• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φυτοκομία

Αποτελέσματα για

Φυτοκομία

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. HEIDELBERGER SAND UND KIES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEIDELBERGER SAND UND KIES GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  2. BAUSTOFFE JÄCKLE + FLAIG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAUSTOFFE JÄCKLE + FLAIG GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Niedereschach, Γερμανία.

  3. CHRISTIAN BOSSE JUNGPFLANZEN GARTENBAUBEDARF E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHRISTIAN BOSSE JUNGPFLANZEN GARTENBAUBEDARF E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Wiernsheim, Γερμανία.

  4. GÄRTNEREINKAUF MÜNCHINGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GÄRTNEREINKAUF MÜNCHINGEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, και Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει έδρα σε Korntal-Münchingen, Γερμανία.

  5. MANFRED SEIDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία MANFRED SEIDEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Κεραμικά διακοσμητικά αντικείμενα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Φυτώρια και δασοκομία, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Κεραμικά διακοσμητικά αντικείμενα, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Rot, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KOHL-SPORT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KOHL-SPORT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, Χαρτικά και είδη γραφείου, Αθλητικά είδη, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Αθλητικά είδη. Έχει έδρα σε Heddesheim, Γερμανία.

  2. JOACHIM WIEBER

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOACHIM WIEBER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, και Κλωστικά φυτά. Έχει έδρα σε Essingen, Γερμανία.

  3. BEIERMEISTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BEIERMEISTER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, και Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει έδρα σε Korntal-Münchingen, Γερμανία.

  4. FAAS + HEMBERGER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FAAS + HEMBERGER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, και Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Stutensee, Γερμανία.

  5. MASCHINENRING DIENSTLEISTUNGS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MASCHINENRING DIENSTLEISTUNGS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, και Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Tettnang, Γερμανία.

  1. MÜLLER LEBENSRAUM GARTEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MÜLLER LEBENSRAUM GARTEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, και Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Mauer, Γερμανία.

  2. JOSEF SCHENK

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOSEF SCHENK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Φυτώρια και δασοκομία, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει έδρα σε Philippsburg, Γερμανία.

  1. GOMMEL DEKO, HAUS & GARTEN, FLORISTENGROSSHANDEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GOMMEL DEKO, HAUS & GARTEN, FLORISTENGROSSHANDEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Φυτώρια και δασοκομία, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Schwanau, Γερμανία.

  2. SVENSKAV VERTRIEB UND VERSAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SVENSKAV VERTRIEB UND VERSAND GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Φυτώρια και δασοκομία, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  3. ZG RAIFFEISEN EG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZG RAIFFEISEN EG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Buchen, Γερμανία.

  4. WÜRTTEMBERGISCHE SAMENZENTRALE ADOLF E. GEHRKE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WÜRTTEMBERGISCHE SAMENZENTRALE ADOLF E. GEHRKE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, και Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  5. BERNAUER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERNAUER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Τύρφη και κοπριά, Κλωστικά φυτά, Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Τύρφη και κοπριά, και Κλωστικά φυτά. Έχει έδρα σε Laufenburg, Γερμανία.

  6. FLORA-DEKO JOCHEN OESTERLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία FLORA-DEKO JOCHEN OESTERLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Φυτώρια και δασοκομία, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει έδρα σε Loßburg, Γερμανία.

  7. BRÄUER GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRÄUER GBR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Χαρτικά και είδη γραφείου, Φυτώρια και δασοκομία, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Kürnbach, Γερμανία.

  8. AUTOMAC-ZIEHER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AUTOMAC-ZIEHER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, και Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Biberach, Γερμανία.

  1. FLORA-SETA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FLORA-SETA GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Φυτώρια και δασοκομία, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, και Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων. Έχει έδρα σε Nürtingen, Γερμανία.

  2. ROSEMARIE SCHULZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROSEMARIE SCHULZ GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Φυτώρια και δασοκομία, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  3. KLAUS GANTER KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLAUS GANTER KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, και Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Wyhl, Γερμανία.

  4. RICHARD MESSERLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία RICHARD MESSERLE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, και Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Hochdorf, Γερμανία.

  5. HÄUSSERMANN STAUDEN+GEHÖLZE GMBH HÄUSSERMANN UND MARKUS HÄUSSERMANN

    Γερμανία

    Η εταιρεία HÄUSSERMANN STAUDEN+GEHÖLZE GMBH HÄUSSERMANN UND MARKUS HÄUSSERMANN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Möglingen, Γερμανία.

  6. MONTEX DÜNGEMITTEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MONTEX DÜNGEMITTEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, και Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Empfingen, Γερμανία.

  7. HELIX PFLANZENSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HELIX PFLANZENSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Φυτώρια και δασοκομία, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει έδρα σε Kornwestheim, Γερμανία.

  8. SCHEERER BAUMSCHULEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHEERER BAUMSCHULEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φυτοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Langenau, Γερμανία.

  9. DNV-VERLAG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DNV-VERLAG GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Αρχιτεκτονική τοπίου, εργολάβοι, Φυτώρια και δασοκομία, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, και Αρχιτεκτονική τοπίου, εργολάβοι. Έχει έδρα σε Kornwestheim, Γερμανία.

  10. BS BODENSYSTEME

    Γερμανία

    Η εταιρεία BS BODENSYSTEME, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, και Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Ettenheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φυτοκομία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

221 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