σε οικολογικά συστήματα καθαρισμού, ιδίως σε υδατοδιαλυτά απορρυπαντικά υπερήχων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει περισσότερα από 80 απορρυπαντικά για τον καθαρισμό με υπερήχους, τον καθαρισμό με εμβάπτιση, ψεκασμό και ριπή, το χειρωνακτικό καθαρισμό και τη λείανση (λείανση με περιστρεφόμενο τύμπανο). Ειδικά προϊόντα, όπως μέσα αντιδιαβρωτικής προστασίας, διαλύτες, αντιαφριστικά κλπ. συμπληρώνουν το πρόγραμμα προϊόντων μας. Κατά περίπτωση απευθυνόμαστε σε κατάλληλους κατασκευαστές συσκευών καθαρισμού υψηλής ποιότητας.

  1. GRIMM AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εξατομικευμένες λύσεις και λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη στον τομέα: άξονες-εξαρτήματα οδόντωσης-συνδυασμοί τροχών-συγκροτήματα. Ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας της βιομηχανίας αφαίρεσης υλικού έχουμε ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό τα όρια του ρόλου του αμιγούς προμηθευτή. Θεωρούμε ότι είμαστε λειτουργικό γρανάζι ενός ολοένα και πιο σύνθετου, δικτυωμένου παραγωγικού περιβάλλοντος. Η Grimm δεν επικεντρώνεται εδώ και πολύ καιρό απλώς στο εκάστοτε εξάρτημα. Όλες οι υπηρεσίες πρέπει να συνδυάζονται, από την παραγωγή δειγμάτων έως την παράδοση στους πελάτες μας. Και αυτή ακριβώς η προσαρμοσμένη συνολική υπηρεσία συνεπάγεται για εσάς προστιθέμενη αξία, την οποία διακρίνετε σαφώς – σε κάθε έργο που υλοποιούμε από κοινού. Καθαρή παραγωγή. Σχολαστικό φινίρισμα. Και παροχή κορυφαίας ποιότητας. Προστιθέμενη αξία από την Grimm σημαίνει κυρίως και βάθος παραγωγής. Διότι παρέχουμε την ολοκληρωμένη επεξεργασία από την ίδια εταιρεία – με τεχνολογία τόρνου, τεχνολογία οδόντωσης και τεχνολογία λείανσης στις δικές μας εγκαταστάσεις.

  2. DEUTSCHES METALLFASERWERK DR. SCHWABBAUER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εμείς, η DEUTSCHES METALLFASERWERK είμαστε μια επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1951 και βρίσκεται ήδη στην τρίτη γενιά. Η εμπειρία μας στους τομείς της ανάπτυξης και της παραγωγής μεταλλικών ινών STAX εκτείνεται σε εντελώς διαφορετικά υλικά και μορφές παράδοσης, καθώς και συνεχείς ίνες, κοντές ίνες ή μη υφαντά υφάσματα. Ως εξειδικευμένος κατασκευαστής συγκαταλεγόμαστε σήμερα μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων του κλάδου. Στις εγκαταστάσεις μας στο Neidenstein της Γερμανίας και στο Dasnice της Τσεχίας παράγουμε μεταλλικές ίνες STAX από μη κραματοποιημένο χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα 1.4113 και 1.4841, χαλκό Cu99, ορείχαλκο MS67 και αλουμίνιο AlMg5. Ένα νέο υλικό για τη δική σας εφαρμογή θα μπορούσε να περιλαμβάνεται σε αυτά τα υλικά.

  3. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ενθουσιώδεις άνθρωποι για τον κοινό σκοπό! Αυτό θέλουν να είναι οι συνεργάτες μας σε κάθε επιχειρηματικό τομέα για τους πελάτες και με αυτό το σκεπτικό στηρίζουν τον όμιλο επιχειρήσεων Braun. Ως μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση θέλουμε να έχουμε ένα ανοικτό, φιλικό και δραστήριο κλίμα στο καθημερινό μας έργο. Στόχος μας είναι να αποτελούμε κλασικό παράδειγμα για μια εξελιγμένη επιχειρηματική κουλτούρα στο κρατίδιο των ιδεών και των πράξεων, τη Βάδη-Βυρτεμβέργη. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας εκτός της επιχείρησης προσανατολιζόμαστε παγκόσμια και ενεργούμε επιτόπου: είτε για την υποστήριξη των κοινωνικών δομών είτε για την προαγωγή του αθλητισμού. Ο όμιλος επιχειρήσεων θέτει πρότυπα ως προς την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα. Χάρη στην εμπειρία και στην τεχνογνωσία μας προωθούμε από κοινού το προϊόν σας. Οργανωμένα, γρήγορα και με μεγάλη αξιοπιστία. Αναζητούμε την πρόκληση. Τα δεδομένα Online στις αγορές και στις πωλήσεις συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στο να μπορούμε να παρέχουμε πάντοτε επίκαιρες συμβουλές στον πελάτη.

