• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ανακύκλωση βιομηχανικών πλαστικών απορριμμάτων

Αποτελέσματα για

Ανακύκλωση βιομηχανικών πλαστικών απορριμμάτων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. HERBOLD MECKESHEIM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERBOLD MECKESHEIM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα και εξοπλισμοι για την κοκκοποιηση και το θρυμματισμο του καουτσουκ, ανακύκλωση πλαστικών, αξιοποίηση πλαστικών απορριμάτων, και Ανακύκλωση βιομηχανικών πλαστικών απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Meckesheim, Γερμανία.

  2. ASK-KUNSTSTOFFE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ASK-KUNSTSTOFFE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Κόκκοι για πλαστικές ύλες, Πλαστικά - για την οικοδομή, Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Κόκκοι για πλαστικές ύλες, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Buchen, Γερμανία.

  3. KAUTZ VORRICHTUNGSBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KAUTZ VORRICHTUNGSBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - συλλογή και ανακύκλωση, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Σωλήνες πεπιεσμένου αέρα - συστήματα, Πλαστικά - συλλογή και ανακύκλωση, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Σωλήνες πεπιεσμένου αέρα - συστήματα, και υδραυλικοι κυλινδροι. Έχει έδρα σε Willstätt-Legelshurst, Γερμανία.