• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. ALTMANN GRAPHISCHE MASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ζούμε και εργαζόμαστε με πάθος για την οικογενειακή μας επιχείρηση, εδώ και σχεδόν 100 χρόνια: Με την εκπαίδευσή του ως τυπογράφου, ο Josef Altmann έθεσε το 1919 τον θεμέλιο λίθο για την οικογενειακή μας παράδοση στη βιομηχανία γραφικών τεχνών. Το 1949 τον ακολούθησε ο γιος του, ο Gerhard και το 1955 ο αδελφός του, ο Werner. Από το 1993, ο Peter Altmann συνεχίζει την παράδοση στην τρίτη πλέον γενιά. Το 1980 με την ίδρυση της Altmann Graphische Maschinen GmbH εξειδικευτήκαμε στο διεθνές εμπόριο μεταχειρισμένων μηχανημάτων για εκτύπωση και περεταίρω επεξεργασία, το οποίο αποτελεί το κύριο αντικείμενο δραστηριότητάς μας. Από τότε επεκτείνουμε συνεχώς τη φήμη μας ως σοβαρός, εξειδικευμένος και προσανατολισμένος προς τις υπηρεσίες συνεργάτης, πολύ πέρα από τα σύνορα της έδρας μας στο Magstadt κοντά στη Στουτγκάρδη. Τα μηχανήματά μας εκπροσωπούνται παγκοσμίως. Είμαστε πολύ περήφανοι γι' αυτό. Το όραμά μας είναι να σας προσφέρουμε τα καλύτερα μηχανήματ, με το καλύτερο σέρβις και στην καλύτερη τιμή.

  2. BARCODAT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BARCODAT GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών. Έχει έδρα σε Dornstetten, Γερμανία.

  3. BÜTEMA DATEN ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÜTEMA DATEN ELEKTRONIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευές αναπαραγωγής εκτυπώσεων εξ επαφής. Έχει έδρα σε Bietigheim-Bissingen, Γερμανία.

  4. LAMBERT ILSFELD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LAMBERT ILSFELD GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευές αναπαραγωγής εκτυπώσεων εξ επαφής. Έχει έδρα σε Ilsfeld, Γερμανία.

  5. HEINLEIN BÜRO- UND COMPUTERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINLEIN BÜRO- UND COMPUTERTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευές αναπαραγωγής εκτυπώσεων εξ επαφής. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MUGELE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MUGELE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυπογραφικοί χαρακτήρες. Έχει έδρα σε Beilstein, Γερμανία.

  2. BARTEL DRUCKTECHNIK & SIEBDRUCKSERVICE GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BARTEL DRUCKTECHNIK & SIEBDRUCKSERVICE GMBH & CO KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  3. WFB - WERBEARTIKEL GEMEINNÜTZIGE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WFB - WERBEARTIKEL GEMEINNÜTZIGE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυπογραφικοί χαρακτήρες. Έχει έδρα σε Haslach, Γερμανία.

  4. B.& L.- LASERBESCHRIFTUNGEN INH. LIANE GAMERDINGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία B.& L.- LASERBESCHRIFTUNGEN INH. LIANE GAMERDINGER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάραξη (βιομηχανική) - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες, Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές, Τυπογραφικοί χαρακτήρες, Διαφημιστικά προωθητικά δώρα, Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες, Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές, Τυπογραφικοί χαρακτήρες, και Διαφημιστικά προωθητικά δώρα. Έχει έδρα σε Neresheim, Γερμανία.

  5. REISER GRAFISCHE MASCHINEN GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία REISER GRAFISCHE MASCHINEN GBR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πρέσσες για την τυπογραφία, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πρέσσες για την τυπογραφία, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Neuhausen, Γερμανία.

  1. RAABE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RAABE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Μεταξοτυπία, Εκτύπωση και βιβλιοδεσία - υλικά, Μεταξοτυπίας εξοπλισμός, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Μεταξοτυπία, Εκτύπωση και βιβλιοδεσία - υλικά, και Μεταξοτυπίας εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. SAATI-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAATI-GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, και Μεταξοτυπία. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  1. UV-TOP LTD. & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία UV-TOP LTD. & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Leutkirch, Γερμανία.

  2. INKOSYS

    Γερμανία

    Η εταιρεία INKOSYS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Πληροφορική - μικροϋπολογιστές, Πληροφορική - λογισμικά, Εκτύπωση, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Πληροφορική - μικροϋπολογιστές, Πληροφορική - λογισμικά, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  3. BINDESYSTEME-JETBIND® E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία BINDESYSTEME-JETBIND® E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Tettnang, Γερμανία.

  4. PROGRAV

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROGRAV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Λέιζερ - συσκευές και όργανα, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, και Λέιζερ - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Königsbach-Stein, Γερμανία.

  5. BESCHRIFTUNGS & GRAVIERTECHNIK SCHWARZ HOLDING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BESCHRIFTUNGS & GRAVIERTECHNIK SCHWARZ HOLDING GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάραξη (βιομηχανική) - χάλυβες και μέταλλα, Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες, Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές, Τυπογραφικοί χαρακτήρες, Χάραξη (βιομηχανική) - χάλυβες και μέταλλα, Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες, Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές, και Τυπογραφικοί χαρακτήρες. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  6. SERIPLAN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SERIPLAN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Μεταξοτυπία, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, και Μεταξοτυπία. Έχει έδρα σε Beilstein, Γερμανία.

  7. CIHAT ÜNSAL

    Γερμανία

    Η εταιρεία CIHAT ÜNSAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυπογραφικοί χαρακτήρες, Αυτοκόλλητα γράμματα, Τυπογραφικοί χαρακτήρες, και Αυτοκόλλητα γράμματα. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  8. SPORTHOTEL HEIDELBERGER DRUCKMASCHINEN GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPORTHOTEL HEIDELBERGER DRUCKMASCHINEN GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση σε υφάσματα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εκτύπωση σε υφάσματα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  1. GRAPHEX EXPORT GRAPHISCHER MASCHINEN GMBH

    Γερμανία

  2. YAVAS MASCHINENHANDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία YAVAS MASCHINENHANDEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  3. MB BÄUERLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MB BÄUERLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα αναπαραγωγής εγγράφων, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Μηχανήματα αναπαραγωγής εγγράφων. Έχει έδρα σε St. Georgen, Γερμανία.

  4. ST. MASLANKOWSKI & SOHN KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ST. MASLANKOWSKI & SOHN KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. VOGT PAPIERTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία VOGT PAPIERTECHNIK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Altdorf, Γερμανία.

  6. GÜNTER HÄFNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία GÜNTER HÄFNER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοχεία λευκοσιδήρου, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Δοχεία λευκοσιδήρου, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Spiegelberg, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

26 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