  4. WALTER SCHNEIDER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η οικογενειακή επιχείρησή μας που ιδρύθηκε το 1954, έχει μακρόχρονη παράδοση επιτυχούς ανάπτυξης και παραγωγή εξαρτημάτων διέλασης. Με τη χρήση υπερσύγχρονων τεχνολογιών διαθέτουμε σήμερα αποτελεσματικά ως προς το κόστος εξαρτήματα διαμόρφωσης εν ψυχρώ άριστης ποιότητας και αντοχής. Διακρινόμαστε για την υψηλή εξειδίκευση παραγωγής, τις καινοτομικές σχεδιάσεις και τη στενή και συνήθως μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους πελάτες. Βάση για την εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι η άψογη ποιότητα, η αξιοπιστία και η εντατική, προσανατολισμένη στις λύσεις υποστήριξη που παρέχουμε. Η ικανοποίηση του πελάτη σε συνδυασμό με την ουσιαστική συνεργασία του άκρως εξειδικευμένου προσωπικού μας, διασφαλίζουν τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της επιχείρησής μας. Επεξεργαζόμαστε αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, ανοξείδωτο χάλυβα και χάλυβα διαφόρων κραμάτων, καθώς και καθαρό σίδηρο και ειδικά υλικά από κράματα ενώσεων σιδήρου-νικελίου Vacodil, Vacon, Permenorm.

  5. SCHWEIZER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ψυγεία εξατομικευμένης κατασκευής και ειδικά εξαρτήματα για ακραίες απαιτήσεις. Οι αγώνες αυτοκινήτου, ο συντονισμός, αλλά και οι βιομηχανικές εφαρμογές απαιτούν μέγιστη απόδοση σε ελάχιστο χώρο. Για μεγαλύτερη απόδοση χρειάζεστε εξαρτήματα που πληρούν υψηλές απαιτήσεις και πρέπει να μπορούν να εγκαθίστανται και να αφαιρούνται χωρίς προβλήματα. Η Schweizer GmbH & Co. KG είναι η δική σας εξειδικευμένη επιχείρηση για εξατομικευμένες ψυγεία ειδικής κατασκευής στους τομείς των αγώνων αυτοκινήτου και της βιομηχανίας. Επιπλέον διαθέτουμε τορναριστά και φρεζαριστά εξαρτήματα που παράγονται σε υπερσύγχρονα μηχανήματα CNC. Ανακαλύψτε πολυάριθμα ελκυστικά εξαρτήματα συντονισμού στο ηλεκτρονικό μας κατάσταση! Αντιμετωπίζετε θερμικά προβλήματα; Μήπως η θερμοπροστασία σας δεν είναι επαρκής; Λείπουν κατάλληλοι βιδωτοί σύνδεσμοι; Ή μήπως χρειάζεστε εξαρτήματα που δεν παράγονται μαζικά; Στην s-r-p.com θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα παρελκομένων άριστης ποιότητας! Επειδή αυτά υφίστανται συχνά μεγάλη καταπόνηση και απαιτούν εξατομικευμένες λύσεις, βασιζόμαστε στην άριστη επώνυμη ποιότητα

