• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ακουστικά

Αποτελέσματα για

Ακουστικά

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. J.H. ZIEGLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η J.H. Ziegler είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για βελονοειδή μη υφαντά υλικά, σύνθετα αφρώδη μη υφαντά υλικά, υλικά Nonwoven πολυστρωματικής δομής και λαμιναρισμένων υλικών για πολυάριθμα πεδία εφαρμογής: ως υψηλής απόδοσης ηχομονωτικά υλικά στο εσωτερικό και στο εξωτερικό αυτοκινήτων, ως υλικό στρωματοποίησης για λαμινάρισμα δερμάτων ή ως υλικό καπιτονέ για καθίσματα αυτοκινήτων και καθιστικά έπιπλα, για την ηχομόνωση και τη θερμομόνωση κτιρίων και αντικειμένων, άλλα πεδία εφαρμογής είναι τα υλικά Composite και οι λειαντικοί δίσκοι. Επί του παρόντος παράγουμε με συνολικά 390 συνεργάτες στη Γερμανία, στην Ουγγαρία και στην Κίνα. Εκτός από συνθετικές ίνες, όπως PET και PP χρησιμοποιούνται επίσης τεχνικές ίνες, όπως γυαλί και οξειδωμένο πολυακρυλονιτρίλιο. Ανάλογα με τις απαιτήσεις, τα μη υφαντά υλικά Ziegler είναι υδρόφοβα, ελαιόφοβα, δύσφλεκτα και μονωτικά. Μπορούν να στρωματοποιηθούν με αφρώδες υλικό, δέρμα, πανί, μη υφασμένο ύφασμα ή μεμβράνη και πολλά άλλα υλικά. Διαθέτουμε πιστοποίηση IATF 16949, ISO 9001, ISO 14001, OEKO TEX Standard 100.

  2. MDS RAUMSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η MDS Raumsysteme είναι ένας καινοτομικός κατασκευαστής ευέλικτων συστημάτων χώρων και διαχωριστικών τοιχωμάτων επαγγελματικής χρήσης προς πώληση, ενοικίαση ή Leasing. Στο εργοστάσιό μας στο Engen-Welschingen παράγουμε γραφεία αιθουσών και αρχιεργατών, συστήματα διαχωριστικών τοιχωμάτων, κοντέινερ γραφείων και χαλύβδινες εξέδρες άριστης ποιότητας. Ωστόσο, δεν είμαστε απλώς κατασκευαστής, αλλά και επαγγελματικός συνεργάτης για τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη σωστή συναρμολόγηση. Οι ειδικοί σύμβουλοί μας σχεδιάζουν στις δικές σας εγκαταστάσεις και σας υποβάλλουν συγκεκριμένη προσφορά. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας. Ο Dirk Solbach και η ομάδα MDS-Team. Ορισμένα από τα προϊόντα μας: Γραφεία αιθουσών και αρχιεργατών, συστήματα διαχωριστικών τοιχωμάτων, κοντέινερ γραφείων και χαλύβδινες εξέδρες, αποστειρωμένοι θάλαμοι, καθαροί θάλαμοι, βιομηχανικά διαχωριστικά τοιχώματα, χώροι μετρήσεων, διαχωριστικά τοιχώματα αποθήκης

  3. AMAXOS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AMAXOS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ακουστικα ηχου, και ρολογια χειρος. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. PHONAK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PHONAK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρολογικές εργασίες, Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα, Ακουστικά βαρηκοΐας, Πληροφορική - λογισμικά, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα, Ακουστικά βαρηκοΐας, και Πληροφορική - λογισμικά. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  5. HÖRWELT JANA RITTER

    Γερμανία

    Η εταιρεία HÖRWELT JANA RITTER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακουστικά βαρηκοΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ωτοασπιδες προστασιας κατα του θορυβου. Έχει έδρα σε Engen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. JOHANNES FISCHER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOHANNES FISCHER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακουστικά βαρηκοΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φακοί γυαλιών όρασης, φακοί επαφής και αξεσουάρ, και Φακοί γυαλιών όρασης, φακοί επαφής και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Schramberg, Γερμανία.

  2. BEUCHERT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BEUCHERT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακουστικά βαρηκοΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ακουστικά εμφυτεύματα, και Ακουστικά εμφυτεύματα. Έχει έδρα σε Mosbach, Γερμανία.

  3. STS SYSTEMTECHNIK ELECTRONIC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STS SYSTEMTECHNIK ELECTRONIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακουστικά βαρηκοΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ακουστικά εμφυτεύματα, και Ακουστικά εμφυτεύματα. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  4. FIEBING HÖRTECHNIK SÜDWEST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FIEBING HÖRTECHNIK SÜDWEST GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακουστικά βαρηκοΐας. Έχει έδρα σε Marbach, Γερμανία.

  5. CONCEPT-S LADENBAU & OBJEKTDESIGN GMBH

    Γερμανία

    Η επωνυμία concept-s σημαίνει εξελιγμένα συστήματα παρουσίασης, προθήκες εμπορικού σήματος και κατασκευαστικές λύσεις καταστημάτων για οπτικούς, καταστήματα ακουστικών βαρηκοΐας, καταστήματα λιανικής, μόδα, ρολόγια, κοσμήματα, κομμωτήρια και κάβες. Βασικός τομέας εξειδίκευσης είναι η ανάπτυξη συστημάτων παρουσίασης για τους κλάδους των οπτικών και των ακουστικών βαρηκοΐας. Αλλά και άλλοι κλάδοι, όπως της ωρολογοποιίας και των κοσμηματοπωλείων θα βρουν σ' εμάς καινοτομικές ιδέες παρουσίασης. Κατά την ανάπτυξη των συστημάτων παρουσίασης λαμβάνονται υπόψη εκτός από τα λειτουργικά ζητήματα και τις πτυχές εσωτερικής αρχιτεκτονικής και ζητήματα μάρκετινγκ. Εκτός από τη μαζική παραγωγή και την παγκόσμια διάθεση, η concept-s σχεδιάζει και υλοποιεί επίσης ολοκληρωμένα αντικείμενα από την ιδέα έως την ολοκλήρωση. Στο πλαίσιο αυτό, οι αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων της concept-s παρέχουν υποστήριξη στον πελάτη καθ' όλα τα στάδια του σχεδιασμού και της κατασκευής. Εκτός αυτού διατίθενται υψηλής ποιότητας καθιστικά έπιπλα και επαγγελματικοί σχεδιασμοί φωτισμού για ένα προσαρμοσμένο στη διαρρύθμιση του καταστήματος σύστημα φωτισμού.