• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τροχοι για γεωργικα μηχανηματα

Αποτελέσματα για

Τροχοι για γεωργικα μηχανηματα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. PIRTEK HEIDELBERG KAI BECKER E.K

    Γερμανία

    Η εταιρεία PIRTEK HEIDELBERG KAI BECKER E.K, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Weinheim, Γερμανία.

  2. SVENDSEN VERWALTUNGS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SVENDSEN VERWALTUNGS-GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Ηλεκτρολογικές εργασίες. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  3. A-E LANDMASCHINEN HANDELS-GMBH

    Γερμανία

  4. TRISTAR GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία TRISTAR GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργικά σιλό, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργικά σιλό, και Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Stutensee, Γερμανία.

  5. BAG HOHENLOHE - RAIFFEISEN - EG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAG HOHENLOHE - RAIFFEISEN - EG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ενοικίαση και επισκευή γεωργικών μηχανημάτων, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ενοικίαση και επισκευή γεωργικών μηχανημάτων. Έχει έδρα σε Schwäbisch Hall, Γερμανία.