  6. FRANKE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κατασκευή και διανομή εξατομικευμένων εδράνων, στοιχείων έδρασης, εδράνων με περιστρεφόμενο δακτύλιο, γωνιακών ρουλεμάν και γραμμικών συστημάτων αλουμινίου. Πρόγραμμα προϊόντων: Ρουλεμάν με σφαιρίδια, φέροντα στοιχεία, λεπτά έδρανα, έδρανα μετατόπισης, έδρανα ώσης, ακτινωτά ρουλεμάν, γωνιακά ρουλεμάν, οδοντωτοί τροχοί, ρουλεμάν άμεσης κίνησης, ειδικά ρουλεμάν, ειδικά έδρανα, έδρανα περιστροφής, συστήματα καθοδήγησης κυλίνδρων, ρουλεμάν ανακυκλοφορίας με οδηγό, ρουλεμάν ανακυκλοφορίας με ρολό, οδηγοί σιδηροδρομικού συστήματος, ράουλα αλουμινίου, γραμμικοί άξονες, γραμμικές μονάδες, γραμμικές κλίνες, γραμμικοί κινητήρες, συστήματα ελέγχου CNC. Εξειδίκευση: εκδόσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, ρουλεμάν από χάλυβα, Niro, αλουμίνιο, μπρούντζο, χυτοσίδηρο, πλαστικό, με ενσωματωμένο μηχανισμό κίνησης, με κινητήρα ροπής, με οδόντωση, με αισθητήρα περιστροφής, στεγανοποιημένα, για υψηλές στροφές, ιδιαίτερα αθόρυβα, κατάλληλα για θαλάμους ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, χωρίς λιπαντικό. Γραμμικά συστήματα από αλουμίνιο, Niro, μη μαγνητικά, κατάλληλα για θαλάμους ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, χωρίς λιπαντικά, με κίνηση οδοντωτού ιμάντα, ατράκτου, απευθείας σύνδεσης, μεταλλικό κάλυμμα.

  7. BAIER DREHTEILE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τορναριστά εξαρτήματα CNC και τορναριστά εξαρτήματα αυτόματων μηχανημάτων από όλα τα υλικά με δυνατότητα αφαίρεσης ύλης κατά DIN, βάσει σχεδίου ή υποδείγματος. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από απλά τορναριστά εξαρτήματα έως εξαιρετικά σύνθετα, έτοιμα για εγκατάσταση εξαρτήματα. Τα εξαρτήματα χρησιμοποιούνται στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, των μεντεσέδων/συστημάτων ασφαλείας, των συστημάτων σύνδεσης, των δικλείδων και της ηλεκτρικής βιομηχανίας. Η συλλογή μηχανημάτων μας εξασφαλίζει τις ιδανικές προϋποθέσεις για το ευρύ φάσμα των πελατών μας. Τόρνοι CNC μεγάλου και μικρού μήκους (παραγωγική ικανότητα: 2-65 (175) mm). Τόρνοι/φρέζες CNC υψηλής απόδοσης (παραγωγική ικανότητα: 15-65 mm). Τόρνοι πολλαπλών ατράκτων (παραγωγική ικανότητα: 5-35 mm). Τόρνοι μονής ατράκτου (παραγωγική ικανότητα: έως 15/20/26/36/42/65 mm). Διοικητική μέριμνα συστήματος και τελική επεξεργασία συγκροτημάτων, όπως, π.χ., λείανση, δονητική λείανση, επιγραφή, φρεζάρισμα, διάτρηση, σκλήρυνση, επιφανειακές επεξεργασίες, συμπεριλαμβάνονται επίσης στη γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

  8. KERONA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για τις κορυφαίες τεχνολογίες μας έχουν λάβει ήδη πολλές διακρίσεις, όπως, π.χ., το ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ή τη βραβείο περιβαλλοντικής τεχνολογίας του κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Καινοτομικά, αλλά εύχρηστα προϊόντα με υψηλής αξία χρήσης – Smart Chemicals – είναι το εμπορικό μας σήμα. Στο συνεργείο, στο εξειδικευμένο κατάστημα ή στη βιομηχανία: με τα χημικά προϊόντα ιδιωτικού σήματος της KERONA αποκτάτε προϊόντα με πολλαπλές διακρίσεις στον τομέα των τεχνικών αερολυμάτων. Η κατασκευαστική εξειδίκευση και η μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο των τεχνικών και του συνεργείου μας διακρίνουν. Είμαστε στο πλευρό της αγοράς και των χρηστών. Μιλάμε τη δική σας γλώσσα. Στο δικό μας εργαστήριο ανάπτυξης εργαζόμαστε με τα προϊόντα του αύριο και διασφαλίζουμε το δικό σας προβάδισμα στην αγορά και την καινοτομία.

