• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αναλυση διαδικασιων

Αποτελέσματα για

Αναλυση διαδικασιων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. HELANTEC GMBH

    Γερμανία

    Η HELANTEC είναι παγκοσμίως η κορυφαία επιχείρηση για χειροκίνητα συστήματα πλήρωσης αερίου, συσκευές πλήρωσης αερίου και για τον προσδιορισμό της συγκέντρωσης αερίων, καθώς και για αποσυμπιεσμένο μονωτικό αέριο. Η HELANTEC ξεκίνησε στον τομέα της ανάλυσης αερίων. Για το λόγο αυτό είμαστε μια εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της τεχνολογίας αερίων. Η HELANTEC είναι πάντοτε ο πρώτος συνεργάτης σας για τη ρύθμιση, την επιτήρηση και την ανάλυση διαδικασιών με αέρια. Κατά τα τελευταία χρόνια έχουμε εξελίξει την τεκμηρίωση διαδικασιών πλήρωσης αερίων. Συνεργαζόμαστε με τα σημαντικότερα ιδρύματα ελέγχου και με όλους τους κορυφαίους κατασκευαστές μονωτικών υαλοπινάκων. Επειδή καλλιεργούμε ένα συστηματικό διάλογο με τους πελάτες μας, γνωρίζουμε τις απαιτήσεις των αγορών και τις υλοποιούμε με συνέπεια στα προϊόντα μας. Η υψηλή διαθεσιμότητα και η μακρά διάρκεια ζωής διακρίνουν τις συσκευές μας και παρέχουν στους πελάτες μας ένας διαχρονικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Πολλά από τα προϊόντα που παράγουμε είναι μοναδικά. "Made in Germany"

  2. MAIER-UNITAS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τέλεια κοπή με μηχανικά μαχαίρια MAIER. Εδώ και περισσότερα από 95 χρόνια παράγουμε μαχαίρια και λάμες αποκλειστικά από υψηλής ποιότητας και υψηλής κραματοποίησης ταχυχάλυβα. Έτσι διασφαλίζουμε ότι τα μηχανικά μαχαίρια θα διατηρούν για μεγάλο διάστημα την αιχμηρή ακμή τους επιτυγχάνοντας άψογο αποτέλεσμα κοπής. Η άριστη ποιότητα χάλυβα δεν σάς παρέχει φυσικά πλεονεκτήματα, εάν η σκλήρυνση και η διαδικασία επαναφοράς δεν είναι προσαρμοσμένες απόλυτα σε αυτήν την ποιότητα χάλυβα. Η εμπειρία δεκαετιών διασφαλίζει επίσης στην Maier-Unitas σε συνεργασία με τους εταίρους μας άριστα αποτελέσματα. Παρέχουμε σε ενδιαφερόμενους συμβουλές ανά πάσα στιγμή για τη διαμόρφωση της γεωμετρίας κοπής και την επιλογή του υλικού. Με βάση τη δική μας εμπειρία δεκαετιών στην παραγωγή μηχανικών μαχαιριών έχουμε αναλύσει σε συνεργασία με πολλούς πελάτες (και επιτόπου) την εφαρμογή κοπής και έχουμε βελτιώσει τα διαθέσιμα μαχαίρια. Έτσι μπορεί να καταρτιστεί από κοινού η βέλτιστη διαμόρφωση των μηχανικών μαχαιριών.

  3. BRUKER PHYSIK GMBH

    Γερμανία

    Από την πρώτη αρχή, δηλ., εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, η Bruker ακολουθεί μία και μοναδική ιδέα: να παρέχει τη βέλτιστη τεχνολογική λύση για κάθε ζήτημα ανάλυσης. Σήμερα εργαζόμαστε σε ολόκληρο τον κόσμο για την αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης. Τα συστήματα Bruker καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε όλους τους τομείς της έρευνας και της ανάπτυξης και χρησιμοποιούνται για τη διασφάλιση της ποιότητας και της αξιοπιστίας των διαδικασιών. Αναπτύσσουμε υπερσύγχρονες τεχνολογίες και καινοτομικές λύσεις για τον τομέα της ανάλυσης.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αναλυση διαδικασιων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3 Επιχειρήσεις