• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ανακυκλωση συσσωματωματων απο πλαστικο

Αποτελέσματα για

Ανακυκλωση συσσωματωματων απο πλαστικο

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. HERBOLD MECKESHEIM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERBOLD MECKESHEIM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα και εξοπλισμοι για την κοκκοποιηση και το θρυμματισμο του καουτσουκ, ανακύκλωση πλαστικών, αξιοποίηση πλαστικών απορριμάτων, και Ανακύκλωση βιομηχανικών πλαστικών απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Meckesheim, Γερμανία.

  2. KERATEC KERAMISCHE ERZEUGNISSE GMBH

    Γερμανία

  3. KAUTZ VORRICHTUNGSBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KAUTZ VORRICHTUNGSBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - συλλογή και ανακύκλωση, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Σωλήνες πεπιεσμένου αέρα - συστήματα, Πλαστικά - συλλογή και ανακύκλωση, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Σωλήνες πεπιεσμένου αέρα - συστήματα, και υδραυλικοι κυλινδροι. Έχει έδρα σε Willstätt-Legelshurst, Γερμανία.

  4. METALL-UND ROHSTOFFVERWERTUNG LÖRRACH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία METALL-UND ROHSTOFFVERWERTUNG LÖRRACH GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιβαλλοντικές υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών, Μέταλλα - ανάκτηση και ανακύκλωση, Πλαστικά - συλλογή και ανακύκλωση, Παλιοσίδερα - συλλογή και ανακύκλωση, Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών, Μέταλλα - ανάκτηση και ανακύκλωση, Πλαστικά - συλλογή και ανακύκλωση, και Παλιοσίδερα - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει έδρα σε Lörrach, Γερμανία.

  5. PB SOLUTIONS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PB SOLUTIONS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις περισυλλογης και ανακυκλωσης των πλαστικων υλων απο τα αποβλητα. Έχει έδρα σε Schömberg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FARBENIA MALER- UND DACHDECKERBETRIEB GMBH

    Γερμανία