  1. SAXONIA-FRANKE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως οικογενειακή επιχείρηση με επίγνωση την ποιότητα, η SAXONIA-FRANKE υποστηρίζει τους πελάτες της σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας πρεσαρίσματος και πλαστικής παραμόρφωσης, της τεχνολογίας χύτευσης πλαστικών υπό πίεση και της συναρμολόγησης συγκροτημάτων. Η επιχείριση ιδρύθηκε το 1981 από τον Jörg Franke στο Göppingen. Το 1987 κατέστη ήδη δυνατή η μετακόμιση σε ένα νέο, μεγαλύτερο κτίριο παραγωγής. Κατά τα επόμενα χρόνια προέκυψαν και πάλι κτίρια επέκτασης για την κάλυψη της συνεχώς αυξανόμενης ανάπτυξης των παραγγελιών στην επιχείρηση. Το 2016 εγκαινιάστηκε ένα νέο κέντρο διοικητικής μέριμνας. Με αυτό το μέτρο ήταν δυνατή η επέκταση των χώρων παραγωγής. Ήδη το 2011 ξεκίνησε η αλλαγή γενιών και ο Felix Franke ανέλαβε τη διεύθυνση της επιχείρησης. Η επιτυχία μας βασίζεται στην καινοτομία και στη δραστηριότητα, καθώς και στη συνεχή δέσμευση για την ποιότητα και την αξιόπιστη παράδοση. Αυτά διασφαλίζονται με εκπαιδευμένους συνεργάτες, τη χρήση τεχνικά σύγχρονων μηχανημάτων και με ένα ολοκληρωμένο και διαχρονικό σύστημα για την υλοποίηση των παραγγελιών των πελατών. Στο πλαίσιο αυτό είναι σημαντική για εμάς η σύνδεση της ποιότητας και της οικονομίας του έργου και των προϊόντων μας με την υπευθυνότητα για το περιβάλλον και την κοινωνία. Το δικό μας ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης περιλαμβάνει τη διαχείριση της ποιότητας, του περιβάλλοντος, της εργασίας και της υγείας. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO TS 16949, ISO 9001, ISO 14001, EMAS III και OSHAS και εφαρμόζουμε το γερμανικό κώδικα αειφορίας.

  2. SOLIDIAN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση, η solidian αναπτύσσει και παράγει μη μεταλλικούς οπλισμούς από ίνες άνθρακα, υάλου και βασάλτη. Διατίθενται οπλισμοί σε μορφή ράβδων ή πλεγμάτων. Τα πεδία εφαρμογής των οπλισμών της εταιρείας μας εκτείνονται από πλάκες πρόσοψης, την κατασκευή γεφυρών ή θαλάσσιων κτιρίων, έως εξυγιάνσεις. Η solidian σάς παρέχει κατά περίπτωση υποστήριξη σε κάθε βήμα ενός έργου: αρχίζοντας από την παροχή συμβουλών εφαρμογής έως τη διαστασιολόγηση των οπλισμών και την παροχή βοήθειας απευθείας στο εργοτάξιο. Στο δικό μας εργαστήριο ελέγχου προσδιορίζουμε επίσης τις αναγκαίες για το δικό σας κατασκευαστικό έργο παραμέτρους. Με μια ομάδα 270 συνεργατών σε δύο μονάδες επεξεργαζόμαστε συναφείς με την πράξη λύσεις για τους πελάτες μας, για τα κτίρια και τις κατασκευές του αύριο.

  3. IMM MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η IMM είναι γνωστή για τους ταινιολειαντήρες, της στιλβωτικές μηχανές, τα ταινιοπρίονα και την τεχνογνωσία Made in Germany. Η IMM είναι εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια κορυφαία στον τομέα της επαγγελματικής επεξεργασίας επιφανειών. Η γκάμα των προϊόντων μας εκτείνεται από τα χειροκίνητα μηχανήματα για τη λείανση και τη στίλβωση έως τις αυτόματες εγκαταστάσεις. Διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις για χρήστες από τους τομείς της αεροπορίας, των αυτοκινήτων, της ενέργειας και της ιατρικής τεχνολογίας. Στη μονάδα του Riederich αναπτύσσονται και παράγονται τα συστήματά μας και σχεδιάζονται καινοτομικά νέα προϊόντα προς όφελος των πελατών μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα μηχανήματά μας είναι σχεδιασμένα για συνεχή λειτουργία. Ο βαρύς και στιβαρός τύπος κατασκευής διασφαλίζει τον περιορισμό των κραδασμών κατά την επεξεργασία. Η διάθεση στη Γερμανία διεκπεραιώνεται κατά κύριο λόγο απευθείας. Οι πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο εξυπηρετούνται από περισσότερους από 25 εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους. IMM Maschinenbau - η λύση για τη δική σας επιτυχία!

  4. BÜRKLE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Bürkle αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει δειγματολήπτες, συστήματα δειγματοληψίας και παρελκόμενα για τη δειγματοληψία, συσκευές πλήρωσης, αντλίες βαρελιών και δοχείων για διαβρωτικά και επικίνδυνα υγρά, όπως οξέα, βάσεις και διαλύτες, καθώς και πολυάριθμες εργαστηριακές συσκευές και εργαστηριακά είδη κατά κύριο λόγο από πλαστικό. Περισσότερα από 2.000 προϊόντα διατίθενται μέσω εμπορικών εταίρων σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι πελάτες της Bürkle δραστηριοποιούνται κυρίας στις βιομηχανικούς τομείς της χημείας, της φαρμακευτικής, της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών και της προστασίας του περιβάλλοντος. Η Bürkle διαθέτει τη μεγαλύτερη σε ολόκληρη την Ευρώπη γκάμα χειροκίνητων δειγματοληπτών και συσκευών πλήρωσης. Τα προϊόντα Bürkle παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία. Οι λύσεις προβλημάτων και τα προϊόντα ειδικών τομέων αποτελούν εξειδίκευση, καθώς και το μυστικό της επιτυχίας της Bürkle. Πολυάριθμα προϊόντα αναπτύσσονται σε συνεργασία με ομίλους επιχειρήσεων στους τομείς της χημικής και φαρμακευτικής βιομηχανίας. Ήδη από το 1994, η Bürkle διαθέτει πιστοποίηση DIN/EN ISO 9001.

  5. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Blickle ανήκει στους ηγετικούς κατασκευαστές τροχών και τροχίσκων παγκοσμίως. Στο τυπικό πρόγραμμα της επιχείρησης περιλαμβάνονται περισσότερα από 30.000 προϊόντα. Η Blickle αναπτύσσει ειδικές λύσεις για ειδικές απαιτήσεις. Σήμερα η επιχείρηση παράγει ετησίως πάνω από 15 εκατομμύρια τροχούς, τροχούς καθοδήγησης και σταθερούς τροχίσκους. Τα ροδάκια και οι τροχίσκοι χρησιμοποιούνται σε μηχανήματα και συσκευές μεταφοράς κάθε είδους, για παράδειγμα σε εφοδιαστικές αλυσίδες, στη μηχανολογία και την κατασκευή εγκαταστάσεων καθώς και στη βιομηχανία τροφίμων. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1953. Η Blickle αρχικά κατασκεύαζε τροχούς για χειράμαξες. Από εκεί αναπτύχθηκε ένα πρόγραμμα τροχών, τροχών καθοδήγησης και σταθερών τροχίσκων ανώτερης ποιότητας. Το 1967 δημιουργήθηκε η πρώτη εταιρεία εμπορίας στο εξωτερικό. Σήμερα η Blickle εκπροσωπείται με 18 δικές της εταιρείες πωλήσεων στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Αυστραλία, καθώς και με αποκλειστικούς αντιπροσώπους σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως.

  6. RICHTER FORMTEILE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χάρη στις παγκόσμιες εγκαταστάσεις παραγωγής μας είμαστε σε θέση να χρησιμοποιούμε εξατομικευμένες ειδικότητες και τοπικές παραδόσεις που εγγυώνται την άριστη ποιότητα και την οικονομική αποδοτικότητα. Χάρη στην εμπειρία και στην εξειδίκευσή μας με εντελώς διαφορετικές μεθόδους χύτευσης μπορούμε πάντοτε να προσφέρουμε τη βέλτιστη λύση: χύτευση ακριβείας, πυροσυσσωμάτωση, MIM, χύτευση σε άμμο, χύτευση χελώνας, σφυρηλάτηση, χύτευση πλαστικού υπό πίεση και συγκροτήματα – συμπεριλαμβανομένων της κατεργασίας και της επιφανειακής επεξεργασίας. Οι συνεργάτες μας σάς παρέχουν ευχαρίστως επαγγελματικές συμβουλές κατά την ανάπτυξη των εξαρτημάτων. Χρηματοδοτούμε εκ των προτέρων τα προϊόντα σας και τα αποθηκεύουμε. Και για τα νομικά ζητήματα με διεθνείς προμηθευτές δεν χρειάζεται να ανησυχείτε: ως ο νομικός σας συνεργάτης από τη Γερμανία φροντίζουμε για την πλήρη διεκπεραίωση. Εμπιστευτείτε εμπειρία άνω των 30 ετών και τεχνική εξειδίκευση – για ακρίβεια στην πλέον αποδοτική της μορφή.

  7. LIPP GMBH BEHÄLTER UND SYSTEMLÖSUNGEN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    LIPP GmbH - ΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΤΕΡΕΑ, ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΙΑ ΥΛΙΚΑ. Η LIPP GmbH στο Tannhausen είναι μια εξειδικευμένη επιχείρηση για την κατασκευή δοχείων με εμπειρία άνω των 60 ετών. Διαθέτουμε υψηλής ποιότητας δοχεία και λύσεις συστήματος από χάλυβα για τη βιομηχανία, τις δημοτικές υπηρεσίες και τη γεωργία. Ο μοναδικός τρόπος κατασκευής της εταιρείας μας στο σύστημα LIPP® εξασφαλίζει άριστη ποιότητα. Επικεντρωνόμαστε στη μακρά διάρκεια ζωής, στην ευελιξία και στην δυνατότητα εξατομικευμένης προσαρμογής υλοποιώντας το έργο σας, από τα επιμέρους δοχεία έως την ετοιμοπαράδοτη εγκατάσταση. Για τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο υλοποιούμε τα παρακάτω προϊόντα: δοχεία υγρών, βιοαντιδραστήρες, εγκαταστάσεις βιοαερίου, συσσωρευτές ενδιάμεσης αποθήκευσης και συσσωρευτές πόσιμου νερού. Από την πρώτη αρχή δίδεται έμφαση στην επιτυχία του συνολικού αποτελέσματος. Χρησιμοποιούνται κατάλληλα υλικά κατασκευής και υψηλής ποιότητας παρελκόμενα για την τήρηση των εκάστοτε ειδικών απαιτήσεων του προς αποθήκευση περιεχομένου. Με περισσότερα από 200 διπλώματα ευρεσιτεχνίας έχουμε ήδη υλοποιήσει περισσότερα από 30.000 έργα παγκοσμίως.

  8. MONNINGER FEDERN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και πάνω από 75 χρόνια, η Monninger είναι ειδική στα ελατήρια από ανοξείδωτο χάλυβα και χάλυβα. Η πείρα, οι σχέσεις με τους πελάτες και η εξασφάλιση ποιότητας πάντα αποτελούσαν τη βάση της επιτυχίας μας. Ήδη το 1994 πιστοποιηθήκαμε για πρώτη φορά σύμφωνα με το ISO 9001. Το 2012 εισήλθαμε σε μια νέα εποχή με την πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO TS 16949, το οποίο χαρακτηρίζει όλες τις δραστηριότητές μας. Από την ακμαία επιχείρηση έχει προκύψει εδώ και καιρό ένα εμπορικό σήμα που έχει αποκτήσει όνομα, τόσο μεταξύ των πελατών όσο και σε ειδικευμένους κύκλους. Η καλή φήμη βασίζεται σε αξιόπιστες σταθερές - από την ίδρυση το 1945 μέχρι σήμερα: Ακρίβεια. Δυναμική. Πνεύμα μηχανικού. Ενεργοποίηση της δυναμικής. Είναι ώρα να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο σε αυτές τις βασικές ικανότητες, να προσανατολίσουμε στρατηγικά την επιχείρηση στο μέλλον και να την προβάλουμε και προς τα έξω. Σε στενή συνεργασία με την εταιρεία παροχής συμβουλών σε θέματα σημάτων solldesign, η Monninger ανέπτυξε μια επανεκκίνηση εμπορικού σήματος, η οποία δημιουργεί ταυτότητα και στέλνει σαφή μηνύματα.

  9. ASCENTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η μακρόχρονη εμπειρία μας στη σχεδίαση και στην κατασκευή πολλών χιλιάδων θερμαντήρων διασφαλίζουν την ασφάλεια και τη ρουτίνα στο έργο μας. Στην περιοχή γύρω από τη μικρή πόλη της Βάδης Wiesloch έχει αναπτυχθεί κατά τις περασμένες δεκαετίες μια παράδοση στην κατασκευή εγκαταστάσεων λαδιού μεταφοράς θερμότητας. Η σχεδίαση „Wiesloch“ αυτών των εγκαταστάσεων έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια εμπορική ονομασία και έννοια ποιότητας. Ξ συνεργάτες της Ascentec GmbH είναι όλοι αναγνωρισμένοι εξειδικευμένοι στον τομέα τεχνικοί με μακρόχρονη πρακτική επαγγελματική εμπειρία. Σε μεγάλο ποσοστό προέρχονται από την πρώην „Apparatebau Wiesloch“, έναν πρωτοπόρο με μακρά παράδοση στον τομέα των εγκαταστάσεων λαδιού μεταφοράς θερμότητας. Για το λόγο αυτό δεν προκαλεί έκπληξη ότι εμείς, παρ' όλο που είμαστε μια νέα εταιρεία, διαθέτουμε εμπειρία δεκαετιών στη σχεδίαση, στην κατασκευή και στην παραγωγή τεχνικών εγκαταστάσεων θερμότητας. Και η επιλογή της έδρας της εταιρείας Ascentec στη βιομηχανική περιοχή St. Leon-Rot, κοντά στο Wiesloch, δεν είναι τυχαία, καθώς έχουμε συναίσθηση της εδραιωμένης εκεί παράδοσης στην κατασκευή λεβήτων. Οι δικές μας κατασκευές θερμαντήρων λαδιού μεταφοράς θερμότητας βασίζονται στον παγκοσμίως γνωστό για την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητά του τρόπο κατασκευής „Wiesloch“ συνδυάζοντάς τον με σύγχρονες μεθόδους και γνώσεις κατασκευής. Η μηχανολογική μας τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τη στενή συνεργασία με επιλεγμένους προμηθευτές και αξιολογημένους συνεργάτες παραγωγής και συναρμολόγησης, διασφαλίζει τη σταθερά υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων.

  10. GERHARD STOLL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως οικογενειακή επιχείρηση παράγουμε και διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας στο Pforzheim τορναριστά εξαρτήματα, τυποποιημένα εξαρτήματα και ημιτελή προϊόντα συστήματα σύνδεσης, ρευστών υλικών, συναρμολόγησης και παραγωγής. Η κύρια εξειδίκευσή μας συνίσταται στην παραγωγή τορναριστών εξαρτημάτων, μεταξύ άλλων, για τη βιομηχανία αυτοκινήτων , την ηλεκτρική βιομηχανία και τη βιομηχανία επεξεργασίας πλαστικών. Με την τεχνογνωσία μας από πέντε δεκαετίες είμαστε αξιόπιστος συνεργάτης για εξαρτήματα DIN και εξατομικευμένες λύσεις. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αυτή διασφαλίζεται με συνεπή και ολοκληρωμένη διαχείριση της ποιότητας με τη βασική αρχή της συνεχούς βελτίωσης. Τα προϊόντα, οι διεργασίες και οι διαδικασίες εργασίας μας ελέγχονται συνεχώς στο πλαίσιο αυτό. Σύμφωνα με το σύνθημά μας «Ποιότητα από το 1961» στηριζόμαστε όχι μόνο στη δική μας τεχνογνωσία, π.χ., με εσωτερική κατάρτιση και μετεκπαίδευση και εσωτερικές προτάσεις, αλλά δραστηριοποιούμαστε και εξωτερικά στον τομέα Total-Quality-Management.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ανοξειδωτο

Αριθμός αποτελεσμάτων.

88 Επιχειρήσεις